- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.661
Geçen ay amazondan ve hepsiburadadan aldım ben (amazondan ariel sıvı ve hepsiburadadan fairy platinium), en uygun fiyatlar buralardaydı. Rahat bir sene yeter. Çok artmış ama fiyatlar ben bu kadar beklemiyordum. Black friday zamanı hiç alışveriş yapmadım, zaten indirim falan da yoktu doğru dürüst.Biz en son 5 litre ayçiçek yağını 58tl ye almıştık. Deterjan almam lazım benim de hem bulaşık hem çamaşır makinesi için. İndirim görürsek buradan da yazalım
Hafta içi elimde liste birkaç marketi gezeceğim,fiyatlara bı bakacağım. Uzun zamandır stoktan kullandığım için bazı büyük kalemlerin fiyatları hakkında bilgim yokGeçen ay amazondan ve hepsiburadadan aldım ben (amazondan ariel sıvı ve hepsiburadadan fairy platinium), en uygun fiyatlar buralardaydı. Rahat bir sene yeter. Çok artmış ama fiyatlar ben bu kadar beklemiyordum. Black friday zamanı hiç alışveriş yapmadım, zaten indirim falan da yoktu doğru dürüst.
Bir çok kişi gibi bizde de balık var Bugün.Yanında salata.Bugün harcama yapılmadı,eşim süpürge yapıyor ben paspas yapacam.yarın canlı dersim başlıyor çok stresliyim.Umarım bebek durur o sırada yoksa naparım bilmiyorum.
Stres yapma sıkıntı olmaz.Bugün harcama yapılmadı,eşim süpürge yapıyor ben paspas yapacam.yarın canlı dersim başlıyor çok stresliyim.Umarım bebek durur o sırada yoksa naparım bilmiyorum.
Bizde yaprak dökümü son bölümdeyizİyi akşamlar kızlar bugün sıfır harcama
Dün 16 lira harcamıştık organik yumurta aldık.
Bu akşam yemekte yumurtalı salçalı makarna turşu yoğurt vardı. Bugünüde böyle geçiştrdk.
Bulaşık makinesini boşaltıp çıkanları koyacağm.
oğlumun kıyafetleri yıkandı onları asacağım
Sonra çayı koyup oturacağım.
Mustafa sandal ~ Jest oldu çalıyor müzik
Yaa ne güzel:)Bizde yaprak dökümü son bölümdeyiz
Branşım İngilizce canım.çok küçük olmasa sorun değil de neyse bir şekilde alışacaz inşallah.Stres yapma sıkıntı olmaz.
branşın ne bilmiyorum ama ben konuyu detaylı anlattıktan sonra soru çözümlerine geçiyoruz kamerayı kapatıyorum örneğin 10 soruya 3 dakika süre veriyorum o esnada bebekle ilgileniyorum.
30dakika ders 10 dakika ara var.
anasınıfı öğretmenleri mesela sürekli açık tutmak zorunda galiba etkinlik yapıyorlar.
Ben lisedeyim konu anlattıktan sonra soru çözümlerinde rahatlıyorum biraz
Allah yardimcin olsun. Insaallah kolaylikla tamamlarsin derslerini. Ben kamerayi acmiyorumm ,eger idarecin sorun cikarmazda sen de acmadan devam.edebilirsin. bu arada bebek kucaginda vs durur daha rahat edersin.Branşım İngilizce canım.çok küçük olmasa sorun değil de neyse bir şekilde alışacaz inşallah.
Sağolun inşallah.Durmazsa öyle yapacam artık.Kamerayı kapatıp kucağıma alacam,Allahtan idare az ders tanımladı.aslında hedefim ikinci dönem başlamaktı.Neyse artık hayırlısı olsun.Allah yardimcin olsun. Insaallah kolaylikla tamamlarsin derslerini. Ben kamerayi acmiyorumm ,eger idarecin sorun cikarmazda sen de acmadan devam.edebilirsin. bu arada bebek kucaginda vs durur daha rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?