- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.877
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.261
Ay aynı yaştayız seninle... ben de aynı kafadayım, prim günüm dolsun yeter diye bakıyorum artık. Her yerde insanla muhattap olmak zorundayız herkesin kendine göre bir stresi egosu var. Etraflıca düşünüp hareket eden çok az insan var onu anladım...
Canımmmm cok geçmiş olsun, çok çok üzüldüm... hemen iyileşir umarımKızım havale geçirdi,37 civarında ateşi vardı dişe yormustuk ama dişten değilmiş canim.Dun birden 38 üstüne yukseldi.Allah en başta sağlık versin,hele çocuklara...Kimse hastalıkla sinanmasin.Suan ateşi kontrol altında tutmak için düzenli ateş düşürücü kullanıyoruz,geçer gider inşallah
Birkaç kişide daha çıkıyor canım, siteye guncelleme falan yaptılar kodlarda sorun oldu sanırımİyi akşamlar kızlar
Ekmek dışında harcamamız yok
Yarın olur ama eşim izinli yarın.
ben çıkarım
Kızlar mesajlarımın altında neden öyle yazılar çıkıyor
Çok teşekkür ederim canım..Tüm çocuklar sağlıkla yaşasınlar inşallah..Gecmis olsun cok uzuldum cocuklara birsey olmasin
Çok sağol canım.Amin inşallah..Kimse yaşamasın.Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin bur daha yasatmasin insaallah
6.hastaliktan şüphelendi ama net değil henüz ateş dışı belirti olmadığından.Havalenin tekrarlamamasi için gayret gösteriyoruz,ateş degil de beraberinde getirdiği şey mahvetti bizi canım.Cok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Evet Allah en başta sağlık versin gerisi hallolur.
Doktor ne dedi. Ateş neden o kadar yukselmis
Allah razı olsun canım duan icin.Cok teşekkür ederim.Size de geçmiş olsun,oglun inşallah bundan sonra ateş nedir bilmesin,39u görmedik biz,yüksek bir değer.Allah korusunCanım çok geçmiş olsun
Sabah mesajını okudum ama dün değilde geçmiş günler için öyle yazdığını sandımyanlış anlamışım..
Oğlum da bir ara hastaydı 39 ları gördü, seni o kadar iyi anlıyorum ki.. korkunu, endişeni.
inşallah bir daha aynı şeyleri yaşamazsın. Rabbim bütün yavrulara sağlık versin, kimseyi hastalıkla sınamasın..
Ateş 37 yken ani yükselme olmuş 38 üstüne ama haberimiz yok ayağımda iki dakika sallamistim bakışları kaydı tavana,vücut kontrolünü kaybetti,kasti kendini,çenesini kitledi.Rengi değişmiş ben o sırada onu farkedemedim.Havale geçirdiğini nasıl anladın canım 38 yüksek bir ateş değil
Çok teşekkür ederim kızımın uzaklardaki gundasi.Uzun uzun anlattım sana,yordum seni,kusuruma bakma.Amin,tüm cocuklari inşallah..Canımmmm cok geçmiş olsun, çok çok üzüldüm... hemen iyileşir umarımsebebi neydi acaba birden çok yükselmiş tüh, Allah korusun.
Evet canım,ailede havale geçmişi varsa bu olayın başınıza gelme işi diğer bebeklerden daha olasiymis.Allah korusunBazı bebekler 37 derecede de geçiriyor canım bazıları 39 görse geçirmiyor.
yanlış hatırlamıyorsamnedemistimkibenn nin havale öyküsü vardı oda etkiliyor
Sagol
Bizimde canımız çiğ köfte istiyor ama evde denemedik hiçGünaydınlar
Yine güzel bir havaya uyandık. Ama kuraklık devam ettiği için sevinemiyoruz.
Kahvaltı hazırlıyorum. Haftasonu kahvaltılarında biraradayiz biraz detaylı hazırlıyorum o yüzden
Akşam menümüz çiğköfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?