- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.501
Offff o da cok güzelmiş canımAfiyet olsun canım
Benim de tavuk döner patates kızartması ayrandı
Bizim sote de tantuni gibi olmuştu.Afiyet olsun canım
Benim de tavuk döner patates kızartması ayrandı
Aynen yaaa.Offff o da cok güzelmiş canım
Ya aslinda her seyi evde yapmaktan cok bıktım hazir gelsin istiyorum. En buyuk hayalim önüme yemek gelsin
Bende istiyorum hazır gelsin + evi de temizlesinlerOffff o da cok güzelmiş canım
Ya aslinda her seyi evde yapmaktan cok bıktım hazir gelsin istiyorum. En buyuk hayalim önüme yemek gelsin
Püre şu bardağı koyunca aklıma buz gibi kola geliyorBizim sote de tantuni gibi olmuştu.
Kola candırPüre şu bardağı koyunca aklıma buz gibi kola geliyor
Kola biz de iciyoruz yaaa hele sarımsaklı yoğurtlu bisiler kizartma, mantı vs. varsa kolasız olmuyor. Light zero falan içiyoruz da yine de zararlıKola candıriçiyorum yine başladım
Günaydın. Bakalım bize ne gelecekGünaydın.
Doğalgaz geldi 320 tl. Önceki ay 278 tl gelmişti. Ocak-Şubat da 350 ortalama gelir diye düşünüyorum.
Seni okumayı özlemişim. Nasılsın?Gunaydin kizlar. Market alisverisi yapicaz, korkuyorum. Baya bi eksik var. Bakalim ne kadar tutacak
Ben de 3 litre süte 17 tl veriyorum. Geçen sıkmalık portakal gördüm 6 tl dedi almadım. Kaç kişiyiz evde 3-4 kilodan aşağı alamam sıksam 3 bardak zor cıkar.Herkese günaydınlar,
Dün kurufasulye pilav turşu yoğurt yedik biraz arttı ama yetmez. Köfte salata yaparız bugün. Kek yaptım ama sizin yaptığınız gibi içine çikolata sos ekledim. En üst kısmına önceki gün yaptığım vişne hoşafının vişnelerini koydum güzel olmuş. Bugün ekmek dışında bir şey almayız. Kredi kartlarımız gene doldu. Azıcık şey alıyoruz 150tl tutmaya başladı. Mesela bizim burada 3 kilo süt 18.90tl portakal 7.90tl
Malesef ya portakal ne kadar pahalı oldu. Buzluğa atarak yapılan portakal suyundan yapacağım artık benBen de 3 litre süte 17 tl veriyorum. Geçen sıkmalık portakal gördüm 6 tl dedi almadım. Kaç kişiyiz evde 3-4 kilodan aşağı alamam sıksam 3 bardak zor cıkar.
:) güzel olmuş
aldıklarımı ben de yazayım
Damacana su
Pastırma
Helva
Ekmek
Zeytin ezmesi
Turp
Ispanak
45 tl ödedik
Zaman akıp geçmiş.Şu benim bu konudaki ilk mesajımmış. p
pastırma almışım ve diğer şeyler dahil 45 tl tutmuş bir de bunu beğenmemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?