Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ya canım bizim arabada da otomatık park ozelliği var
esım denedı bı kere hatta gayet guzel park etti
ama ben bi turlu cesaret edemedm
hakımıyet onda oluyo ya sanki anlamaz carpar gıbı gelıyo
1yıllık ben daha tecrubeliyim sanki
sonra delik delik rahat park edılcek yer arıyorum onu kullansam ck daha rahat olur

O biraz yavaş park ediyor iyice emin oluyor arkanda önünde trafik varsa olmaz o iş . Ben korkuyorum kendim park ediyorum kendimi yırta yırta girip çıkıyorum filan

Bakalim ben bu hafta ne kadar harcayacagim. Yumurta yok. Su söylemem lazim.
Pazarda tarla domatesi gördüm. Biraz pahali ama bu hafta da görürsem alacağim. Eger yoksa konservelere başlâyim diyorum. Buzlukta bamyam da var.
Yavas yavas buzluğa geçerim

Bende buzluğa haftaya filan geçerim diyorum ya konservelere kıyıp açamıyorum. Ama domatesler markette çok kötü ve 5 tl

İyi akşamlar herkese :)
Suv araç konusu dönmüş, benim de bir hayli ilgimi çekiyor şuan.
Bakalım bir yıl kadar birikim yapıp sonunda karar vereceğiz.
Qashqai istiyorum, ama 130-140 binleri gözden çıkarmak gerekiyor.
Vicdanım da o kadar parayı biriktirirsen git yatırımlık ev al diyor bana :))
Akışına bıraktım, hele bi birikime başlayalım da gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Güzel maaşlar dilerim hepinize :)

Benimse hiç ilgimi çekmezdi ben daha çok spor araba seviyorken bir anda kendimi suv araç koltuğunda buldum hahaha inş istediğinizi alabilirsiniz

Günaydın maaş yatmış sabah ödemelerin bir kısmını hallettim. Eşimde bende grip oluyoruz vücudum iğneleniyor
2300 tl ev kredisi
750 ev kirası
37 tl benim telefonum
60 tl internet
15 tl tivibu
Elektrik daha gelmedi bugün gelir bence .

Masallah ne kadar guzel bir butce.
Kredi karti yok sıkıntıli borçlar yok
Bereketli olsun

Masallah ne kadar guzel bir butce.
Kredi karti yok sıkıntıli borçlar yok
Bereketli olsun
Bizim birtek eşim düğünde sıkıştığı için eksi hesaba girmiş o duruyor promosyon onun faizine gidiyor ona üzülüyorum. Bu aydan itibaren şöyle bir karar aldık her ay hesapta 500 tl bırakıcaz 2 ayda bir limit düşürücez diye anlaştık . Tek sorun o bu ay başlıyorum. Ki bu ay 1200 tl izne gidip geldik diye kesinti oldu 2 tane çeyrek altın alıp kenara koyucam , tüm ödemeleri tamamlıcam, hesapta 500 tl bırakıcam, geri kalan para ile haftalık bölüp kullanıcaz. Ütümün buhar kartuşu bitti bi onu sipariş vericez akşam 58 tl birde eşim arabaya led alacakmış onları da gider listesine ekledim 100 tl şeklinde altın almak istiyorum pure sen ne yapacaksın

Bende bankada gram alacağim insallah. Piyasanin açilmasini bekliyorum.

Bende bankada gram alacağim insallah. Piyasanin açilmasini bekliyorum.
Bizde fiziki alıyoruz bu hafta içi takip edip en müsait zamanda alacağım . İnş yaza kadar dokunmak gerekmez. Tatil kasko sigorta acil durum parası olacak bu

Bizde fiziki alıyoruz bu hafta içi takip edip en müsait zamanda alacağım . İnş yaza kadar dokunmak gerekmez. Tatil kasko sigorta acil durum parası olacak bu
Bereketli olsun insallah.
Ben saklamaktan korktugum icin bankadan aliyorum. Malum istanbul büyükşehir.
Aslinda bankaya da güvenim yok. Her an hesaplara el koyacakmis gibi his oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…