Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alalim omurluk kalsin diyor. Konfor onemli. Sağlamlik önemli
Leonu hala unutamadım ama . Galerici onu sahindende satışa koymuş açıp açıp eski arabama bakıyorum. Sabah onunla ilgili birşey dedim eşime oda sattığımız için pişman mısın dedi hayır değilim ama özlüyorum ilk arabamdı

Ya aslinda ben alti ve doviz biriktirmek istiyorum. Ozellikle birkac yil yatirim istemiyorum. Cunku 2. Bebegi istiyoruz. Ve oglan okula baslayinca nolcak. Devletten yanayiz fakat olumsuzu her zaman dusünmek zorundayim. Ilkokula ozelde 30bine kadar okutan arkadaslarimi dusununce nasil yetistirecegiz bakalim diye düsunmeden edemiyorum

Bende şöyle düşünüyorum tabi siz öğretmensiniz daha iyi bilirsiniz ama . Benim şuan çocuğum olsa özele göndermek isterim ama hemen ilk baştan özele göndermem . Çünkü ilk başta neyle başlarsa öyle devam etmek ister ve ileride hayat öyle olmayabilir. Gönderemezsem alıştığı düzen giderse çocuk bocalar diye düşünüyorum .

Kesinlikle ayni dusuncedeyim ve oyle de oluyor devlete uyum saglayamiyorlar.
Kesinlikle iyi bir devlet okulundan yanayim bende.

Kesinlikle ayni dusuncedeyim ve oyle de oluyor devlete uyum saglayamiyorlar.
Kesinlikle iyi bir devlet okulundan yanayim bende.
Bende öyleyim bakalım biz doğuyu uzatmaya karar verdik 8 sene buradayız inş daha sonra batı . Bakalım çocuğumuz olur okul çağında ne durumda oluruz onu hiç bilmiyorum

Bende öyleyim bakalım biz doğuyu uzatmaya karar verdik 8 sene buradayız inş daha sonra batı . Bakalım çocuğumuz olur okul çağında ne durumda oluruz onu hiç bilmiyorum
Bir yandan da diyorumki. Esim gitsin kotü yer olursa bende memlekete isylteyeyim tayini. Boyle de cocuklar babasiz gibi buyuyecek filan. Kafamda dwli sorular

Bir yandan da diyorumki. Esim gitsin kotü yer olursa bende memlekete isylteyeyim tayini. Boyle de cocuklar babasiz gibi buyuyecek filan. Kafamda dwli sorular
O çok zor aile birliği yok olur . Onu bence kafandan çıkart hayat bitir valla . Baksana özlediniz babayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…