- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.981
ben de gordum aynı haberi hatta komsunun hıc yakmamasını dıger kattakılere haksızlık olarak sonuclandırmıslar. anneme bize en az 300-400 gelır genelde.hatta smdı termostat var gun ıcınde mınımumda bizim yıne 300 geldi en son. ama yakmayana da saygım var.haksızlık oldugunu dusunmuyorum annemın kuzenı vardı tek maaslar napsın ustlerinde kalın hırka ayakta panduflar diz ustu battanıye oyle oturuyolardı ben yapamam ama yapanı da yadırgamıyorum.Bende alt kat üst kat yakıyor diye orta katta oturanin hiç doğalgaz açmadığıni okudum. Hatta kavgalar oluyormuş iş mahkemeye bile gitmis.
ayy masAllah canım 3500 borcunu bizim borclarla degıselimYeni yıla borçsuz girmek istiyoruz. 3500 kadar kredi kartı borcu var. Biraz döviz bozdurup kapatabilirz. Eşimin maaşına bakalım ne kadar zam olucak ocakta konuşulacak.
Bazıları cimriliginden yakmiyormusben de gordum aynı haberi hatta komsunun hıc yakmamasını dıger kattakılere haksızlık olarak sonuclandırmıslar. anneme bize en az 300-400 gelır genelde.hatta smdı termostat var gun ıcınde mınımumda bizim yıne 300 geldi en son. ama yakmayana da saygım var.haksızlık oldugunu dusunmuyorum annemın kuzenı vardı tek maaslar napsın ustlerinde kalın hırka ayakta panduflar diz ustu battanıye oyle oturuyolardı ben yapamam ama yapanı da yadırgamıyorum.
Sevgiyeyolculuk canım biz de bebısler var hele sen hep evdesın bosver hasta olacagıma yansın dıye bakıyorum ben de senın gıbı canın sagolsun
onlar da salak kusra bakmasınlar daBazıları cimriliginden yakmiyormus
Öyle yorumlar okudum ki.
Adam diyor alt kat yaşlı karı koca kesinlikle açmıyor evde 40 kat giyiniyor. Kirada da 8 dairesi varmış.
Karnıbaharın her halini seviyoruz bizde kıymalı yemeğini de yaparımSebze meyve aldım. Karnabahar ucuzlamis aldım. Yemek şeklinde değil de yemek yanına meze gibi yapıyorum. Kizartip yoğurtlu sos döküyorum üzerine.
Akşama kuru dolma çorba salata.biraz da lokma tatlısı aldım dönüşte.
ayy masAllah canım 3500 borcunu bizim borclarla degıselim
Canım ben de aynı şeyi düşünüyorumben de gordum aynı haberi hatta komsunun hıc yakmamasını dıger kattakılere haksızlık olarak sonuclandırmıslar. anneme bize en az 300-400 gelır genelde.hatta smdı termostat var gun ıcınde mınımumda bizim yıne 300 geldi en son. ama yakmayana da saygım var.haksızlık oldugunu dusunmuyorum annemın kuzenı vardı tek maaslar napsın ustlerinde kalın hırka ayakta panduflar diz ustu battanıye oyle oturuyolardı ben yapamam ama yapanı da yadırgamıyorum.
Sevgiyeyolculuk canım biz de bebısler var hele sen hep evdesın bosver hasta olacagıma yansın dıye bakıyorum ben de senın gıbı canın sagolsun
sagol canım daha guzelleri senin olsun borc 10yıllık yol uzunkronikuykucu eviniz hayırlı olsun bu arada.
tez zamanda borcu biter inşallah. Bize de nasip olur inşallah
Altın uzun vade yatırımıdır. Kısa bir süre daha düşüş olabilir. Altın çıktığı yeri unutmaz. Yıl sonu olduğu için düşüş beklentisi devam ediyor. Kararı kendin vermelisin. Şahsen ben almaya devam edicem. Düştü diye de üzülmem, bana göre düşüşler alım fırsatıdır.Hanımlar piyasalar hakkında ne düşünüyorsunuz. Faiz artırımı olmuş yine. Uzun süre tl de kalıp son zamanlarda döviz ve altına yatırım yapmıştım. Daha da düşer mi acaba. Yakın zamanda paraya ihtiyacım yok. Eşimde pek anlamıyor bana bırakıyor. Bende de bu işlerde acayip şansızım. Bundan sonraki birikimi tl de mi tutsam yoksa kalan miktarla her ay altın almaya devam mı etsem.
Acaba daha da duser mi diye ben.de biraz tedirginim.ama.ben de almaya devam ediyorum. Cunku Allah in izniyle uzun zaman bozdurmayi dusunmuyorumHanımlar piyasalar hakkında ne düşünüyorsunuz. Faiz artırımı olmuş yine. Uzun süre tl de kalıp son zamanlarda döviz ve altına yatırım yapmıştım. Daha da düşer mi acaba. Yakın zamanda paraya ihtiyacım yok. Eşimde pek anlamıyor bana bırakıyor. Bende de bu işlerde acayip şansızım. Bundan sonraki birikimi tl de mi tutsam yoksa kalan miktarla her ay altın almaya devam mı etsem.
Yıl sonu biraz düşmeler olması normal karşılanıyor ayrıca bizde ek olarak faiz arttırımı da yapıldı.Hanımlar piyasalar hakkında ne düşünüyorsunuz. Faiz artırımı olmuş yine. Uzun süre tl de kalıp son zamanlarda döviz ve altına yatırım yapmıştım. Daha da düşer mi acaba. Yakın zamanda paraya ihtiyacım yok. Eşimde pek anlamıyor bana bırakıyor. Bende de bu işlerde acayip şansızım. Bundan sonraki birikimi tl de mi tutsam yoksa kalan miktarla her ay altın almaya devam mı etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?