- 7 Kasım 2017
- 16.744
- 40.981
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.401
Gözün aydın canım . Kurtardın bugünü deSon iki dersim kaldı şükür
Yemeğimizi akşamdan yapmıştık lahana sarması. Çiğköfte var ayrıca. Yanına ayran salata tamamdır
anne babaların böyle ayrımcılık yapmalarına cok kızıyorum ben de, haklısın canım, güçleri olmasa yapamasalar neyse birine yapıp öbürüne yapmamak olmaz. hiç bişe yapamasa bi kap yemegını yapıp senın gonlunu alması lazımdı, eltim yok benım gorumcemde uzakta, ama kv boyle bıse yapsa ben de uzulurdum.Kızlar Haziran ayından beri memlketteyiz iki kere taşınma yaşadık ama ikisinde de destek göremedik ilk taşınmada kendi annemgil yardım ettiler biraz ama bu sefer hepsi hasta.kv her ikisinde de bir şey demedi benden sonra eltimde taşınma atlattı kv çocuklarına baktı kp taşınmaya yardım etti o zamanda gücüme gitmişti şimdide. Çocuklar çok rezil oluyor eskiden en azından uzaktaydık yardım edemezler diyorduk ama şimdi yakına geldik hala destek göremiyoruz.biz geldiğimizden beri her işlerine kosturacagiz diye uğraşıyoruz.bizim bir işimiz çıkıyor kimse yok.memlekete ilk taşınmadan sonra elti hanım taşınırken bizzat kv benim yanımda konuştu çocuklara bakayım kızım diye.ben çocuklar rezil oldu dedim geçen gün o halde hiç bir şey demedi.
İlerde işler tersine döndüğünde eşim de evlat oda baksın diyecekler ama onlar şuan elleri ayakları tutarken bize yardım etmiyor.sadece bir evladına bakıp destek oluyor.
Öyle işte kızlar içimi dökmek istedim kaç gündür dert olmuştu bana.
Normalde düşünmeyecek insanlar olsa umursamam ama diğer evlatlarının etrafında pervane oluyorlar işleri olduğunda.diger oğlu taşınırken gelinini benim yanımda aradı çocuklarına bakayım diye kp de yardım etmeye gönderdi yanlarına.ben çocuklar rezil oldular dedim hiç sesini çıkarmadı herşeyin farkındalar ama yardım etmek istemedikleri için sesini çıkarmıyorlar.esimde bana destek çıkacağına canımı sıkacak laflar söyledi o yüzden artık kendisi gitsin ben girmeyeceğim.Cnm keşke söyleseydin. Güzelce tabiiiii.... anne çocuklara sen bakabilseydin biz taşınırken çok makbule geçerdi işin mi vardı ondan mı ses etmedin diye sorsaydın ... ben biraz içerledim bla bla... diğer türlü içinde birikir daha sonraları iyice içten içe sinir olabilirsin...
Çok ayıp etmişler.Normalde düşünmeyecek insanlar olsa umursamam ama diğer evlatlarının etrafında pervane oluyorlar işleri olduğunda.diger oğlu taşınırken gelinini benim yanımda aradı çocuklarına bakayım diye kp de yardım etmeye gönderdi yanlarına.ben çocuklar rezil oldular dedim hiç sesini çıkarmadı herşeyin farkındalar ama yardım etmek istemedikleri için sesini çıkarmıyorlar.esimde bana destek çıkacağına canımı sıkacak laflar söyledi o yüzden artık kendisi gitsin ben girmeyeceğim.
Çok iyi gelmiş . Geçen ay bı hafta açtık 168 geldi. Bu ay hep açıktı bakalım neksdsr gelcekDoğalgaz 115 gelmiş
Ispanaklı pasta nasıl oluyor kiIspanaklı pasta yaptım akşam için. Yıllardır yapmıyordum oğlumla yaptık etkinlik oldu. Çocuklar çok bunaldı süreçten artık bir an evvel bitsin inş
Kekinde ıspanak püresi var kremalı bir pasta. Asla ıspanağın kokusu ve tadı gelmiyor fıstıklıymış gibi görünüyor.Ispanaklı pasta nasıl oluyor ki
Skip hop'un çelik suluklarina bayiliyorum bende ama 250 liraGünaydın canım:) bebişe aldığn kaşık çatal setini paylaşır msn. Hatta kule setii bile:) Nerden aldın hangi model ben de araştırıyorum. Skip hop almak istiyorum aslında oda çok pahalı kaşık çatal
Bayıldımmm çatal bıçağa çok güzelSkip hop'un çelik suluklarina bayiliyorum bende ama 250 lira
Kanz kule ve karaca çatal kaşık seti aldım canım.İkea da olabilirdi ama karacada hayvanli şekiller var diye tercih ettim ilgisini çekerse diye.Kule hepsib. sitesinde %25 indirimli,diğer sitelerde 50 civarı goruyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?