Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çocuk yok galiba.

Kızartıp donduruyor musun? Nasil oluyor ben de yapayim. Gecen hafta patlican ucuzdu bu hafta da olursa alirim biraz
Evet kızartıyorum soğuyunca buzluk kaplarına yerlestiriyorum dolaba diziyorum.etiket yapıyorum ama hangisi ne şekilde kullanilacak diye .
Karniyariklik
Halka doğranmış
Uzun doğranmış gibi

Hayırlı olsun güle güle kullan pijamani

Hayırlı olsun güle güle kullan pijamani
tesekkurler cnm hediye eden teyze soyle dedi ne kadar da hakli..
hediye kisinin ailenin ihtiyaci olan bir sey olmali yillardir kaseler yemek tabaklari borcamlar evlere hediye goturulur o da alir baskasina goturur evler dolup tasti kullanilmayan esyalarla..
2 kilo pirinc al gotur yemek yapar bari dedu

ayy ben agzi acik kaldim.
yani tanidigim sevdigim degerli biridir

Evet. En buyuk korkum cocugun ve benim hasta olmam. Gelseydi şu adam
Son olur insallah
Çocukla olan kısımda seni anlayamam . Ama diğer kısımda seni çok iyi anlıyorum geçen sene bu zamanlar eşim öyle çok göreve gidiyordu ki iki görevin arası 1 güne filan düşmüştü . Öyle çok yanlız kalıyordum ki 20 gün filan kesintisiz kaldığım oluyordu korkuyordum hastalanırım düşerim filan diye . Geçen hafta balkonda ayağım kaydı mesela düştüm eşim evdeydi allahtan . Kendine dikkat et bitecek geçecek inş bu günler oğlunda babasını özlemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…