- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.521
Aynen öyle izne çıktık geri dönüşte gergin geldik ben hala aynı gerginlikteyimaynen bnde oyleyım ya ekım ayı boyle basladı gıdıyo sonu hayrolsun bi negatıflık var her sey ustuste gelıyo hep bugunumuze şükür
ben bugün 368den aldımÇeyrek altin kac para .bileniniz var mi
Çok geçmiş olsun bitki çayları iyi gelirEşimin sesi değişmeye başladı iyice hasta modda . Bende aynen öyle böyle üzerimde değişik bir üşüme var kızlar ya
Teşekkür ediyorum canım benim iyiyim şimdiÇok geçmiş olsun bitki çayları iyi gelir
Ay ne güzel fikirmiş ya çok güldümBizim de yan komşunun ergen oğlu bizi rahatsız ediyordu. Odası bizim oturma odasına bitişik, sürekli yüksek sesle müzik dinliyordu. Bir şekilde sesimizi duyurmaya çalışıp kısmasını istiyorduk, kısmıyordu. En sonunda eşinle patladık, evdeki büyük hoparlörü bunun olduğu duvara dayadık, üzerine battaniye örtüp son ses metal müzikten arabeske ne varsa dinledik, kapattığımızda ses seda kalmamıştı :)
yaa çeyrek sormuşsun çok dalgınım k.bakma altın diyince gram algıladım ben..Çeyrek altin kac para .bileniniz var mi
Bugün ben aldım kuyumcudan eski tarih 368 lirayaÇeyrek altin kac para .bileniniz var mi
Bereketli olsun canim.Merhabalar. Grip oldumzor nefes alıyorum.başım gözlerim kulaklarım çok fena.yerde mi gökte miyim bilmiyorum.bir an önce eve gidip uzanmak istiyorum.bugün eşim bir yarım bir çeyrek almış.toplam 1124 TL vermiş.özellikle sordum çeyrek ne kadardı diye bilmiyorum toplu ödedim diyor inşallah fazla fazla ödememiştir.
ayni seyi bende diyorumPiyasada güzel düşüş var.
15 kasim maas günü gelseydi bi
Bugün bende aynı şeyi düşündüm 2 çeyrek altın parası ayırdım gidip almadıkPiyasada güzel düşüş var.
15 kasim maas günü gelseydi bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?