- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.141
Şöyle süslü püslú iç ferahlatıcı bı defter olunca daha çok motive ediyorAjandani gule gule.kullan pure. Ben de istiyorum bu sene ajanda. Int te bie tane buldum.ama.fiyati pahali geldi. Bakinicam.biraz. Guzel.birikimler.ve planlar yapariz insaallah
Int da bir hesao takip.ediyorumŞöyle süslü püslú iç ferahlatıcı bı defter olunca daha çok motive ediyor
Bizim işler karışık yine Pure, ama $5000 diyeyim, oyle koyalım hayırlısı olsunEve yeni gelebildim dışarda işlerim vardı. Öyle trafik varki .
Kardeşim kısır yapalım dedi.menumuz belli oldu.
2021 hedefleri yazacağım bu arada. Yazdırmak isteyen olursa...
Hoşgeldiniz, birikimleriniz bereketli olsun...Mrb hanımlar, mrb püre. Sayfayı yaklaşık 4 yıldır takip ediyorum her konuda fikir sahibiyim. Yazmak için doğru zamanın bugün olduğunu hissettim. Kendimden bahsedeyim. Öğretmenim, 9 yıllık evli, bir çocuk sahibiyim. Bu süreçte arabamızı aldık ev kredimizin de 2 yılı kaldı. Kendimce birikim ve tasarruf tedbirlerim var kısmet olursa paylaşırım burada. Umarım hikayem uzun soluklu olur
Hoşgeldin Elif,H.buldum canım tanıştırayım kendimi. Evliyim bitane 17 aylık piremsesim var. Arkeologum çalışıyorum .
Üniversitede yurttan arkadaşım arkeoloji okuyordu.Hoşgeldin Elif,
Ayyy benim arkeolojiye çok ilgim var durup durup 3. Universite arkeoloji mi okusam diye düşünüyorum. Burda da hic arkeolog görmemiştim cok mutlu olsum su anarada sirada neler yaptığından bahset bize
Yaaaaa öyle mi... benim aklima da hep arazide ellerinde fircayla hassas hassas çalışan insanlar geliyor. Bi de Pure o sit alanlari falan bana cok mistik geliyor yaÜniversitede yurttan arkadaşım arkeoloji okuyordu.
Birgün araziye çıktık dedi. Ve prof hocaları kirli çamaşırlarını bunlara yikatmis. Aklıma geldi gülümsetti gece vakti
Evet bende hep merak ederim neler yaptıklarıni..
Gecenin köründe ayaktayım bebiş uyandı canımSelam kızlar,
Neler olmuş ya oyle, ben de pek bir şey anlamadım ama bazı şeyler özelden yazışma kulisleriyle kurulduğu gibi ayni şekilde yıkılmış. Ben kac yıldır burda beraber takilan insanlarin bu başlıktan hicbir sey olmamış gibi çekip gitmelerine cok şaşırmıştım, güncel yaşananlara daha da şaşırdım. Yalnız cok cabuk oldu. Neyse mevzu orada kalsın.
Neyse Pure un tutumuna bayılıyorum, bu mevzuyu hic buraya tasımamış, çok coolkendisinin seviyeli durusunu hep takdir etmişimdir zaten.
Ben de diyorum kim var forumda bu saatteGecenin köründe ayaktayım bebiş uyandı canım..
Orda akşam oluyordur
Benim akllima da türk yapımı bı korku filmi var Mardin'de geçen adı akmima gelmedi o geliyorYaaaaa öyle mi... benim aklima da hep arazide ellerinde fircayla hassas hassas çalışan insanlar geliyor. Bi de Pure o sit alanlari falan bana cok mistik geliyor yaneyse Atiyeye baglamayayim burda
Ayyy dur ben onu hatırlıyorum eski di mi? Lisedeyken sinemada izlemiştim gunlerce uyuyamadım. Ipek tuzcuoglu mu oynuyordu? Ya da ben yanlış mi hatırlıyorum.Benim akllima da türk yapımı bı korku filmi var Mardin'de geçen adı akmima gelmedi o geliyor
Ayyy gece gece
Evet o. İpek Tuzcuoğlu, özgü Namal..Ayyy dur ben onu hatırlıyorum eski di mi? Lisedeyken sinemada izlemiştim gunlerce uyuyamadım. Ipek tuzcuoglu mu oynuyordu? Ya da ben yanlış mi hatırlıyorum.
Hah tamam, bak nasil da gereksiz bilgileri tutuyoruz aklımızdaEvet o. İpek Tuzcuoğlu, özgü Namal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?