- 25 Nisan 2018
- 1.431
- 4.977
- 133
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #84.981
Bilgisayar sorun olursa tabletten giriyorum ondan da girmezse telefondanHanımlar merhaba,stresli bir canlı ders geçirdim bugün.Dersin ortasında bilgisayarım kapandı ve açılmadı bir saat ders kaçmış oldu.Tekrar bağlanıp süreyi uzatarak yaptım bir şekilde ama yaşadığım stresi ben bilirim.eşim de çocuğa bakıyordu o bir yandan ağlar,emmek istediği için.bu durumda ne yapıyorsunuz başınıza geldi mi?Bilgisayar aksaklıklarında?
Bereketli olsun canım kaçtan aldınAslında tam altın yerine ayda 3 bin kredim var bir ay önden mi ödesem dedim ama vazgeçtim altın düşük diye altına yenik düştüm yine
Bugün iş çıkışı alacağım inşallah cnm 3 bin liram var kaçsa artıkBereketli olsun canım kaçtan aldın
Benzerini dun ben de yasadim tam da mulakatim baslayacakken, arkadasin bilgisayarini odunc aldi, oluyor boyle seyler, sana da gecmis olsun, sikma canini.Hanımlar merhaba,stresli bir canlı ders geçirdim bugün.Dersin ortasında bilgisayarım kapandı ve açılmadı bir saat ders kaçmış oldu.Tekrar bağlanıp süreyi uzatarak yaptım bir şekilde ama yaşadığım stresi ben bilirim.eşim de çocuğa bakıyordu o bir yandan ağlar,emmek istediği için.bu durumda ne yapıyorsunuz başınıza geldi mi?Bilgisayar aksaklıklarında?
Izliyorum, atlaya atlayaHerkese günaydınlar masumlar apartmanını izliyor musunuztek türk dizim diyebilirim.
dünkü harcamamız 60tl
Aynen canım sağol sana da geçmiş olsun.Benzerini dun ben de yasadim tam da mulakatim baslayacakken, arkadasin bilgisayarini odunc aldi, oluyor boyle seyler, sana da gecmis olsun, sikma canini.
Umarim mulakatin guzel gecmistir Zeynep.Iyi geceler kizlar, benim icin yine yorucu bir gundu, iki mulakatim vardi, bilgisayarim tutukluk yapti arkadasinkini odunc aldim, tam da mulakata 3 dakika kala oldu elim ayagim dolasti, neden boyle seyler hep beni bulur bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?