Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kızlar
Bugun sadece kahve aldım. Sabah kahvaltıdan sonra baya kitap okudum, bir sayfasını kızıma feda ettim orasi ayrı
Bolca kinoa pilavı pişirdim, yesil fasulye ve havuç soteledim. Yanina protein ekleyip birkac gün öğle öğünü yapicam.
Aksama ne yapsam bilmiyorum bakacağız

Kızlar aksamdan yoğurup sabaha kadar sakladığınız hamurlar nasıl oluyor? Nerede saklıyorsunuz? Mesela mayali pişi hamuru yapsam sabaha kadar durur mu?

Kızlar aksamdan yoğurup sabaha kadar sakladığınız hamurlar nasıl oluyor? Nerede saklıyorsunuz? Mesela mayali pişi hamuru yapsam sabaha kadar durur mu?
Buzdolabında ağzı kapalı bir şekilde saklayabilirsin canım. Pişireceğin zaman hamuru yarım saat önce dolaptan çıkarırsın.

Buzdolabında ağzı kapalı bir şekilde saklayabilirsin canım. Pişireceğin zaman hamuru yarım saat önce dolaptan çıkarırsın.
Teşekkürler canım, peki buzdolabına hamur mayalanip kabardiktan sonra mi yoksa yogurunca mi kaldırmak gerek?

Arkadaşlar merhaba,
Normalde sessiz takipçisiyim ekonomi topiclerinin, hem birikim hem ev ekonomisi konularında çok şey kaptım buralardan 2016 döneminde takılmıştım da bir süre. Sonraki zamanlarım pek planlı geçmedi mali açıdan, hoş öncesinde de geçmemişti bu yıl hedefli ilerlemek istiyorum, ben de aranıza katılabilir miyim senelik ve aylık hedeflerimi bildirmek ve de motivasyon için?

Çok teşekkürler canım,iyiyim Kızımda iyi çok şükür,her güne apayrı yaramazliklarla hayatimiz kaldığı yerden devam ediyor
Sen ve oğlun da iyisinizdir inşallah
İyi olmanıza sevindim canım
Çok şükür bizde iyiyiz
Oğlum geceleri çok sık uyanıyor onun dışında herşey iyi şükür

Teşekkürler canım, peki buzdolabına hamur mayalanip kabardiktan sonra mi yoksa yogurunca mi kaldırmak gerek?
Yoğurunca direk kapalı kaba koyup koyabilirsin canım. Dolapta da mayalama işlemi devam eder. Pişirmeden önce çıkar oda ısısına gelsin
Biraz cevabım geç oldu kusura bakma

Merhaba hoşgeldin.
Tanışalım mı kendinden bahseder misin.

Canım annemin yöntemini anlatayım sana.
Anneannem de aynı şekilde yapardı.
Hamuru ılık su ve Maya ile yoğururdu .sonra bir beze sarar sabaha kadar bekletirdi.yani akşamdan sabaha kadar durabilir 12 saat bence .
çok güzel çörekler yapardı bize.

Merhaba hoşgeldin.
Tanışalım mı kendinden bahseder misin.
Hoşbuldum
31 yaşındayım bekarım çalışıyorum. Yalnız yaşıyorum ama aileme de yakınım haftanın iki üç günü kesin oradayımdır. Birkaç yıldır kah elimde olmayan nedenlerden kah rahat yaşamayı sevmemden istediğim gibi birikim yapamadım. Şükür kötü gün birikimim var biraz kenarda ama daha iyi olabilirdim :)) 30 yaşla birlikte bir aydınlanma geldi, elime ne geçerse değil de planlı hareket ederek birikim yapmanın önemini anladım. Burada hem motive olurum hem de sizlerden mali disiplini öğrenirim diye geldim bildirimleri ne zaman yapmamız lazım, yabacısıyım da bu işlerin

Son düzenleme:
+1
Uzun zamandır hamur mayalamıyorum vakitsizlikten ama akşam yatmadan yoğurup sabaha pişirdiğim çok olurdu. Hatta kalan hamur da buzdolabında bekler 2-3 gün, fazlasını bilemem ama denemedim

+1
Uzun zamandır hamur mayalamıyorum vakitsizlikten ama akşam yatmadan yoğurup sabaha pişirdiğim çok olurdu. Hatta kalan hamur da buzdolabında bekler 2-3 gün, fazlasını bilemem ama denemedim
Buzluga atarız biz çıkarıp pizza mantı yaptigim oldu hamuru harika oluyor

Benzer yaslardayiz
Bana da ekonomi finans aydınlanması yaklaşık 4 yıl önce geldi. İyiki gelmişhayatıma bir düzen bir ferahlama bı sadelik geldi.

Yıllık hedef belirliyoruz. İlk sayfada var. Benim bu yılki hedefim biraz az ama kredi ödüyoruz o yüzden.
Aylık yaptığımız birikimleri de yazmaya başladık motive etmesi açısından.
Mesela bu ay maaşlar yatsın bir aksilik olmazsa iki çeyrek altın alacağım aldığımda Ocak birikimine yazacağım. İlk sayfamızı inceleyenilrsin

Yoğurunca direk kapalı kaba koyup koyabilirsin canım. Dolapta da mayalama işlemi devam eder. Pişirmeden önce çıkar oda ısısına gelsin
Biraz cevabım geç oldu kusura bakma
Sağol canım, hic gec değil biz malum 8 saat geriden geliyoruz, bu gece mayalayacagim

Sağol Pure, bizimkinin 12 saat beklemesine gerek kalmaz gece mayalarim sabah altıda kızımla el atarız

Hoşgeldin aramıza, umarim guzel birikimler yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…