Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün sıfır harcama 10 günü tamamladım maaşa kadar 3-4 gün daha yapmak istiyorum .

Yarının menüsü belli etli nohut yemeği,pirinç pilavı,salata ve ıspanak sapı yogurtlaması

Bugün eşime hediye getirmiş biri ceviz, fındık, ayse kadın kuru fasulye, dolmalık kuru biber,sumak ve cin biber turşusu.hepsi de kendi ürünleri doğal.

Karnabahari biraz haşlıyorum.
Sonra kızartıyorum. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.
Kizartmayi yapabildim, biraz zor oldu kızım surekli bacaklarıma yapıştığı için, neyse ki yarisinda eşim eve geldi
Ben de biraz hasliyorum, yumurtaya ve una batırıp kizartiyorum, uzerine acı sos ve sarımsaklı yoğurt ayni şekilde havuç da kizarttim çıtır çıtır nefis oldu.
Yemek yedik kızımın uyku saatini bekliyorum
Senden görünce bende birkaç şey baktım ve aldım . Birkac Parça şey 196 lira tuttu.
Sadece oğlana .daha kıza da alınır kıyafet. Oğlana ek kıyafet derken 1000 lira gider.
Güle güle giysinler Pure.. büyüklerin koyafetleri ile aynı hatta bazen daha pahalı. Bir sezon giyebiliyorlar zaten.

Memurlar zorda.
İşte bir örnek de @Yuppiyayye .
GeyikliGece diyetisyen mesela.
Aramızda doktor da olsa eminim o da benzer sıkıntılardan bahsedecekti.
Benim dr arkadaşım var zor geçiniyoruz borç aldık elden diyordu en son. Ekstra bir büyüm masraf çıkınca dr da Zora düşüyor. Devletteki dr dan bahsediyorum.

Cnm Demir ilacı keke yapıyor ama demir ilacını bırakınca geçiyor o lekeler. Eğer minnoşunun dişlerimde başka sorun yoksa tabi

Herkese günaydınlar
Tv de Kimse sormuyor damat nerede diye çok ilginç gerçekten. Umarım pazarda markette kasapta insanların verdiği mücadeleyi görüp bir kalıcı çözüm getirirler. Keşke bizim ülkemizde de devlet esnafa işsize sahip çıkıp 1000dolar verebilse

Bir ara 1000 tl yardım yapıldı. Onu da yine de halktan topladılar

Günaydın hanımlar. Öğlene kadar dersim var bugün. Sonrasında dışarıya çıkıp birkaç parça ev için kıyafet almam lazım. Dolap kıyafet dolu ama hepsi iş için aldığım şeyler rahat değil hiçbiri. Pijama ile gezmek modumu düşürmeye başladı. Daha uzun süre evden çalışacağız sanırım.

Gunaydin kizlar. Oglani babaannesine gonderdim sabah bugun disarda halletmem gereken islerim var oglanla beraber yapamazdim. Kardeslerim benim ve cocuklarimin biletini aldilar pazar gunu yurt disina ucuyoruz. Bir kardesim evli iki yil oldu birbirimizi gormeyeli cok ozledim onu. Ne zamandir israr ediyor abla seni cok ozledim cocuklari al gel diyor. Diger kardesim bekar oda bir kac ay once gelmisti turkiyeye gorusmustuk ama su pandemi surecinde cok yanliz kaldi yanliz yasiyor cunku son zamanlarda psikolojik olarak biraz cokuntuye girdi gel kal bende aile ortamini cok ozledim diyor. Buyuk ihtimalle 1 ay kalirim bir ihtimal 1.5 ayda olabilir. Kardeslerimle beraber vakit gecirmeyi onlarla sakalasmayi cok ozledim. Gitmeden burda halletmem gereken bir iki sey var onlari halledecegim cuma gunude pcr testi yaptirmam lazim ucus icin. Allahtan 12 yasindan kucuk cocuklar icin istemiyorlar. Cumartesi valizleri hazirlar evi toparlarim biraz.

Eşin o kadar kalmana birşey demedi mi

Selam gençlik
4 dersimi bitirdim,okula gittim defteri imzaladım.
Yemeği eşim yapacak. Et sote. Yanına salata şalgam ve çorba yapacağım.

Süt kaynatıyorum. Yoğurt yapılacak. 5kg yoğurt 3 gün gidiyor.
Yoğurt ve ekmek aldım 26 TL bugünkü harcama.

Elektrik faturası 156 lira geldi. 1 hafta sonra da doğalgaz gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…