Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hiç para harcamadım Bütün gün evdeydim poğaça ve kek yaptım.
Halil ibrahim sofrası nasıl oluyor bilen var mı Annemin komşusunun yeni gelini var henüz o yapacakmış davet etti beni de.
Ben hiç bıkmıyorum nasıl oluyor

Bol çeşit aklıma geldi benimde bence öyle birşey

Dileği olan yaparmış bu sofrayı gelin hamile bebek dilemiş
Gidenler yiyecek bir şeyler götürürmüş .
Kuran-i Kerim okunur sonra yemeye başlanirmis
Herkes herşeyden tadar ve dilek dilermiş
Dileği olan aynı sofrayı kendi kurarmış
Zekeriya sofrası da derlermiş

Ben de yakında işe dönücem. Bebeğim öyle huysuz ki bugün başım şişti ağlamasından Susmuyor, gece de hiç uyumadı. Ne zaman geçecek bugünler (
Kim bakacak canim. Kac aylik. Bu dönemler zor olabilir ama bakan kisiye alisana kadar. Alistiktan sonra karni tom olsun alti temiz olsun hasta olmasin sıkıntı olmaz senin icin

Ben de yakında işe dönücem. Bebeğim öyle huysuz ki bugün başım şişti ağlamasından Susmuyor, gece de hiç uyumadı. Ne zaman geçecek bugünler (
Kaç aylık
Ilk aylar kolik
Sonra diş çıkarması sıkıntı verebilir
Anne sütü alan bebekler annenin huzursuzlugundan etkileniyorlar.
Bebekler sakinliği severler genelde

Kim bakacak canim. Kac aylik. Bu dönemler zor olabilir ama bakan kisiye alisana kadar. Alistiktan sonra karni tom olsun alti temiz olsun hasta olmasin sıkıntı olmaz senin icin
5. Ayına girecek, komşumla anlaştık o bakacak. Aslında çok keyifli bir bebekti ama son bir haftadır çok huy değiştirdi. Şaşırdım kaldım niye böyle oldu.

Kaç aylık
Ilk aylar kolik
Sonra diş çıkarması sıkıntı verebilir
Anne sütü alan bebekler annenin huzursuzlugundan etkileniyorlar.
Bebekler sakinliği severler genelde
Anne sütüyle besleniyor, yani sakin bir hayatımız var, anlayışlı ve bana her konuda yardımcı olan bir eşe sahibim. Evde genelde huzurlu bir hava vardır ama işe başlayacağım için biraz kaygılıyım, ondan mı etkilendi acaba?

Mecbur mu başlıyorsun özel sektörde mi çalışıyorsun canım çok ufak

Canim dilekce ver 21 saat veya daha az ders al. Sabahtan oglene kadar almaya calis derslerini duzgün bir program yapilirsa hiccczorluk cekmezsin. Brans ogretmeniydin degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…