- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.361
Çocuk yok galiba.Kizlar bana fikir verin evlilik yildonumunde ne yapabiliriz
Gecen yil 1 otelde kalmistik jakuzili odaydi cok eglenmistik esim herseyi yapmisti otel cicek hediye bu yil sadece otel istedim ama bir kismi dolu bir kismida iki bin civari asiri geldi
Benim elimde tek bsy var, daha once ahmet serif izgoreni dinlemistim. O zmnlar 2 ay icinde 2 defa denk geldik biraz duygusal yonude vardi zor hatirladim imzali kitap istemis ulasamamistim gecen gun salca siparis verdigim yerde onunda baglantisi oldugunu ogrendim konustum imzali kitap istedim esim icin. Bu hafta gelicek insallah..
Hani derler ya herseyin zamani var aynen oyle eger gelirse benim icin mucize olacak..
Çocuk yok galiba.
Evet. Otel filan. Romantik olmuşşHayir yok
Hala plan yapabiliyor olusumuz mu dikkat cekti
Evet. Otel filan. Romantik olmuşş
Bebis olsa rahat birakmaz
Bal zencefil diyorum İnan iyi gelecek . Ama orijinal bal öyle kalitesiz düz şeker değilKesinlikle oyle. Bogazim yirtildi
Evet kızartıyorum soğuyunca buzluk kaplarına yerlestiriyorum dolaba diziyorum.etiket yapıyorum ama hangisi ne şekilde kullanilacak diye .Kızartıp donduruyor musun? Nasil oluyor ben de yapayim. Gecen hafta patlican ucuzdu bu hafta da olursa alirim biraz
Hayırlı olsun güle güle kullan pijamaniailemin yanin gittim geldim istanbula az once dondum ben pijama takimi alirim derken a101 den bana pierre cardin marka pijama takimi hediye geldi iyi oldu ne guzel dusunmus alanlar.
evdeyim biraz dinlenip yarina yemek yaparim maske duş amasir yikama asma derken uyurum evdeyim yanii hava yagmurlu
sen ne yapiyorsun
Annemlerin evi bahçeli canımp_ritha afiyetle tuketin bahceniz mi var ne guzel dalindan koparip tüketmek
tesekkurler cnm hediye eden teyze soyle dedi ne kadar da hakli..Hayırlı olsun güle güle kullan pijamani
ayy ne guzel cnm masallah hem anneye yakin olmak hem yardimci olmak harika huzurla afiyetle tuketin kolay gelsinAnnemlerin evi bahçeli canım
Sağolsunlar çok emek ederler bahçeye
Biz de elimizden geldiğince destek oluyoruz hobi olarak.
Çok geçmiş olsun harnup pekmezi çok iyi geliyor çocukların valizine bile koydumOğlum biraz rahatsiz hastanacak galiba.
Biraz kemikli et hasladim. Etlerini dittim. Suyuyla şebzeli sehriye çorbasi yapacagim insallah yer. Uyudu biraz kuzum
Ah keske yese canim. Pekmez bal hic yemez. Zorla yediriyorum herseyi. Bu cocuk cok yipratti beniÇok geçmiş olsun harnup pekmezi çok iyi geliyor çocukların valizine bile koydum
O yemiyorsa bile sen ye . Bak eşinde yok hasta olursan bakacak insan yok biliyorsunAh keske yese canim. Pekmez bal hic yemez. Zorla yediriyorum herseyi. Bu cocuk cok yipratti beni
Evet. En buyuk korkum cocugun ve benim hasta olmam. Gelseydi şu adamO yemiyorsa bile sen ye . Bak eşinde yok hasta olursan bakacak insan yok biliyorsun
Sağol canim. Tabiki pekmez nasil güzel bir besin. Babasi gelsin .onunla daha iyi yer .Biraz zorladım önce kaşıkla şimdi büyüdüler kendileri içiyor kuzum aradı geçen anne iyiki koymuşun dedi çok rahatlatıyo nefesini cigerede iyiymiş çok geçmiş olsun kuzuma
Çocukla olan kısımda seni anlayamam . Ama diğer kısımda seni çok iyi anlıyorum geçen sene bu zamanlar eşim öyle çok göreve gidiyordu ki iki görevin arası 1 güne filan düşmüştü . Öyle çok yanlız kalıyordum ki 20 gün filan kesintisiz kaldığım oluyordu korkuyordum hastalanırım düşerim filan diye . Geçen hafta balkonda ayağım kaydı mesela düştüm eşim evdeydi allahtan . Kendine dikkat et bitecek geçecek inş bu günler oğlunda babasını özlemiştirEvet. En buyuk korkum cocugun ve benim hasta olmam. Gelseydi şu adam
Son olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?