- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.301
Sağol canımAldiklarin bereketli olsun canım
Aynen bizim de araba vergisi 1100 yıl başlamadan borçlar basladiÜç gün tatil iyi geldi zira sıkıldım biraz online eğitimden sürekli ekrana bakmaktan. Ben de merakla bekliyorum zam oranını. Eşimle ikimizinki bari bir çeyrek altın etseydi. Hoş şimdiden her seye zam gelmeye başlamış. Arabanın vergisi bile ilk dönem bin lira olmuş
Teşekkür ederim bir arkadaşım daha enza dedi, yarın mutlaka bakacağımCanım Enza tavsiye ederim
Off çok yüksekmişAynen bizim de araba vergisi 1100 yıl başlamadan borçlar basladi
Bizde de cigkofte var, etsiz olani, esim yoguruyor, baharatlarini annemler getirdi ama Turkiye`de olsaydik yapmazdi, eminim hazir alirdi.Bizimde canımız çiğ köfte istiyor ama evde denemedik hiç
Ben de bugün yaptım bana da çok şekerli geldi. Demek ki doğru yoldayız. Sağlıklı beslenmeye devamAlya geçen gün mozaik pasta tarifini denedim ama uzun süre tatlıya ara verdiğim için sanırım bana çok yoğun geldi,çikolata sevenler çok beğenir eminim ama kendi adıma sevindim şekeri vücudum reddediyor yedikçe midem bulanıyor
KesinlikleBen de bugün yaptım bana da çok şekerli geldi. Demek ki doğru yoldayız. Sağlıklı beslenmeye devam
Ayaklı mikser alalım bizde yapalım diyor eşim internette görmüşBizde de cigkofte var, etsiz olani, esim yoguruyor, baharatlarini annemler getirdi ama Turkiye`de olsaydik yapmazdi, eminim hazir alirdi.
Kaç gün yapabilirim canımAğlayan pasta ve çay yaptım eşimin uzaktan dersi var bitince yeriz
Son 3 gün sıfır harcama kaldı 1
Bu hafta çok dikkatli harcamamız lazım çok gerekmedikçe bir şey almayı düşünmüyorum.
Diğer hafta daha hızlı geçer cumaya maaşlar yatacak
Yapabildin olacaktıKaç gün yapabilirim canım
Çok güzel. Keşke Türkiye'de de yapılsa dar gelirlilere ozellikleIyi akşamlar,
Gece hic uyumadım kızım ustumde tepindi cok yorgunum.
Ona oyuncak siparis ettim $25 tuttu.
Bugun bi yürüyüşe gideyim diyodum ama hic halim yok.
Yemek planı da yok, dunden pilav fasulye kaldi biraz d atarhana corbasi var.
Bize de pandemi yardımı $1800 geldi, doğrudan birikime ayırdık.
Suveybe13 blenderla yapilan bi tarif var ben ilk defa yaptim ve harika oldu, satın alınanları aratmadı. Nefis yemek tarifleri sitesinden bakmıştım. Hatta burda menulerde gorunce biraz once eşime dedim biz de yapsak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?