- 7 Kasım 2017
- 16.744
- 40.981
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.621
On numara oluyorÇok güzelmiş sağlıkla kullanın. Normalde altın kullanmayı sevmem ama bu aralar ben de bilezik almak istiyorum. Kaburga bilezik modelini beğendim ama günlük hayatta şık durur mu bilemedim.
3 yildir günlük kullandıgım kaburga model bilezigim var. Cok severek kulaniyorum ama cok kalin model degil benimkiÇok güzelmiş sağlıkla kullanın. Normalde altın kullanmayı sevmem ama bu aralar ben de bilezik almak istiyorum. Kaburga bilezik modelini beğendim ama günlük hayatta şık durur mu bilemedim.
Cok daha guzelleri size olsun insaallahNe güzel ya hem alıyorsunuz hem de takıyosunuz. :)
Güzel günlerde kullan şimdi yazma fırsatım olduCok daha guzelleri size olsun insaallah
Aralik ayi birikimim
Test nedir neden o kadar pahalı?90 markette bıraktım, 190 tansiyon aleti aldım. 340 pnömokok aşısı için. 2700 de test için verdim. Market ve aşı peşin, diğerleri kk ile alındı. Oldukça ekstern bir gün oldu.günün harcama birincisi olabilirim
Hangi gelişmeler esilaHayirli olsun aynisi bende var cok seviyorum
Bende son gelismelerden sonra hesabi bosaltip fiziki altin alicam
Ztn sebep ariyordum
Ama bir kac gun bekleyecegim kucuk bir hesapla 80 tl puan kazanacagim
Wuuu seni tekrar görmek.Selam güzeller..
Aralık maaşı geldi baya düşmüş canı sağolsun
Uzun zamandır uğramıyorum bu konuya, nihayet 2020 bitiyor tonla borcumuzun biteceği sene 2021. Mayıs haziran temmuz ağustos kademeli bitecek nasipse.
Yeni borçtan öyle korkuyorum ki
Ben de gönlümce harcarım birikim yaparım sevdiklerime hediyeler alırım tatile giderim di mi ne dersiniz..
Hangi gelişmeler esila
Genetik testi, biraz tuzlu.Test nedir neden o kadar pahalı?
Bebiş iyi çok şükür ben de iyiyim. Evden çalışıyoruz kaos içinde yaşamaya devamWuuu seni tekrar görmek.
Nasılsın.
Bebiş nasıl iyi mi.
Az kalmış borçların bitmesine maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?