- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.241
Kızım havale geçirdi,37 civarında ateşi vardı dişe yormustuk ama dişten değilmiş canim.Dun birden 38 üstüne yukseldi.Allah en başta sağlık versin,hele çocuklara...Kimse hastalıkla sinanmasin.Suan ateşi kontrol altında tutmak için düzenli ateş düşürücü kullanıyoruz,geçer gider inşallahNoldu canim
Çok geçmiş olsun. Evet Allah en başta sağlık versin gerisi hallolur.Kızım havale geçirdi,37 civarında ateşi vardı dişe yormustuk ama dişten değilmiş canim.Dun birden 38 üstüne yukseldi.Allah en başta sağlık versin,hele çocuklara...Kimse hastalıkla sinanmasin.Suan ateşi kontrol altında tutmak için düzenli ateş düşürücü kullanıyoruz,geçer gider inşallah
Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin bur daha yasatmasin insaallahKızım havale geçirdi,37 civarında ateşi vardı dişe yormustuk ama dişten değilmiş canim.Dun birden 38 üstüne yukseldi.Allah en başta sağlık versin,hele çocuklara...Kimse hastalıkla sinanmasin.Suan ateşi kontrol altında tutmak için düzenli ateş düşürücü kullanıyoruz,geçer gider inşallah
Gecmis olsun canim Allahnsifa versin yavrunaSenenin ilk gününü vukuatli geçirdik.
Normalde ben sakarimdir ama bugun eşim bulasik yerlestirirken kadeh kırdı. Ust dolaba kaldiriken kirildi ve yuksekten her yere tuzla buz oldu dağıldı. Bir saat mutfak temizledik.
O arada aksam yemegi geç kaldı zaten hemen ocaga pilav koydum salata yapıyordum güm diye bi ses. Kizim da yanimda dolaniyordu priz falan elledi sandım aklım çıktı baktım onda bir sey yok ama sesin kaynagini bulamadım. Derken pilavin suyunu kontrol edeyim diye kapağı bir tuttum ki sap elimde kaldi, cam kapak tuzla buz pilavin ocine döküldü. Yemeksiz kaldık hemen makarna yaptım onu yedik. Zaten kac gundur pizza makarna pasta patates yiyoruz.
Neyse cok şükür doyduk, yine bi bulaşık, cam kırığı temizligi vs.
Kızımın da egzamasi azdı, kış gelince boyle oluyor yavrum. Kortizonlu Kreme gerek kalmasin diye her gun 3 kere falan nemlendirici sürüp kontrol altinda tutmaya çalışıyorum. Bugun bi 15 dk disari çıkmıştık soguktan galiba yuzunde de egzama çıktı yanaklari pancar gibi kıpkırmızı oldu. Hemen rahatlasin diye kortizonlu kreminden sürüp uyuttum.
Biraz tv izleyip yatacağım, iki gündür uykusuzum.
Nevşehirde misiniz sevgi?Selamlar
Oğlumla balondayız
Bacaklarım yandı güneşten şu aralık ayında
İstanbuldayımNevşehirde misiniz sevgi?
Canım çok geçmiş olsunKızım havale geçirdi,37 civarında ateşi vardı dişe yormustuk ama dişten değilmiş canim.Dun birden 38 üstüne yukseldi.Allah en başta sağlık versin,hele çocuklara...Kimse hastalıkla sinanmasin.Suan ateşi kontrol altında tutmak için düzenli ateş düşürücü kullanıyoruz,geçer gider inşallah
Kızım havale geçirdi,37 civarında ateşi vardı dişe yormustuk ama dişten değilmiş canim.Dun birden 38 üstüne yukseldi.Allah en başta sağlık versin,hele çocuklara...Kimse hastalıkla sinanmasin.Suan ateşi kontrol altında tutmak için düzenli ateş düşürücü kullanıyoruz,geçer gider inşallah
Balondayiz demissinya ondan sordumİstanbuldayım
Balkon yazmak istemiştimBalondayiz demissinya ondan sordum
Esila kadrolu musun yani 657ye tabimisinBenimki cok basit kalir ama bende sacma bir donemdeyim iyi veya kotu demiyorum
Once bile bile hasta insani maskesiz calistirip hasta ettiler sonra sirtima vurdu sirtim tutuldu ben yalanciymisim bu salginda 40 gun rapor alip ne yapacaksam ustelik aralik ayi vergi dilimi + tazminat 1100 tl para kesildi
Su an farkli bir birimde gorev yapacagim ama masa veya ilave yer yok eski isi devrettigim kimse yok ztn ben yokken karismisti bu beni niye ilgilendiriyor tekrar geri alacakmis cezaliymisim Allahim isyeri degil lise sanki
Gulesim geliyor gulemiyorum
Bu kdr aci cekip boyle bir tavirla karsilasmamin altinda ne hayir var bilmiyorum
Farkli planlar yapiyordum biraz daha hizlandirmaya karar verdim
Esimde otelden ayrilacak is aramaktansa kendi isimizi kurmak istiyoruz
Esila kadrolu musun yani 657ye tabimisin
Nasıl arızalı bir kurummus böyle.Evet kadroluyum canim 657 kadromda vhki
Aslinda toptan alsa isime gelir bayila bayila kalirim ama kadro degistirmediler
Cunku benim icin + 1200 tl ve mudurluk yolu demek
Gerci artik mudurluk yada emeklilikte istemiyorum 10yil icindeyim 33 yasindayim prim doldurup ayrilacaktim su an 2 yil icinde ayrilmayi planliyorum inaniyorum Allah yardim edecek
Nasıl arızalı bir kurummus böyle.
Bı arkadaşım var sgkda o da. Esnek çalışma bile uygulatmiyorlarmis
Havale geçirdiğini nasıl anladın canım 38 yüksek bir ateş değilKızım havale geçirdi,37 civarında ateşi vardı dişe yormustuk ama dişten değilmiş canim.Dun birden 38 üstüne yukseldi.Allah en başta sağlık versin,hele çocuklara...Kimse hastalıkla sinanmasin.Suan ateşi kontrol altında tutmak için düzenli ateş düşürücü kullanıyoruz,geçer gider inşallah
Bazı bebekler 37 derecede de geçiriyor canım bazıları 39 görse geçirmiyor.Havale geçirdiğini nasıl anladın canım 38 yüksek bir ateş değil
Ay aynı yaştayız seninle... ben de aynı kafadayım, prim günüm dolsun yeter diye bakıyorum artık. Her yerde insanla muhattap olmak zorundayız herkesin kendine göre bir stresi egosu var. Etraflıca düşünüp hareket eden çok az insan var onu anladım...Evet kadroluyum canim 657 kadromda vhki
Aslinda toptan alsa isime gelir bayila bayila kalirim ama kadro degistirmediler
Cunku benim icin + 1200 tl ve mudurluk yolu demek
Gerci artik mudurluk yada emeklilikte istemiyorum 10yil icindeyim 33 yasindayim prim doldurup ayrilacaktim su an 2 yil icinde ayrilmayi planliyorum inaniyorum Allah yardim edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?