- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.441
Çok şükür halimizeboza sağlık olsun gerisi hallolur kendini iyi hissediyorsan hiçbir şeyin önemi yok.
Eline emeğine sağlık Pure, uzun uzun yapmışsın teşekkürlerCanım önce şerbeti hazırlıyoruz ki soğusun sıcak tatlı soğuk şerbet olacak.
İki buçuk su bardağı toz şeker ve 2 su bardağı su kaynatiyoruz. Kaynadıktan sonra 15 dakika daha duracak kısık ateşte. İndirirken birkaç damla limon sıkılıyoruz.
Hamuru için 3 su bardağı un ve 2 su bardağı ılık su .bir yemek kaşığı şeker. bir fiske tuz bir yemek kaşığı Maya veya bir paket maya ekleyip oldukça cıvık bir hamur yoğuruyoruz. sonra bu hamur yarım saat mayalanacak.
Hamuru kızgın yağ atarken elimizle şekil vereceğiz ve kaşığı mızı sürekli yaglayacagız bunun için istersen Google'dan videolara bak yoksa anlayamıyor bilirsin. Hamurun kıvamını tutturmak ve o şekli vermek biraz sıkıntı.
Ama çok lezzetli kıtır kıtır oldu
MaşallahEvle uğraştıkca iş çıkıyor.
Yine iki makine çamaşır çıktı. İlk makine çalıştı.
Evi komple süpürdüm. Bugün eşim yardim etti biraz rahat ettim en azından bebekle ilgileniyor.
Yemege geldi sıra.
Açtım Sertab Erener dinliyorum
4 numara kullaniyorduk ama simdi yeni 5 e gectik. Kilo araliklari ayni mi acama, mesela bizde 5 numara 12 kilo ve uzeri diyor. Aslinda kiloya baksak 4 numara hala kullanabilirim ama kizim cok su iciyor ve 4 numara birkac kere sizdirdi, 5 e gectik.Zeynep bebek bezlerinl çok iyi fiyata almışsın
Burda o fiyata hayatta alamayız.
bugün 84 tanesine 115 ödedik.
Şuan kaç numara kullanıyorsunuz.
Oğluma bayadır 4 numara kullanıyorduk
Bugün 5 numara aldık
Guzel gunlerde giysin kuzucuk. Bizimki de dis fircalamayi cok seviyor ama macunu yemeye calisiyor, simdilik cogunlukla suyla temizliyoruz. Ya ben de kendimi zor tuttum Carters dan bir sey almamak icin, cunku hicbir seye ihtiyaclari yok suan ekstradan almak istemiyorum.Gece biraz harcama yaptım.
Kizima 6 tane dis fırçası siparis ettim, dişine sürdüğü kadar her yere de sürüyor, ömrü kisa oluyor, sık sık değiştiriyorum. Kendime de birkac parca kisisel bakim ürünü, toplam $30 tuttu.
Carter's ta cok indirimli ürünler vardı, kızıma %75 indirimlilerden 9-10 parça kiyafet aldım. Gelecek yaz ve sonbaharda giyilmek üzere. $43 ona ödedim.
Teşekkürler canımGuzel gunlerde giysin kuzucuk. Bizimki de dis fircalamayi cok seviyor ama macunu yemeye calisiyor, simdilik cogunlukla suyla temizliyoruz. Ya ben de kendimi zor tuttum Carters dan bir sey almamak icin, cunku hicbir seye ihtiyaclari yok suan ekstradan almak istemiyorum.
Canım bizimki de en son tartıldığın da 11 kg dı. Dediğin gibi 4 numarayı hala kullanabilir kiloya göre ama 5 numarada daha rahat edeceğini düşündük.4 numara kullaniyorduk ama simdi yeni 5 e gectik. Kilo araliklari ayni mi acama, mesela bizde 5 numara 12 kilo ve uzeri diyor. Aslinda kiloya baksak 4 numara hala kullanabilirim ama kizim cok su iciyor ve 4 numara birkac kere sizdirdi, 5 e gectik.
Karnabahari biraz haşlıyorum.Erken kalkar yol alırmışsüt koydum ocağa, kaynarken bulaşık yıkadım, 5 kavanoz yoğurt mayaladim. Dus aldım,
evi toparladım. Patates ve karnabahar kizartmasi, sarimsakli yoğurt yapmak istiyorum umarım yapabilirim.
Senden görünce bende birkaç şey baktım ve aldım . Birkac Parça şey 196 lira tuttu.Gece biraz harcama yaptım.
Kizima 6 tane dis fırçası siparis ettim, dişine sürdüğü kadar her yere de sürüyor, ömrü kisa oluyor, sık sık değiştiriyorum. Kendime de birkac parca kisisel bakim ürünü, toplam $30 tuttu.
Carter's ta cok indirimli ürünler vardı, kızıma %75 indirimlilerden 9-10 parça kiyafet aldım. Gelecek yaz ve sonbaharda giyilmek üzere. $43 ona ödedim.
Ben hiç haslamiyorum kapağını biraz kapatınca yumuşuyor hemenErken kalkar yol alırmışsüt koydum ocağa, kaynarken bulaşık yıkadım, 5 kavanoz yoğurt mayaladim. Dus aldım,
evi toparladım. Patates ve karnabahar kizartmasi, sarimsakli yoğurt yapmak istiyorum umarım yapabilirim.
Bende alacağım büyük oğlana kıyafet kk hesap kesim tarihini bekliyorumSenden görünce bende birkaç şey baktım ve aldım . Birkac Parça şey 196 lira tuttu.
Sadece oğlana .daha kıza da alınır kıyafet. Oğlana ek kıyafet derken 1000 lira gider.
Kızlar ben de biraz haşlayıp yumurtaya bandırıp kızartıyorum. Birdahakinde yoğurtla da deneyeceğimKarnabahari biraz haşlıyorum.
Sonra kızartıyorum. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?