Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar. Bugun dersim yok rahatım. Dün grce nohut islamistim onu pisirdim.kemikle. yanina pirasa ve yesil.mercimekli yogurt corbasi yapacagim.insaallah. Esimin zammi.belli oldu sukur bekledigimiz gibi oldu
Bereketli olsun canım inşallah.
Yaa kemikli nohutu biz de çok severiz annem sık yapar, tabaklarca yiyebilirim
6 günlük harcamasızlığıma bugün son verdim, sebze ve az da kuruyemiş aldım toplam 48 tl.
Bir de halam bir gün zayıflarım umuduyla alıp hiç kullanmadığı yün bir kabanı ve deri çizmesini bana getirdi hemen kaptım :)) o renkte çizmem vardı ama siyah çizmem eskimeye başlamıştı, ayakkabıcıya götürdüm bunu siyah yapabilir misin diye olur dedi, kabanın da kollarında ve sırtında tadilat yapmak lazım, yani terziyle ayakkabıcıya da toplam 70 tl vereceğim yarın. Ayakkabı riskli ama kabandaki tadilatı annemle de yapabilirdik aslında ama şu zamanda esnafa destek olmak istedim inşallah pişman etmez beni

Merhaba kızlar
Bugün gardolap temizliği ve düzenlemesi yaptım.
Çamaşır at, ser. kuruyanları katla
Derslere gir
Akşam oldu.
Yemek olarak buzluktan yeşil fasulye, spagetti yaptım.yanında yoğurt,hoşaf ve turşu ile yedik.
Yarının menüsü de belli tarhana çorbası, ıspanak yemeği

Tesekkurler

Şu tarifi tam olarak bana da atar misin
Pure tarifi tam almadim ama ezberlemişim aklimda kaldığı kadarıyla yaptım bazı yerlerini uydurmuş olabilirim

400 ml kremayı kısık atese koydum, içine 1 çay bardağı kadar bitter damla cikolata koydum. Krema ısındıkça cikolata eridi. Kaynama noktasına gelip cikolata iyice eriyince altını kapattım, içine 1 paket finger buskivi kırdım (petibor de oluyor da bizde finger vardı). Sanırım orijinal tarifte fındık parçaları da var ama bizde yoktu ben koymadım. Karıştırıp strec film kapladığım baton kek kalıbına döktüm. Pencerenin önünde 15 dk sogutup dondurucuya kaldırdım. 30 dk kadar da orda durdu. Sonra dilimleyip yemece malzemeleri göz kararı yaptım.

Kizima 140 li külot bez sipariş ettim $45. Diger bezleri asla baglatmiyor artık, biraz daha pahalı ama mecburen bundan alıyorum. Karnı bacağı falan da cok rahat ediyor.
Öğlene kinoa salatası yapicam, aksama pizza alicaz. Bugun fazla yemek bulaşık derdim yok

Tarifi bana da atabilir misiniz?
Orijinalde yoktu fındık parçaları ben kendim eklemiştim onu da güzel tarif afiyet olsun

Iyi geceler kızlar. Daha önce de bahsetmistim bu sene kızımın okul parasi ile toplu birikim yapıp,okulu taksitpe ödemeyi düşünüyoruz. Sanirim ay sonu para elimizde olacak. Esim.borsaya yatirma taraftari. Ben de aslinda denemek istiyorum borsayi ama korkuyorum da bir yandan. Aklimda hepsiyle altin almak.vardi. Kararsiz kaldik. Umarim.en dogru ve hayirli karari veririz. Sizlerden de fikir alabilir miyim? Bu arada bu para disinda 2021 boyunca ufak ufak elime.ne gecerse birikime eklemeyi planliyorum insaallah.

Yaklaşım 2 aydır borsa mevzusu çok fazla karşıma çıkmaya başladı. Nereye baksam borsa borsa :) ben de girsem mi acaba mı derken ve 1 gr altın parası biriktirmek benim için 6 ay falan alıyorken bir cesaret geldi 55 TL ile 2 gün önce borsaya giriş yaptım. Çok küçük bir tutar olsa da altın için para biriktirirken paramın değeri düşüyor nasılsa dedim. 55 TL benim gözden çıkarıp en az 6 ay aramayacağım bir miktar olduğu için o kadar ayırdım. Eşimle de konuştum her ay 50 TL verecek bana. Borçlar çok. 1 yıldır hesabına kitabına karışmıyodum 2 kere kredi çekmiş ek hesap dipte 3 kk dipte. Umarım dersini almıştır benim tasarruf yapalım demelerime kafa tutmalarının :) sağolsun benim ve evlatlarımızın her şeyi tam olsun istiyor ama biz asgari ücretliyiz biraz değil aşırı dikkatli olmalıyız ama işte kabullenemiyordu.

Konuyu dağıttım. Uzun vade düşünüp kendimi rahat bırakarak minik adımlarla borsaya gireyim dedim ben bi cesaret yani :) umarım hayırlı kazançlar elde ederim. Borsada olan varsa sizler için de hayırlı kazanç diliyorum ben çok umutluyum umarım hüsrana uğramam.
8 ocakta 455 ten gram altın aldım bennaldım dükkandan çıktım yarım saat sonra 10 tl düştü altın ve yükselmiyor şubatı bekliyorum inşallah 20 tl kadar artar da 10 tl olsun kar ederim diyorum ne diyeyim

Bence olumlu düşünelim

Günaydın kızlar
Dün akşam 20:30 gibi eve geldik.

Yufka ekmeği, domates sos, bamya,
Dana ciğer, sucuk. Mantar. Ve daha bir sürü şey koymuş annem, Sağolsunlar
eşimin işyerindende bir çalışanı yine ev yapımı lavaş getirmiş eşime. Birazını buzluğu koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…