- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.641
Benimde menüm belli ciğer sote, mercimek çorbası ve salataAyy işler bir türlü bitmedi. Bugün bir dersim vardı ebadan atamayi unutmuşumyarın telafi yaparım.
Evi supurdum komple. Tuvalet banyo yıkandı.
Yarın öğlene nohut ve pilav kaldı. Yarın Akşama menüm balık salata kola..
Listemi hazırladım. Erkenden alışverişe çıkmamız lazım.
Evden çalışma tam bir fiyaskoBebiş iyi çok şükür ben de iyiyim. Evden çalışıyoruz kaos içinde yaşamaya devam
Geçmiş olsunGünaydın
Hamilelik ve emzirme nedeniyle ertelediğim kanal tedavim vardı. Üzerine pandemi gelince iyice kaldı. Çok korkuyorum virüs kapmaktan ama sanırım erteleyemeyeceğim artık. Bugün arayıp randevu alacağım. Kaç liraya mal olur bilmiyorum ama birkaç gündür çok acı çekiyorum.
6 dersim var yine bugün. Akşama ciğer kızartacağım. Yanına bol salata. Kızlara patates ilave ederim doyursun.
Canım teşekkür ederim. İnş işler açılır şu an kayıt yaptıran yok beklemedeyim. İnsanlar pandemi sebebiyle spora ara veriyor ama bütçesi elvermeyen de çok ne olacak bu ekonominin hali:) Allah herkese kolaylık versin inşallahA Alya_sura88 cok sevindim yeni isin hayirli olsun pandemi patladiginda son 1 saatim kalmisti hala muzikleri duydugumda icim urperiyor keske tekrar gidebilsem
Sağolasın canımcımmmmmSelam kizlar, A Alya_sura88 yeni isin hayirli olsun.
Altin alan arkadaslar birikimleriniz bereketli olsun.
100$ bir program aldim bilgisayara ona odedim. 20$ gibi ufak tefek seylere harcadim. Dun tren istasyonunda evsiz bir genc yanima geldi, bana istasyonun icindeki ufak dukkanda satilan vitamin sekerlerinden alabilir misiniz, hastaligim var vucudumun vitamine ihtiyaci var dedi. Zaten hep gordugum bir gencti, aldim verdim, etrafta acik restaurant yoktu yoksa sicak bir yemek de alsaydim iyi olurdu, cantamda olan meyveyi falan verdim. O kadar uzuluyorum ki su evsizlere, oturup aslinda konusmak istedim ama vaktim yoktu, esim pek guvenme dedi.
Bu ay maasim 400 dolar fazla yatmis, bir kereligine odul gibi bir sey vermisler, bilgisayarin cogu parasi cikmis oldu boylece.
Eşim geçenlerde yaptırdı kanal tedavisine 450 tl verdikGünaydın
Hamilelik ve emzirme nedeniyle ertelediğim kanal tedavim vardı. Üzerine pandemi gelince iyice kaldı. Çok korkuyorum virüs kapmaktan ama sanırım erteleyemeyeceğim artık. Bugün arayıp randevu alacağım. Kaç liraya mal olur bilmiyorum ama birkaç gündür çok acı çekiyorum.
6 dersim var yine bugün. Akşama ciğer kızartacağım. Yanına bol salata. Kızlara patates ilave ederim doyursun.
Güzel sonuçlar alırsın umarımmGenetik testi, biraz tuzlu.
Geçmiş olsun
2 sene öncen 300 lira verdim kanal tedavisi için Bahariye’de bir yerdi.
1 yıl önce 600 demişti bana da Ataşehir de bir klinik. Cumartesi gününe aldım randevu bakalım ne diyecek.Eşim geçenlerde yaptırdı kanal tedavisine 450 tl verdik
olsun
2 sene öncen 300 lira verdim kanal tedavisi için Bahariye’de bir yerdi.
Bereketli olsun canım birikimlerinÇok harcadık para. Hesaplayadim bile
Bildiklerim balık 60 Jumbo karides 60
Kuruyemiş 260
Peynir çeşitleri 190
Çeyrek altın 760
Gram 470
Gerisi ıvır zıvır yani çok para tutan..
Cips, kola(tombala hediyeli)
Ağaç süsleri
Patates muz
Bereketli olsun cnmÇok harcadık para. Hesaplayadim bile
Bildiklerim balık 60 Jumbo karides 60
Kuruyemiş 260
Peynir çeşitleri 190
Çeyrek altın 760
Gram 470
Gerisi ıvır zıvır yani çok para tutan..
Cips, kola(tombala hediyeli)
Ağaç süsleri
Patates muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?