- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.401
Volvo sağlam güzel ama satarken piyasası sıkıntılı biliyorsun dimiO volvo diyor ben mazda
Alman konforuBen astrayı seviyorum ya babamın var astra turbo eşim afrindeyken babamın arabasını kullandım biraz şahane birşeydi. Yumuşak filan benim leon sertti ona göre . Leonu satıp şimdikini alınca buda çok yumuşak geldi bana
Alalim omurluk kalsin diyor. Konfor onemli. Sağlamlik önemliVolvo sağlam güzel ama satarken piyasası sıkıntılı biliyorsun dimi
Leonu hala unutamadım ama . Galerici onu sahindende satışa koymuş açıp açıp eski arabama bakıyorum. Sabah onunla ilgili birşey dedim eşime oda sattığımız için pişman mısın dedi hayır değilim ama özlüyorum ilk arabamdıAlalim omurluk kalsin diyor. Konfor onemli. Sağlamlik önemli
Kesinlikle alinmaz.piyasa tuhaf.bakalim napcaz.Bu devirde sıfır araç alınmaz en düşük baz c segment dizel otomatik araçlar 200 bin civarı.
Bende şöyle düşünüyorum tabi siz öğretmensiniz daha iyi bilirsiniz ama . Benim şuan çocuğum olsa özele göndermek isterim ama hemen ilk baştan özele göndermem . Çünkü ilk başta neyle başlarsa öyle devam etmek ister ve ileride hayat öyle olmayabilir. Gönderemezsem alıştığı düzen giderse çocuk bocalar diye düşünüyorum .Ya aslinda ben alti ve doviz biriktirmek istiyorum. Ozellikle birkac yil yatirim istemiyorum. Cunku 2. Bebegi istiyoruz. Ve oglan okula baslayinca nolcak. Devletten yanayiz fakat olumsuzu her zaman dusünmek zorundayim. Ilkokula ozelde 30bine kadar okutan arkadaslarimi dusununce nasil yetistirecegiz bakalim diye düsunmeden edemiyorum
Kesinlikle ayni dusuncedeyim ve oyle de oluyor devlete uyum saglayamiyorlar.Bende şöyle düşünüyorum tabi siz öğretmensiniz daha iyi bilirsiniz ama . Benim şuan çocuğum olsa özele göndermek isterim ama hemen ilk baştan özele göndermem . Çünkü ilk başta neyle başlarsa öyle devam etmek ister ve ileride hayat öyle olmayabilir. Gönderemezsem alıştığı düzen giderse çocuk bocalar diye düşünüyorum .
Dün avm ye gittik kapalı otoparkı boştu belli dükkanlar da kapanmıştı. Daha ocağa kadar da kapanacak olanlar varmış.Kesinlikle alinmaz.piyasa tuhaf.bakalim napcaz.
Bende öyleyim bakalım biz doğuyu uzatmaya karar verdik 8 sene buradayız inş daha sonra batı . Bakalım çocuğumuz olur okul çağında ne durumda oluruz onu hiç bilmiyorumKesinlikle ayni dusuncedeyim ve oyle de oluyor devlete uyum saglayamiyorlar.
Kesinlikle iyi bir devlet okulundan yanayim bende.
Yollayınca da kaliteli bir merkez olmalı işte oda baya pahalıÇalisan kadinlar icin ozel şu şekilde iyi.
Tümgun egitim var. Cikista etüd ödev yapma saatleri filan var. Bizim arkadaslar onun icin gonderiyor.
Ben de devletten yanayım ancak müfredatı konuları duydukça da bir acaba diyorum.Kesinlikle ayni dusuncedeyim ve oyle de oluyor devlete uyum saglayamiyorlar.
Kesinlikle iyi bir devlet okulundan yanayim bende.
Bir yandan da diyorumki. Esim gitsin kotü yer olursa bende memlekete isylteyeyim tayini. Boyle de cocuklar babasiz gibi buyuyecek filan. Kafamda dwli sorularBende öyleyim bakalım biz doğuyu uzatmaya karar verdik 8 sene buradayız inş daha sonra batı . Bakalım çocuğumuz olur okul çağında ne durumda oluruz onu hiç bilmiyorum
O çok zor aile birliği yok olur . Onu bence kafandan çıkart hayat bitir valla . Baksana özlediniz babayıBir yandan da diyorumki. Esim gitsin kotü yer olursa bende memlekete isylteyeyim tayini. Boyle de cocuklar babasiz gibi buyuyecek filan. Kafamda dwli sorular
Ya ben buyuk ihtimal 21 saate kadar ders isterim cocugumla evde daha fazla ilgilenmek icin.destek veririm. Ilkokul hallolur diyorum ama yine de tereddütBen de devletten yanayım ancak müfredatı konuları duydukça da bir acaba diyorum.
Başka başka sorumlulukları çıkıyor çünküAnnem derdi hep. Cocuk buyüdükce rahatin daha da bozulur.
Cok hakliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?