- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.441
Bende ondan korkuyorum işte o yüzden bankaya bulaşmadım . Birde düğünden bileziklerim duruyor .Onları da saklıyoruz zor oluyor ama başka çare şuan yokBereketli olsun insallah.
Ben saklamaktan korktugum icin bankadan aliyorum. Malum istanbul büyükşehir.
Aslinda bankaya da güvenim yok. Her an hesaplara el koyacakmis gibi his oluşuyor
En iyisi.Bende ondan korkuyorum işte o yüzden bankaya bulaşmadım . Birde düğünden bileziklerim duruyor .Onları da saklıyoruz zor oluyor ama başka çare şuan yok
Bura küçük yer zaten belirli merkezi bir mahalledeyiz asker polis dolu. Askerler afrin ve Irak’ta evler belli ya hırsızlık olayları oldu ne yazıkki biliniyor boş ev filan işte allah korusunEn iyisi.
Evde de değiliz ki biz. Herseye açik ev. Evde olsam fiziki yaparim.
Sizin maaşınız evet iyi cidden çift maaş . Biz tek ne yazıkki ben iş bulamıyorum. Eşimde zaten bu şehirde çalışmamı istemiyor . Ama valla bak ben evlendik 1 sene oldu hiç savurganlık yapmadımKeşke daha once baslasaydim diyorum birikime. Bu kadar savurgan olmayip bu kadar borçlanmasaydik.
Ama yine de nasil bi akillilik yapip o arsayi aldiysak. Evin daha 5 sene borcu var.
Kendi kisisel borclarimiz var.
Maaş iyi de biz salagiz
:) memurlar aldı maaşı internete yüklendi demek ..Ödemelerimiz yapmaya çalisiyoruz.
Halkbank Delirtti yine. Cok yavas
Şuan hangi ulkenin vatandasiydinizBugun planim 2.5 akbil
Evden yanima kuruyemis ve meyve koyucam ise giderken.
Yemek zaten 2 ogun yerim iste.
Ya turkiye cumhuriyeti vatandasligi icin benden 500.000 dolar istendi. Cok komik degil mi?
Şuan hangi ulkenin vatandasiydiniz
Zaten kurda oynama varsa da almiyor niye satsin dusukten :/Altin yine yukseldi alamadan.
Off yavas halkbank mobill
Bugun planim 2.5 akbil
Ya turkiye cumhuriyeti vatandasligi icin benden 500.000 dolar istendi. Cok komik degil mi?
Insanlar burdan nasil kacacagini bilemiyor. Bana gelmis 3 milyon ver seni buraya baglayayim diyorlar
Bu gene dusmus hali canim. Ama esten dolayi olmuyor mu?Bugun planim 2.5 akbil
Insanlar burdan nasil kacacagini bilemiyor. Bana gelmis 3 milyon ver seni buraya baglayayim diyorlar
yorumsuz kaldım
insan kendini buraya bağlamak için 500.000 verir mi bi sorgulamak lazım
Bu gene dusmus hali canim. Ama esten dolayi olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?