Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aylık taksitleriniz fazla sanırım sağlıkla ödeyin inş. Biz çektiğimizde maasım kadardı ödememiz ama birkaç yıldır bölgede kiralar kredimizden daha yüksek. Ev kısa sürede kendini ödemiş oldu.

Sağol canım seninde bereketli olsun birikimin

Kızlar geçen ay eşim gün gibi bir para aldı bende birazda maaştan koymuştum bilezik alicam dedim kuyumcunun önüne gittik eşim çok fark var dedi internetten al dedi tamam dedim bu sefer senin dediğin olsun.kar edelim derken şuanda o paradan eser yok taşınma masraflarına gitti.13 bin harcamışız ama ben önümüzdeki aydan itibaren 6-7 ay daha mobilya taksiti ödeyeceğim ne anladım bu işten elimdeki parada gitti

Kredi kartını keseli tam bir sene olmuş internet alışverişi için tamamen kapatmamıştık sadece kesmiştim.ama bir şey alınacağında elimdeki nakit gidiyor hep sanırım ilerleyen günlerde tekrardan bir kredi kartımız olacak.

Ben kullanıyorum. Kendimi frenlemeyi öğrendiğim için bı sıkıntı olmuyor

Taksit açısından ya da büyük meblağda bir şey alınacağı zaman kredi kartı avantajlı oluyor.
Ama ben hep ipin ucunu kaçırıyorum o yüzden kapattıracağım

aminn ınsAllah. evet hem ıhtıyac hem konut cektıgımız için kredımız epey yuksek.ara ödeme yaptık bı kerede 10bin. biz kendımız oturuyoruz kiradaydık öncesınde. sizin de kıranın karsılaması cok ıyı olmus

Az önce markete gittim neredeyse hiçbir şey almadım ama 60 tl tuttu. Nasıl geçineceğiz
Ben markete gidince moralim bozuluyor. Insan gibi yasamak insan gibi beslenmek bu ulkede luks olmus. Dengeli beslenebiliyorsak cocuklarimiza saglikli seyler yedirebiliyorsak ne ala bizden zengini yok bilinci oturdu artik hepimizde. Tatil, hobi teknoloji dunyasindaki gelismeler bu kavramlar git gide ulasilmaz oluyor

Iyi aksamlar kizlar. Bugun fazla isim yoktu cocuklarla ilgilendim bol bol. Aksam ustu et suyuna tarhana corbasi yaptim ikisinede yaninada ayran verdim yiyip icip yattilar. Bende uzandim biraz. Bugun yemekleri disardan soyleyecegiz pizza yeriz buyuk ihtimalle. Yemekten sonra cocuklari esime birakip markete giderim alisveris yapmam lazim evin bir kac eksigi var. Birazda temiz hava alirim.

Merhaba kızlar,

Maşallah gözüm gönlüm açıldı birikimleriniz hayırlı olsun en güzel günleriniz icin harcayın. Borcu olanlara Allah ödeme kolaylığı versin. Hepimizin gönlünden geçenler hayırlısıyla gercek olsun.

Biz de bir evimiz olsun cok istiyoruz. Insallah o gunleri görürüz. Her sey o kadar pahalı ki sanki bu saatten sonra ev araba gibi seylerin sahibi olmak mumkun degil gibi geliyor.

Bugun de harcamamiz olmaz. Gecen gün baya ekmek yaptim 2-3 hafta yeter.

Oglen icin kendime sebze çorbası yapicam, evde hangi sebzeler varsa koyuyorum. Karnibahar, brokoli, mantar, havuç var. Bulgur da koyuyorum doyurucu oluyor. Eşim yemez ama ona cok yoğun sebze gelir. Kizima da et suyuna tarhana yapicam, benim corbadan da yediririm.

Birkaç gündür ağır yedik yine o yuzden esim bu aksam salata yiyelim istedi. Ton baligi ve fasulye koyarız, tam öğün olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…