- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.461
Kizartmayi yapabildim, biraz zor oldu kızım surekli bacaklarıma yapıştığı için, neyse ki yarisinda eşim eve geldiKarnabahari biraz haşlıyorum.
Sonra kızartıyorum. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.
Güle güle giysinler Pure.. büyüklerin koyafetleri ile aynı hatta bazen daha pahalı. Bir sezon giyebiliyorlar zaten.Senden görünce bende birkaç şey baktım ve aldım . Birkac Parça şey 196 lira tuttu.
Sadece oğlana .daha kıza da alınır kıyafet. Oğlana ek kıyafet derken 1000 lira gider.
Benim dr arkadaşım var zor geçiniyoruz borç aldık elden diyordu en son. Ekstra bir büyüm masraf çıkınca dr da Zora düşüyor. Devletteki dr dan bahsediyorum.Memurlar zorda.
İşte bir örnek de @Yuppiyayye .
GeyikliGece diyetisyen mesela.
Aramızda doktor da olsa eminim o da benzer sıkıntılardan bahsedecekti.
Cnm Demir ilacı keke yapıyor ama demir ilacını bırakınca geçiyor o lekeler. Eğer minnoşunun dişlerimde başka sorun yoksa tabiTeşekkürler canımsen dogrusunu yapmışsın, benimkinin de su an ihtiyacı yok aslinda, fiyatlari gorunce dayanamadım, buyuk bedenlerden aldım kendimi öyle teselli ettim
Ben de 1 yasina kadar macunsuz fırça verdim. Simdi cocuklar için olan macunlardan mercimek kadar sürüyorum. Dislerinde lekeler var neden oldu bilmiyorum, Doktoru onemli bir sey değil dedi de ortalık durulunca dişçiye götüreceğiz.
Bir ara 1000 tl yardım yapıldı. Onu da yine de halktan topladılarHerkese günaydınlar
Tv de Kimse sormuyor damat nerede diye çok ilginç gerçekten. Umarım pazarda markette kasapta insanların verdiği mücadeleyi görüp bir kalıcı çözüm getirirler. Keşke bizim ülkemizde de devlet esnafa işsize sahip çıkıp 1000dolar verebilse
Eşin o kadar kalmana birşey demedi miGunaydin kizlar. Oglani babaannesine gonderdim sabah bugun disarda halletmem gereken islerim var oglanla beraber yapamazdim. Kardeslerim benim ve cocuklarimin biletini aldilar pazar gunu yurt disina ucuyoruz. Bir kardesim evli iki yil oldu birbirimizi gormeyeli cok ozledim onu. Ne zamandir israr ediyor abla seni cok ozledim cocuklari al gel diyor. Diger kardesim bekar oda bir kac ay once gelmisti turkiyeye gorusmustuk ama su pandemi surecinde cok yanliz kaldi yanliz yasiyor cunku son zamanlarda psikolojik olarak biraz cokuntuye girdi gel kal bende aile ortamini cok ozledim diyor. Buyuk ihtimalle 1 ay kalirim bir ihtimal 1.5 ayda olabilir. Kardeslerimle beraber vakit gecirmeyi onlarla sakalasmayi cok ozledim. Gitmeden burda halletmem gereken bir iki sey var onlari halledecegim cuma gunude pcr testi yaptirmam lazim ucus icin. Allahtan 12 yasindan kucuk cocuklar icin istemiyorlar. Cumartesi valizleri hazirlar evi toparlarim biraz.
Yok sorun etmez esim. 1 aydan fazla kalmami istemiyor gibi ama 1 ay'a kadar sıkıntı yapmiyor.Eşin o kadar kalmana birşey demedi mi
Hayırlı yolculuklar canım öyleyseYok sorun etmez esim. 1 aydan fazla kalmami istemiyor gibi ama 1 ay'a kadar sıkıntı yapmiyor.
Cok sagol canimHayırlı yolculuklar canım öyleyse
Bende liste yapıyorum aklıma geldikçe yazıyorum. Maaşlar yatınca alışverişe cikarizGunaydin kizlar. Market alisverisi yapicaz, korkuyorum. Baya bi eksik var. Bakalim ne kadar tutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?