Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ozledik. Sag salim gelseydi.

tuce_tuce arabanizdan memnun musunuz
Evet hemde çok memnunuz ilginç şekilde yakıtını filan sevdik . Konforlu ben biraz direksiyondan şikayetçiyim hızlandıkça sertleşiyor onu sevmedim . Park sensörleri şahane otomatik parkı da gayet güzel kendini ayarlıyor güzel park ediyor.

Sevindim. Jeep diye geciyor saniri m vergisi nasil

Iyiymis çok da pahali degil vergsi.
Kia sportage dusundum bende esime soylicem
Onu eşim çok istedi ama ben istemedim arkasını sevmiyorum diye . Eşime kalsa bmw alacaktık neredeyse benle yaşıt arabalar tövbe tövbe dedim . Konuştum aklını karıştırdım aldık bunu şimdi sürekli iyiki aldık allah razı olsun diyor . Afrin tazminatını biriktirdiö birde kendi altınlarımdan bozdurdum birazcık

Hyundai iyi. Iyi yaptiniz.
Bmv iyi ama yasi buyukse km fazla ise gwregi yok bencede. Sizin yasi kucuk km az. Sıkintı cikarmaz

Bende de altin var. Para da olacak.
Ama tutup da 200 bin arabaya baglamak istemiyorum. Alirsak en fazla 130 bin filan diyorum
Sıfır mı istiyorsun bence sıfır alma . Sıfıra yakın araçlar var piyasa. Biraz araştırman lazım sadece

Biz aldiktan sonra dadegistirdik .en son opel oldu astra
Ben astrayı seviyorum ya babamın var astra turbo eşim afrindeyken babamın arabasını kullandım biraz şahane birşeydi. Yumuşak filan benim leon sertti ona göre . Leonu satıp şimdikini alınca buda çok yumuşak geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…