- Konu Sahibi pure hazel
-
- #85.001
2 yasinda bir oglum ve 7 yasinda canli derse giren bir kizim var. Neler yasadigimi sen hayal etHanımlar merhaba,stresli bir canlı ders geçirdim bugün.Dersin ortasında bilgisayarım kapandı ve açılmadı bir saat ders kaçmış oldu.Tekrar bağlanıp süreyi uzatarak yaptım bir şekilde ama yaşadığım stresi ben bilirim.eşim de çocuğa bakıyordu o bir yandan ağlar,emmek istediği için.bu durumda ne yapıyorsunuz başınıza geldi mi?Bilgisayar aksaklıklarında?
Tesekkur ederim, iyi gibiydi bakalim, cok asamali oldugu icin zaman aliyor boyle.Umarim mulakatin guzel gecmistir Zeynep.
Bu seferlik gerek kalmadı sonradan bağlandım ve süreyi uzattım ama aklımda olsun.sağol canımYoruldum çok yoruldum.
Temizlik vardı bugün.
Sabahtan 4 saat dersim vardı. Sonra eşimle biraz yürüyelim dedik balık aldık yanına yeşillik patates ve kola 120 lira tuttu.
Menümüz balikti.
shannon internet kesintisi bilgisayar veya tabletin donması gibi durumlarda telaşa kapılma.
Sonra zoomdan telafisini yapabilirsin.
sınıfları ve saatleri yazıp bir çizelge oluşturursun ,altına da internet kesintisi yüzünden yapamadım gibi mazeretini sunarsın sıkıntı olmaz..
Altin mi aldun pure mesajini gormedim. Bereketli olsun
İki dizim var.Biri masumlar apartmani diğeri modern family.Herkese günaydınlar masumlar apartmanını izliyor musunuztek türk dizim diyebilirim.
dünkü harcamamız 60tl
Guzel geciyor pure okuyorum sizi ama pek yazmaya firsatim olmuyor. Buralarda kisitlamalar cogaldi yarindan itibaren saat 20:00 sonra disari cikmak yasak. 1 kisiden fazla misafir yasak. Restoranlar magazalar vs heryer kapaliydi zaten sadece marketler firinlar eczaneler vs acik. Onun haricinde guzel buralar insanlar hayatiyla barisik gelecek kaygisi yok. Sistem olarak hersey profesyonel bir sekilde isliyor. Refah seviyesi yuksek bir yerde bulunmak bile insanin psikolojisine cok iyi geliyor. Insan kendini emin ellerde hissediyor. Bu hissi cok ozlemistim.strawberry_cake nasıl gidiyor tatil nasıl oralar.
Çok iyiymiş bu. Ben de bakayım sleepy kullanıyorum.Kızlar H*burada da anne bebek ürünlerinde %50 ye varan indirimler var
Sleepy 24x90 lı ıslak mendili 101 TL ye aldım tanesi 4,20 kuruşa geldi yanında 10 TL lik çayı bedava ürün olarak verdiler.
Bana bu ıslak mendiller 1 sene yeter artık
Şu tarifi tam olarak bana da atar misinKızımı uyuttum hemen A Alya_sura88 nin mozaik pastasından yaptım, yapımı cok pratikmis. Cay demlenene kadar oldu. Yok böyle bir lezzet ya cok tehlikeli çerez gibi gidiyorteşekkürler Alya
Afiyet olsun canımcımKızımı uyuttum hemen A Alya_sura88 nin mozaik pastasından yaptım, yapımı cok pratikmis. Cay demlenene kadar oldu. Yok böyle bir lezzet ya cok tehlikeli çerez gibi gidiyorteşekkürler Alya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?