Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Afiyet olsun canım
Benim de tavuk döner patates kızartması ayrandı
Offff o da cok güzelmiş canım
Ya aslinda her seyi evde yapmaktan cok bıktım hazir gelsin istiyorum. En buyuk hayalim önüme yemek gelsin

Herkese günaydınlar,
Dün kurufasulye pilav turşu yoğurt yedik biraz arttı ama yetmez. Köfte salata yaparız bugün. Kek yaptım ama sizin yaptığınız gibi içine çikolata sos ekledim. En üst kısmına önceki gün yaptığım vişne hoşafının vişnelerini koydum güzel olmuş. Bugün ekmek dışında bir şey almayız. Kredi kartlarımız gene doldu. Azıcık şey alıyoruz 150tl tutmaya başladı. Mesela bizim burada 3 kilo süt 18.90tl portakal 7.90tl

Ben de 3 litre süte 17 tl veriyorum. Geçen sıkmalık portakal gördüm 6 tl dedi almadım. Kaç kişiyiz evde 3-4 kilodan aşağı alamam sıksam 3 bardak zor cıkar.

Ben de 3 litre süte 17 tl veriyorum. Geçen sıkmalık portakal gördüm 6 tl dedi almadım. Kaç kişiyiz evde 3-4 kilodan aşağı alamam sıksam 3 bardak zor cıkar.
Malesef ya portakal ne kadar pahalı oldu. Buzluğa atarak yapılan portakal suyundan yapacağım artık ben

Gunaydin kizlar. Dun bizimde dogalgaz faturasi geldi 476 tl Gecen sene -16 derecede bile en yuksek faturamiz 320 tl gelmisti ve kombi 48 de yaniyordu. Gectigimiz ay 38 ve 42 derece arasi yandi ama 1.5 kati gelmis fatura gecen seneye gore. Cok sinir bozucu. Asgari ucretliye memura emekliye yaptiklari 3 kurus 'zam' dogalgaz/ elektrige yapilan zamlarami yetsin temel gidaya yapilan zamlarimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…