- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.321
1 gram aldımKızlar ilk sayfaya aylık birikimlerimizi de yazacağım. Daha motive edici olur. Var mı ocak birikimini bildirmek isteyen
ayy gercekten tanımadan cok üzüldüm gencecikmiş ya Rabbim sizlere sabır versınKızlar tesekkur ederim, burdan ve özelden o kadar mesaj aldim ki... iyi ki varsiniz.
Esimi eylülde kaybettim, kendime yeni yeni geliyorum. Trafik kazasi malesef, isyeri servisinde. Henüz 30 yasindaydi
Benim yıllık hedefe ulaşmam için aylık 10 Gr almam lazımKızlar ilk sayfaya aylık birikimlerimizi de yazacağım. Daha motive edici olur. Var mı ocak birikimini bildirmek isteyen
Buzluğa atılıyor canım çıkınca yine aynı oluyorKızlar en son çiğköfte yaptığımda baya fazla olmuştu 3/4 gün rahat yedik o günden beri artık canım istemiyor
az yapılınca hem taze hem daha lezzetli oluyor
Bende altarnetif olarak onu söyledim ama olmaz dediIyi akşamlar,
Gece hic uyumadım kızım ustumde tepindi cok yorgunum.
Ona oyuncak siparis ettim $25 tuttu.
Bugun bi yürüyüşe gideyim diyodum ama hic halim yok.
Yemek planı da yok, dunden pilav fasulye kaldi biraz d atarhana corbasi var.
Bize de pandemi yardımı $1800 geldi, doğrudan birikime ayırdık.
Suveybe13 blenderla yapilan bi tarif var ben ilk defa yaptim ve harika oldu, satın alınanları aratmadı. Nefis yemek tarifleri sitesinden bakmıştım. Hatta burda menulerde gorunce biraz once eşime dedim biz de yapsak diye
Aa kurban için de ayrı birikim yapsam çok iyi olacakYıllık hedefim 100 Gr ama 2 ayı es geçtim zekat ve kurban ayı olarakpure hazel
Sağol canım konulduğunu bilmiyordumBuzluğa atılıyor canım çıkınca yine aynı oluyor
Güzel olur püreKızlar ilk sayfaya aylık birikimlerimizi de yazacağım. Daha motive edici olur. Var mı ocak birikimini bildirmek isteyen
Merhababoza nasıl oldun
Gecmis olsun boza. Iyi olmana sevindimMerhaba
Birkaç gündür iyiyim. Uzun bir süre boyun ve ense bölgemde ağrı çektim. Covide değildi. Ama neydi bilmiyorum. Telefonu elime alıp kafamı eğmek mümkün bile değildi mesela. Güç bela derslerimi yapabildim.
İyi olmana sevindimMerhaba
Birkaç gündür iyiyim. Uzun bir süre boyun ve ense bölgemde ağrı çektim. Covide değildi. Ama neydi bilmiyorum. Telefonu elime alıp kafamı eğmek mümkün bile değildi mesela. Güç bela derslerimi yapabildim.
Aylik hedef olarak mi yazacaksin pure? Yoksa alinca mi yazalim?Kızlar ilk sayfaya aylık birikimlerimizi de yazacağım. Daha motive edici olur. Var mı ocak birikimini bildirmek isteyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?