- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.501
Bizim de yan komşunun ergen oğlu bizi rahatsız ediyordu. Odası bizim oturma odasına bitişik, sürekli yüksek sesle müzik dinliyordu. Bir şekilde sesimizi duyurmaya çalışıp kısmasını istiyorduk, kısmıyordu. En sonunda eşinle patladık, evdeki büyük hoparlörü bunun olduğu duvara dayadık, üzerine battaniye örtüp son ses metal müzikten arabeske ne varsa dinledik, kapattığımızda ses seda kalmamıştı :)ailecek psıkolojik sorunlari var babaları haklarından gelıyo bi tek babaları da deli zaten, o yokken bunlarda anneleri de dahil yani ınsanlara saldırıyolar tartısıyolar
bizim evimizde ev sahıbımı oturuyomus karsı daırede de annesi varmıs bunlarla kavga ede ede gıdıp dubleks ev almıslar kendılerıne aıt bına burdan cıkmıslar kacarak
işte kiraya gırmısler sansa bız tuttuktek avantajı evimizn yeri ck gzel ev cok guzel normalde bu cevrede bu ev en az 1100 1200 biz 800e oturuyoruz sorunlu olduklarını bıldıklerınden bence ev sahıbı daha anlayıslı davranıyo butun apartmanla kavgalılar kimse bulasmak istemıyo
Teşekkür ediyorum canım benim iyi gibiyim eşimde giderken aynen iyiydi ama kendimi yorgun hissediyorum bacaklarım filan halsiz yatuce_tuce gecmis olsun canim allah sifa vers, tam hastalik mevsimi... ben de asiri halsizim. Insallah hastalanmam
A Alya_sura88 gule gule kullan kuzum
Teşekkürler tatlımtuce_tuce gecmis olsun canim allah sifa vers, tam hastalik mevsimi... ben de asiri halsizim. Insallah hastalanmam
A Alya_sura88 gule gule kullan kuzum
Kötü komşu insanı ev sahibi yapar derlerailecek psıkolojik sorunlari var babaları haklarından gelıyo bi tek babaları da deli zaten, o yokken bunlarda anneleri de dahil yani ınsanlara saldırıyolar tartısıyolar
bizim evimizde ev sahıbımı oturuyomus karsı daırede de annesi varmıs bunlarla kavga ede ede gıdıp dubleks ev almıslar kendılerıne aıt bına burdan cıkmıslar kacarak
işte kiraya gırmısler sansa bız tuttuktek avantajı evimizn yeri ck gzel ev cok guzel normalde bu cevrede bu ev en az 1100 1200 biz 800e oturuyoruz sorunlu olduklarını bıldıklerınden bence ev sahıbı daha anlayıslı davranıyo butun apartmanla kavgalılar kimse bulasmak istemıyo
Geçmiş olsun canımEşimin sesi değişmeye başladı iyice hasta modda . Bende aynen öyle böyle üzerimde değişik bir üşüme var kızlar ya
Aynen ya ama böyle devam ederse kalp kıracağım o kesin artık karar verdimInsanin evi son kattan alasi geliyor bu durumda tepemde kimse tepinmesin diye.
Teşekkür ederim kelle paça hariç diğerlerini hep yiyoruz haftada bir . Dışarısı ne kadar sıcak olursa olsun kesin masada çorba oluyor her günGeçmiş olsun canım
Tavuk çorbası
Kemik suyuna çorba
Seviyorsanız kelle paça
Hasta olmamak için sık tuketmeliyiz
Ben 1 aydir atlatamadim bogaz agrisi ve gribi malesef. Bulasti gitmiyorTeşekkür ederim kelle paça hariç diğerlerini hep yiyoruz haftada bir . Dışarısı ne kadar sıcak olursa olsun kesin masada çorba oluyor her gün
Ay çok kötü ya ilaç alıyor MusunBen 1 aydir atlatamadim bogaz agrisi ve gribi malesef. Bulasti gitmiyor
ınsAllahhKötü komşu insanı ev sahibi yapar derler
Bir an evvel kurtulursunuz sıkıntıdan inşaallah
aksine bnde takıntılıyımdır acaba gurultumuz gıttımı rahatsız oldularmı dıye hayatta en sevmedgm sey yüksek sestir, evde mısafır olunca ( nadir) ıllaki ses oluyo cok rahatsız oluyorum alttakıler ne dusunuyo dıye içim içimi yıyo ev alırsak 1.kat ıstıyorum o yuzden dukkan ustuInsanin evi son kattan alasi geliyor bu durumda tepemde kimse tepinmesin diye.
kader arkadasımAynen ya ama böyle devam ederse kalp kıracağım o kesin artık karar verdim
Grip icin aldim ama pek fayda etmedi.Ay çok kötü ya ilaç alıyor Musun
Canım bebişim benim sinirlerim gergin nedensekader arkadasım
aynen bnde oyleyım ya ekım ayı boyle basladı gıdıyo sonu hayrolsun bi negatıflık var her sey ustuste gelıyo hep bugunumuze şükürCanım bebişim benim sinirlerim gergin nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?