Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eline emeğine sağlık Pure, uzun uzun yapmışsın teşekkürler

Merhaba kızlar,
5.30 da uyandık kızım sağolsun ne yapacaksak. Kahvalti desen olmaz

Gece biraz harcama yaptım.

Kizima 6 tane dis fırçası siparis ettim, dişine sürdüğü kadar her yere de sürüyor, ömrü kisa oluyor, sık sık değiştiriyorum. Kendime de birkac parca kisisel bakim ürünü, toplam $30 tuttu.

Carter's ta cok indirimli ürünler vardı, kızıma %75 indirimlilerden 9-10 parça kiyafet aldım. Gelecek yaz ve sonbaharda giyilmek üzere. $43 ona ödedim.

Maşallah pure hazel günü ne güzel değelendirebilmişsin.Ben kendimde o motivasyonu bulamıyorum hiç. Sürekli halsiz hissediyorum kendimi. Derslerim öğleden sonraydı bugün. Sabah sadece kahvaltı hazırladım birazda evi topladım üsten. Akşam yemeğini de sipariş vereceğiz mecbur.

Zeynep bebek bezlerinl çok iyi fiyata almışsın
Burda o fiyata hayatta alamayız.
bugün 84 tanesine 115 ödedik.
Şuan kaç numara kullanıyorsunuz.
Oğluma bayadır 4 numara kullanıyorduk
Bugün 5 numara aldık
4 numara kullaniyorduk ama simdi yeni 5 e gectik. Kilo araliklari ayni mi acama, mesela bizde 5 numara 12 kilo ve uzeri diyor. Aslinda kiloya baksak 4 numara hala kullanabilirim ama kizim cok su iciyor ve 4 numara birkac kere sizdirdi, 5 e gectik.

Guzel gunlerde giysin kuzucuk. Bizimki de dis fircalamayi cok seviyor ama macunu yemeye calisiyor, simdilik cogunlukla suyla temizliyoruz. Ya ben de kendimi zor tuttum Carters dan bir sey almamak icin, cunku hicbir seye ihtiyaclari yok suan ekstradan almak istemiyorum.

Teşekkürler canım sen dogrusunu yapmışsın, benimkinin de su an ihtiyacı yok aslinda, fiyatlari gorunce dayanamadım, buyuk bedenlerden aldım kendimi öyle teselli ettim
Ben de 1 yasina kadar macunsuz fırça verdim. Simdi cocuklar için olan macunlardan mercimek kadar sürüyorum. Dislerinde lekeler var neden oldu bilmiyorum, Doktoru onemli bir sey değil dedi de ortalık durulunca dişçiye götüreceğiz.

4 numara kullaniyorduk ama simdi yeni 5 e gectik. Kilo araliklari ayni mi acama, mesela bizde 5 numara 12 kilo ve uzeri diyor. Aslinda kiloya baksak 4 numara hala kullanabilirim ama kizim cok su iciyor ve 4 numara birkac kere sizdirdi, 5 e gectik.
Canım bizimki de en son tartıldığın da 11 kg dı. Dediğin gibi 4 numarayı hala kullanabilir kiloya göre ama 5 numarada daha rahat edeceğini düşündük.

Selamlar
Bugün yatak odasının camını sildim ve tül perdesini değiştrdim. Kuruyan çamaşırları yerine yerleştrdim. Mutfağı topladım.
Püre nin tatlılarından sonra youtube tan lokma tatlı videolarına baktım sonra tulumbaları gördüm onlara geçtim yapsam mı yapmasam mı derken vazgeçtim. macera arama dedim eşim evde değil, oğlum uyuyor uyanınca beni ister en iyisi eşimden istemek mesaj attım.
Dün kavurma ve şehriyeli bulgur pilavı yapmıştım
Biraz pilav artı yanına barbunya yemeği yapmaya karar verdim. turşu yoğurt ile yenir.
Yarın içinde tavuk döneri yapmak istiyorum. Şimdiden tavuğu indirdim yarın sabah soslayacağım daha lezzetli olur.
eşim bir aksilik olmazsa yarın izinli

Yemeklerimizi yedik bizde
Ispanağın saplarını ayırdım yarın yoğurtlu mezesini yapacağım.
Saç kurutma makinasını çocuklar bozdular internetteki fiyatlarına baktım 900 TL 6 sene önce 270 TL ye almıştık güçlü bir makineydi.ben mutfaktayken abi kardeş banyodan alıp oynamışlar.
Eşim söktü uğraşıyor inşallah yapar

Karnabahari biraz haşlıyorum.
Sonra kızartıyorum. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.

Senden görünce bende birkaç şey baktım ve aldım . Birkac Parça şey 196 lira tuttu.
Sadece oğlana .daha kıza da alınır kıyafet. Oğlana ek kıyafet derken 1000 lira gider.

Ben hiç haslamiyorum kapağını biraz kapatınca yumuşuyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…