Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bereketli olsun insallah.
Ben saklamaktan korktugum icin bankadan aliyorum. Malum istanbul büyükşehir.
Aslinda bankaya da güvenim yok. Her an hesaplara el koyacakmis gibi his oluşuyor
Bende ondan korkuyorum işte o yüzden bankaya bulaşmadım . Birde düğünden bileziklerim duruyor .Onları da saklıyoruz zor oluyor ama başka çare şuan yok

En iyisi.
Evde de değiliz ki biz. Herseye açik ev. Evde olsam fiziki yaparim.
Bura küçük yer zaten belirli merkezi bir mahalledeyiz asker polis dolu. Askerler afrin ve Irak’ta evler belli ya hırsızlık olayları oldu ne yazıkki biliniyor boş ev filan işte allah korusun

Keşke daha once baslasaydim diyorum birikime. Bu kadar savurgan olmayip bu kadar borçlanmasaydik.
Ama yine de nasil bi akillilik yapip o arsayi aldiysak. Evin daha 5 sene borcu var.
Kendi kisisel borclarimiz var.
Maaş iyi de biz salagiz
Sizin maaşınız evet iyi cidden çift maaş . Biz tek ne yazıkki ben iş bulamıyorum. Eşimde zaten bu şehirde çalışmamı istemiyor . Ama valla bak ben evlendik 1 sene oldu hiç savurganlık yapmadım

Bugun planim 2.5 akbil
Evden yanima kuruyemis ve meyve koyucam ise giderken.
Yemek zaten 2 ogun yerim iste.

Ya turkiye cumhuriyeti vatandasligi icin benden 500.000 dolar istendi. Cok komik degil mi?
Insanlar burdan nasil kacacagini bilemiyor. Bana gelmis 3 milyon ver seni buraya baglayayim diyorlar

yorumsuz kaldım
insan kendini buraya bağlamak için 500.000 verir mi bi sorgulamak lazım

Bu gene dusmus hali canim. Ama esten dolayi olmuyor mu?

yorumsuz kaldım
insan kendini buraya bağlamak için 500.000 verir mi bi sorgulamak lazım

Ben de sabah sabah saka mi bu dedim.
Hayir bir de basvurum falan yok yani.

Degisik.

Bu gene dusmus hali canim. Ama esten dolayi olmuyor mu?

Istemiyorum ki. Hatta oglumu turkiyede dogmasina ragmen fransa vatandasi yaptim binbir ugrasla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…