- 7 Kasım 2017
- 16.743
- 40.977
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.281
Nerelerdesin
Selam püre nasılsınBu ay 2 çeyrek altın alacağım.
Mtvyi Şubat ek dersimle öderim diye düşündüm.
Martta kredi kartı sifirlanacak inşallah. Laptop ve akıllı robot almak istiyorum.
Maşallah kredilerden hariç yinee de birikim yapabiliyorum. Eskiden olsa harcadık diyemicem çünkü pandemi vareskiyi düşününce dışarıda yemek yemek ve tatiller büyük kalemimizdi. Şimdi ikisinide yapamiyoruz.
Annemle konuştuk. İyi akillandin sen diyoreskidende gezerdin ,tutumluluğun hiç yoktu , korkardım hep ama yine de iyi adam çıktı karşına diyip beni de bı gömdü yani damadına karşı..
Canım biraz dijital minimalizm tecrübesi edinmek istedim sosyal hesaplara ara verdim ama özledim hepinizi çok bu süreçteNerelerdesin
Hakkımız en az yüzde yirmi ama yüzde 7 ancak olur bence hiç umudum yokYazacaklarım taksit taksit geliyor aklıma.
Yarın memurlar ve memur emeklileri için büyük gün.
Enflasyon verileri açıklanacak ayrıca zam oranı kesinleşecek.
Twitter'da memurlara da yüzde yirmi bir zam yapılsın diye bir hareket başlamış. Bakalım ne olacak.
Ayy evet. Ama getirdiği ördekleri pişiriyor çok güze lllSelam püre nasılsın
Sen her şart ve koşulda birikimi onemsiyorsun takdir ediyorum seni.
Ama hepsi eşin sayesinde!!!!kayınvaliden söylese tamam da ahhhh annecim deseydin ben borç ödeme derdindeyken damat dağda av peşindeydi
Yüzde yedinin altına düşmese bari.Hakkımız en az yüzde yirmi ama yüzde 7 ancak olur bence hiç umudum yok
Arkasında böyle destekleyen eşi var daha ne olsnAyy evet. Ama getirdiği ördekleri pişiriyor çok güze lllzamanı gelince sezon açılınca avlak kiralicaklar yine gidecek.
Hepsinin sezonu ayrı ördek kaz keklik bıldırcın
Merakla bekliyorum ben deYüzde yedinin altına düşmese bari.
Hayat çok pahalı.Merakla bekliyorum ben de
Evdeyiz ya karantina bıktırdı beni. Bizim koltuk takımı almamız lazım, acaba önerebileceğiniz marka var mı?
Canım Enza tavsiye ederimEvdeyiz ya karantina bıktırdı beni. Bizim koltuk takımı almamız lazım, acaba önerebileceğiniz marka var mı?
Aldiklarin bereketli olsun canımSelam kızlar
Sabahtan beri oğlum yeni uyudu
Babası evdeyken çok şımarıyor.
Sabah kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Markete gittim
Harcamalar
120 şok
180 çağrı market
60 a101
60 hakmar
Alya geçen gün mozaik pasta tarifini denedim ama uzun süre tatlıya ara verdiğim için sanırım bana çok yoğun geldi,çikolata sevenler çok beğenir eminim ama kendi adıma sevindim şekeri vücudum reddediyor yedikçe midem bulanıyorSlm kızlar
Boş boş geçti bugün umarım herkes iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?