Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hoşgeldin
Evet hedef yazıyoruz 1 yıllık, yıl sonu kontrol ediyoruz. İnşallah bu yıl da tutturacağız hedefleri.
Kendinden bahseder misin. Evli misin çocuk var mı calisiyor musun.
Hoşbuldum
Daha önce evlendim ayrıldım ama uzun yıllar oldu :) ben bile unuttum bunu..
Şuan görüştüğüm biri var her şey yolunda yaza evlenmeyi düşünüyoruz. Çalışıyorum, ailemle yaşıyorum.. maaşımın yarısndan biraz fazlası ile araba kredisi ödüyorum.. bende durumlar böyle..

Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Uzun süredir sağlık sorunları ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil: iyiki satıp savurmamisim,ev almışım. Kiralarla geçiniyorum
Bizde yatırımlık ev alıp kiraya vermek istiyoruz.
Şuan faizle r çok yüksek. Bir daha ne zaman iner acaba. Kira gelirimiz olsun istiyorum. Eve yatırımın kötüsü olmaz

Bizde yatırımlık ev alıp kiraya vermek istiyoruz.
Şuan faizle r çok yüksek. Bir daha ne zaman iner acaba. Kira gelirimiz olsun istiyorum. Eve yatırımın kötüsü olmaz
Benim de amacim yatirimlik 2. bir ev . Insaallah hepimiz hayallerimize kavusuruz. Kredi cekmek istemiyorum. Bu sebeple.bir sure biriktirip eminevim ya da benzeri bir gruba dahil olmayi planliyorum. Aslinda toki de olabikirdi ama sanirim.hic evimizin olmamasi gerekiyor tokiden alabilmek.icin

Selam kizlar. 4 saat dersim.vardi bitirdim sukur. Nohut yemegi yaptim. Dunden pilav vardi. Bit de corba ve salaya yapacagim.aksama. Dun pizza ve patates kizartmasi yapmistim. 2 dilim kalmisti iyi oldu kizim.yedi.biraz.once. Ogluma da nohut yediricem. Boylece öğlen yemegini halletmis olurum. Günler cok.monoton ve yorucu geciyor. Keske her sey düzelse

Merhaba kizlar, bizde suan sabah 8:30, ise geldim, bu hafta Noel haftasi, ortalik sessiz. Bu hafta alisveris yapmayacagiz galiba, gecen hafta toplu almistik, evde her sey var. Ev cok dagildi, annem temizliyor sagolsun ama cekmece iclerini duzeltmek istiyorum, cocuklarin kuculen kiyafetlerini ayirmak istiyorum.

Merhaba kızlar,
6 da uyandık kızım sağolsun sabahin korunde kahvalti yapıldı, düdüklüde et haşlanıyor. Kızım da babasi evde olmasina ragmen hic kucağımdan inmiyor zar zor yaptım işleri. Dudağını patlattı kafasini vurdu on kere düştü
Bugun kuşbaşılı alinazik yapacağım. Kalan yemekler dursun, sigorta onlar

İyi akşamlar kızlar
Bende günümü değerlendireyim.
kahvaltıdan sonra
saat 2 gibi dışarı çıktk oğlum arabasında uyudu
Hava soğuktu baya
Biraz hava alıp eve geldik
Eşim ekmek aldı
Fasulye haşlamıştım onu pişirdim
Yemekten sonra browni yaptım biraz fazla pişti sanırım kek gibi oldu içi eşim beğensede tam istediğim gibi değildi ya bir dahaki sefere daha az pişireceğim.
Bu akşam da fasulye artı yarın yemek yapmayacağım.
Hava soğuk olduğu için çamaşırlar hemen kurumuyor bugün bebeğinkileri peteğin üstünde kuruttum. Dışardakiler hala nemli gibi.
Kızlar 5 gün evde yoktuk ayın 25 de gelen fatura bugün geldi 360 doğalgaz
Alt komşuma 80 lira geldi çok merak ediyorum nasıl ısınıyorlar

İnsanların artık ısındığına inanmıyorum ben, tüm odaların peteklerini kapatıp sadece oturdukları kucuk odayı onuda pilotta yanacak şekilde ayarlıyorlar.. orada battaniye ile uyuyorlar.. ne anladık biz doğalgaz sisteminden doğalgaz böyle bir sistem değilki.. eskiden sobalı evlerde gerçek anlamda ısınırdık en azından.. sobanın dibinde sıcacık otururduk..
bizim evde heryer yanıyor evde cok ısınmadıgı halde geçtğimz ay 500 tl elektrik 400 tl doğalgaz faturası gelmiş şoke olduk resmen tüm gün evde kimse yok herkes calısıyor ama zaten calıstıgımız havaya gitmiş bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…