Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydinnn.
Erken uyandim saclarimi yaptim.
Birazdan 1 yumurta yer çikarim. Tok tutuyor. Ekmek pek tüketmiyorum artik. Ödemlerimden kurtuldugumu hissediyorum. Kilom pek yok ama artik baslar . Bir de 2. Cocuk icin zayipf olmak lazim.
Ara ögunde 1 meyve.
Bugun harcamam olmaz sanirim.
Patates yemegi ve salata yapacagim. Karnibahar da var

Günaydınlar kızlar.
Bugün ben de erkenciyim.
Bu sabah müsli yiyeceğim ben de, diyetisyene uygun şekilde.
Akşama dünden kalan biraz kuru fasulye biraz da hindi sote var.
Yanına salata ve eşim için bir de pilav yaparım.
Tam buğday ekmeğimiz var, belki eşim isterse beyaz ekmek alırız ona.
Sadece ekmek için harcadığım bir gün diliyorum.

Bizim de yan komşunun ergen oğlu bizi rahatsız ediyordu. Odası bizim oturma odasına bitişik, sürekli yüksek sesle müzik dinliyordu. Bir şekilde sesimizi duyurmaya çalışıp kısmasını istiyorduk, kısmıyordu. En sonunda eşinle patladık, evdeki büyük hoparlörü bunun olduğu duvara dayadık, üzerine battaniye örtüp son ses metal müzikten arabeske ne varsa dinledik, kapattığımızda ses seda kalmamıştı :)

Kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler
Bir an evvel kurtulursunuz sıkıntıdan inşaallah

Geçmiş olsun canım
Tavuk çorbası
Kemik suyuna çorba
Seviyorsanız kelle paça
Hasta olmamak için sık tuketmeliyiz
Teşekkür ederim kelle paça hariç diğerlerini hep yiyoruz haftada bir . Dışarısı ne kadar sıcak olursa olsun kesin masada çorba oluyor her gün

Kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler
Bir an evvel kurtulursunuz sıkıntıdan inşaallah
ınsAllahh
Insanin evi son kattan alasi geliyor bu durumda tepemde kimse tepinmesin diye.
aksine bnde takıntılıyımdır acaba gurultumuz gıttımı rahatsız oldularmı dıye hayatta en sevmedgm sey yüksek sestir, evde mısafır olunca ( nadir) ıllaki ses oluyo cok rahatsız oluyorum alttakıler ne dusunuyo dıye içim içimi yıyo ev alırsak 1.kat ıstıyorum o yuzden dukkan ustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…