- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.481
Çoğunlukla uyur bebiş o aylarda. Yanında kimse yok muMerhaba hanımlar,bayadır giremiyorum bebek artı canlı dersler başlayacak.Çok zorlanacam gibi hissediyorum alışırım inşallah.Doğum iznim yeni bitti 3,5 aylık bebekle canlı ders vermek zor mu olur?Tecrübeliler bana fikir verebilir misiniz?
O derslerde eşim gelecek işten.o bakacak inşallah.Çoğunlukla uyur bebiş o aylarda. Yanında kimse yok mu
Ben 2 ceyrek 5 gr da kulce almayi planliyorum pure. 2 ceyrek hediyelik olacak. Şahsi birikimime 5 gr.alicam.insaallahKızlar Ocak ayı birikimi için 3kisi yazdım. Başka yazan oldu mu.atlamis olabilirim. Daha önce aylık yazmadigimiz için ..
Aaaa hic bilmiyordum canım... Demir ilacı kullanmıyoruz sadece d vitamini kullanıyoruzCnm Demir ilacı keke yapıyor ama demir ilacını bırakınca geçiyor o lekeler. Eğer minnoşunun dişlerimde başka sorun yoksa tabi
Kızlar bakın ne buldum bir gün bana yetmiyor deyip duruyordum haklıymışım
Kızlar Ocak ayı birikimi için 3kisi yazdım. Başka yazan oldu mu.atlamis olabilirim. Daha önce aylık yazmadigimiz için ..
Ocak birikimini yaptın mı canım yazayimBen daha once aylık yazdirmadim, Aralikta gelen paramla internet bankaciligindan 10 gr altın aldim, kalanını bağışladım.
Her ay $1000 birikim hedefim var. Bu aya özgü yardım geldiği için toplam $2800 birikime ayırmak istiyorum.
Kardeşim de yastığa başımı koyuyorum hemen sabah oluyor diyorSelam kızlar,
Bence gece dünya daha da hizli dönüyor daha gozumu kapatmafan sabah oluyor sanki
Saglikli ogle yemegi arayışları içerisindeyim, cok fazla abur cubur karbonhidrat tuketmeye başladım, cok rahatsızım. Acikinca da hemen kan şekerim düşüyor. Bir sekilde vakit ve enerji bulup sağlıklı bir öğün yapmam lazım.
Bugünkü menüm dürüm tantuni+ayran
Afiyet olsun canımSelam kızlar,
Bence gece dünya daha da hizli dönüyor daha gozumu kapatmafan sabah oluyor sanki
Saglikli ogle yemegi arayışları içerisindeyim, cok fazla abur cubur karbonhidrat tuketmeye başladım, cok rahatsızım. Acikinca da hemen kan şekerim düşüyor. Bir sekilde vakit ve enerji bulup sağlıklı bir öğün yapmam lazım.
Bugünkü menüm dürüm tantuni+ayran
$2800 ayırdım birikime canım, insallah dokunmam...Ocak birikimini yaptın mı canım yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?