- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.001
Valla çok iyi yaptın. Tost ve çay. Bende severim .uzun zamandır yapmadım amaŞuan kaşarlı tost yapıyorum
Çayda yaptım.
Eşim geç gelecek bugün
Ekmeğin İçine ev yapımı salça da sürüyorum biber ve domates karışık salça çok güzel oluyor tavsiye ederim.Valla çok iyi yaptın. Tost ve çay. Bende severim .uzun zamandır yapmadım ama
Canım istedi.Şuan kaşarlı tost yapıyorum
Çayda yaptım.
Eşim geç gelecek bugün
sagol canım Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun. suan acıkcası baya zorluyor taksit epey yüksek cunku.2 ıhtıyac +konut çektik(ev sahıbı kredide sınır getırdıgınden dolayı) konut 10 ıhtıyaclar 5 senelik.ıhtıyaclar bıtınce ınsAllah daha rahat oluruz.kronikuykucu ev almanıza çok sevindim sizi zorlayan bir taksit değilse ödenir gider.ev insana güven veriyor gerçekten darısı başımıza diyeyim.
Evet canimpure hazel ek dersler Aralık bitmeden mi yatacak canım
Bende yarın karnıbahar yapayım dedim kıymalı yanına makarna ve cacık
Afiyet olsun şimdidenCanım istedi.
Yarın yapayım da kızım da tirtiklarGün harcaması bir ekmek sadece.
Yarın manav ve markete gidicem.Beklenen kar balkanlardan şehrimize ne zaman giriş yapicak,nolur yapsiin
Geçmiş olsun desek yeridir . Beyaz eşya bozulmaları kabusumuz oldu çok pahalilar çünküGünaydın.
bulaşık makinem bozulmuştu biliyorsunuz. 1000& civarı masraf cıkarınca önceki gün yenisini aldık. 3800₺. Yeni yılda çamaşır ve buzdolabı da değiştirmem gerekiyor. Aşırı aşırı pahalılar. Allah kolaylık versin hepimize.
Aynen öyle. Niyetim yılbaşından sonra zamlar gelince çamaşır makinesini değiştirmekti. Şimdi Allah bilir ne zaman..Geçmiş olsun desek yeridir . Beyaz eşya bozulmaları kabusumuz oldu çok pahalilar çünkü
Hangi marka aldın boza memnun musunAynen öyle. Niyetim yılbaşından sonra zamlar gelince çamaşır makinesini değiştirmekti. Şimdi Allah bilir ne zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?