- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.381
Ozledik. Sag salim gelseydi.Çocukla olan kısımda seni anlayamam . Ama diğer kısımda seni çok iyi anlıyorum geçen sene bu zamanlar eşim öyle çok göreve gidiyordu ki iki görevin arası 1 güne filan düşmüştü . Öyle çok yanlız kalıyordum ki 20 gün filan kesintisiz kaldığım oluyordu korkuyordum hastalanırım düşerim filan diye . Geçen hafta balkonda ayağım kaydı mesela düştüm eşim evdeydi allahtan . Kendine dikkat et bitecek geçecek inş bu günler oğlunda babasını özlemiştir
İnşallah uzamadan sağlıkla dönerOzledik. Sag salim gelseydi.
Amin canimİnşallah uzamadan sağlıkla döner
Evet hemde çok memnunuz ilginç şekilde yakıtını filan sevdik . Konforlu ben biraz direksiyondan şikayetçiyim hızlandıkça sertleşiyor onu sevmedim . Park sensörleri şahane otomatik parkı da gayet güzel kendini ayarlıyor güzel park ediyor.tuce_tuce arabanizdan memnun musunuz
Sevindim. Jeep diye geciyor saniri m vergisi nasilEvet hemde çok memnunuz ilginç şekilde yakıtını filan sevdik . Konforlu ben biraz direksiyondan şikayetçiyim hızlandıkça sertleşiyor onu sevmedim . Park sensörleri şahane otomatik parkı da gayet güzel kendini ayarlıyor güzel park ediyor.
280 tl dönemlik suv diye geçiyor aynenSevindim. Jeep diye geciyor saniri m vergisi nasil
Iyiymis çok da pahali degil vergsi.280 tl dönemlik suv diye geçiyor aynen
Onu eşim çok istedi ama ben istemedim arkasını sevmiyorum diye . Eşime kalsa bmw alacaktık neredeyse benle yaşıt arabalar tövbe tövbe dedim . Konuştum aklını karıştırdım aldık bunu şimdi sürekli iyiki aldık allah razı olsun diyor . Afrin tazminatını biriktirdiö birde kendi altınlarımdan bozdurdum birazcıkIyiymis çok da pahali degil vergsi.
Kia sportage dusundum bende esime soylicem
Hyundai iyi. Iyi yaptiniz.Onu eşim çok istedi ama ben istemedim arkasını sevmiyorum diye . Eşime kalsa bmw alacaktık neredeyse benle yaşıt arabalar tövbe tövbe dedim . Konuştum aklını karıştırdım aldık bunu şimdi sürekli iyiki aldık allah razı olsun diyor . Afrin tazminatını biriktirdiö birde kendi altınlarımdan bozdurdum birazcık
Canim sagolAllah kavuştursunpure hazel
Bizimki ile kia aynı segmentte araçlar zaten. Sizin şimdi ki arabanız neHyundai iyi. Iyi yaptiniz.
Bmv iyi ama yasi buyukse km fazla ise gwregi yok bencede. Sizin yasi kucuk km az. Sıkintı cikarmaz
Sıfır mı istiyorsun bence sıfır alma . Sıfıra yakın araçlar var piyasa. Biraz araştırman lazım sadeceBende de altin var. Para da olacak.
Ama tutup da 200 bin arabaya baglamak istemiyorum. Alirsak en fazla 130 bin filan diyorum
Biz aldiktan sonra dadegistirdik .en son opel oldu astraBizimki ile kia aynı segmentte araçlar zaten. Sizin şimdi ki arabanız ne
Bizimki volvo diyordu bakalim napicaz.2. El tabikiSıfır mı istiyorsun bence sıfır alma . Sıfıra yakın araçlar var piyasa. Biraz araştırman lazım sadece
Ben astrayı seviyorum ya babamın var astra turbo eşim afrindeyken babamın arabasını kullandım biraz şahane birşeydi. Yumuşak filan benim leon sertti ona göre . Leonu satıp şimdikini alınca buda çok yumuşak geldi banaBiz aldiktan sonra dadegistirdik .en son opel oldu astra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?