Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Buzluktan kulanmaya biber ile başladim.
Pazarda daha dikkatli alacagim.
Birkac defadir yemek ve ekmek atiyorum çöpe .az yapacagim yemegi. Mandalin almistim 4 kg. Bir türlü bitmedi .birkaçi çürümüş bile. Bunlara dikkat etmem lazim

Ben de aynı durumdayım.
Bir kaç parça bir şeyimiz bozuldu.
Bir de sanki evdekileri verimli kullanmak varken evde olmayan şeyleri almaya yöneliyorum.
Bunun önüne de geçmeliyim.

Herkese selamlar bugün meyve sebze ve bir sürü daha alışveriş yaptım toplam 60 tl ödedim. Temizlik yaptım aldıklarımı yerleştirdim yemek yaptım tatlı yaptım karşı komşuma götürmek için. Beyaz halıma turşu döküldü öyle sinirim bozuldu ki anlatamam bir sürü sildim daha bir sürü daha silmek lazım. Üst komşu aşırı ses yapıyor bıktım usandım artık . Ters birşey söylemekten korkuyorum . Elektrik faturası 53 tl geldi çok fazla 20 gün evde yoktuk. Gelince valizden çıkanlar hep yıkandı evin tüm perdeleri yıkandı . Annemin denizde yüzerken ayağı kesilmiş dikiş atılmış ona da üzüldüm . Offfffd üst komşuya birşey yazsam mı ev yıkılıyor artık

Iyy nefret ederim öyle insanlardan. Altta oturanlara yazik degilmi. Valla soyle canim. Can dayanmaz çunku. Benim bi arkadasim sirf bu yuzden psikolojik tedavi gordü.

Çok geçmiş olsun

Iyy nefret ederim öyle insanlardan. Altta oturanlara yazik degilmi. Valla soyle canim. Can dayanmaz çunku. Benim bi arkadasim sirf bu yuzden psikolojik tedavi gordü.
Şimdi karşı komşuma oturmaya geçiriyoruz eğer eve döndüğümde aynı şekilde devam ediyorsa msj yazıcam kalp kırmak istemiyorum ama zorluyorlar

canim nasil tedavi gorduu ust kattaki kisilerin sesinden mi yoksa calistirilan camasir makinesi tv sesi gibi bir sey mi
gecmis olsun insanlar evlwrinde rahat etmeyecek nerde edecekler ah biraz saygi olsa sessiz olunsa ne olur sanki

canim nasil tedavi gorduu ust kattaki kisilerin sesinden mi yoksa calistirilan camasir makinesi tv sesi gibi bir sey mi
gecmis olsun insanlar evlwrinde rahat etmeyecek nerde edecekler ah biraz saygi olsa sessiz olunsa ne olur sanki
Yok canim gurültüden. Uyarilara ragmen özellikle yaparmiş hemde. Gece yarisi sabahain körü filaan hic düsünmeden. Arkadas uyuyamiyordu. Kafasina da takiyordu. Doktor hap vermis o da sersem yapti beni diyordu

bir de kasitli yapmak ne demek ya
iyi insanlarla karsilasmak lazim gercekten
ah canım ah bizimkinin afedersin esek kadar kızı var universiteye hazırlanıyor güm güm zıplayıp kapımıza gelsene dıye bagırıyodu yukardan bana
valla ev alıp cıkarken Allah ızın verırse onlarla konusmamda karsı komsusuna dıcem ona soylesin
eger muslumansa komsuluk hakkını bılıyodur,komsuluk hakkım haram zıkkım olsn obur dunyada versin hesabını dicem
bana evimi dar ettıler 2senede

Ayy lanet olsun onlara. Terbiyesiz insanlar.

cnm derdi ne bu kadarina da pes dogrusu insan olmak okumakla yaşla olmuyor işte tez zamanda kendi evinizde oturun cnm

Bende evde tasarruflu olmaya çalışıyorum özellikle kağıt ürünlerini dikkatli kullanıyorum
Bugün eşim Pazar ve kuruyemiş alışverişi yaptı 50+42 tl bende bugün nöbetçiydim 5 tl ye köfte ve ayran aldım
Eşimde 30 tl dışardan yemiş ona da dikkat etmesini söyledim
Özellikle harçlığı biraz fazla ayırdım bu ay çünki kk kullanmak istemiyorum kk kullanımı azalttığımdan beri evime bereket gelmeye başladı
İnşallah giyim ve gıda harcamayız bundan sonra

Ayy lanet olsun onlara. Terbiyesiz insanlar.

cnm derdi ne bu kadarina da pes dogrusu insan olmak okumakla yaşla olmuyor işte tez zamanda kendi evinizde oturun cnm

ailecek psıkolojik sorunlari var babaları haklarından gelıyo bi tek babaları da deli zaten, o yokken bunlarda anneleri de dahil yani ınsanlara saldırıyolar tartısıyolar
bizim evimizde ev sahıbımı oturuyomus karsı daırede de annesi varmıs bunlarla kavga ede ede gıdıp dubleks ev almıslar kendılerıne aıt bına burdan cıkmıslar kacarak
işte kiraya gırmısler sansa bız tuttuktek avantajı evimizn yeri ck gzel ev cok guzel normalde bu cevrede bu ev en az 1100 1200 biz 800e oturuyoruz sorunlu olduklarını bıldıklerınden bence ev sahıbı daha anlayıslı davranıyo butun apartmanla kavgalılar kimse bulasmak istemıyo

Allah baslarina bi bela verirse ancak kurtulursunuz. O zaman Gürültü yapmaya ne vakitleri ne de halleri kalir

Allah baslarina bi bela verirse ancak kurtulursunuz. O zaman Gürültü yapmaya ne vakitleri ne de halleri kalir
valla ben onlara beddua etmıyorum yesınler bırbırlerini Allaha havale edıyorum O en ıyısını bılır hakkımızı yerde bırakmaz
dusun adam cocuklara bazen sıddet bıle uyguluyo yıne kıyamayıp asagıdan okuyup ufluyorum haketmeselerde

Bugun sadece 50 kurus bir giderim oldu.
Anneme ne icin bilmem bozuk lazimdi 50 kurus istedi benden :)

2.5 akbil bastim

Yarin dolaptan brokoli tavuk baget ve kilerden bulgur pilavi yapicam
Daha dogrusu esim yapar :)

2.5 akbil basarim yine

Yanima yine kuruyemis ve mandalina koyucam

Max 10 tl harcarim diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…