- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #13.541
Maaşallah canım ne güzel hep artsın inş500 dolar aldim kizlar bende. Bu ay dolar yaptim birikimimi. Yaklasik 3bin liraya aldim
Amin insallah. HepimizinkiMaaşallah canım ne güzel hep artsın inş
Hic bilmiyorum.Hiç para harcamadım Bütün gün evdeydim poğaça ve kek yaptım.
Halil ibrahim sofrası nasıl oluyor bilen var mı Annemin komşusunun yeni gelini var henüz o yapacakmış davet etti beni de.
Ben hiç bıkmıyorum nasıl oluyor
Bol çeşit aklıma geldi benimde bence öyle birşeyHiç para harcamadım Bütün gün evdeydim poğaça ve kek yaptım.
Halil ibrahim sofrası nasıl oluyor bilen var mı Annemin komşusunun yeni gelini var henüz o yapacakmış davet etti beni de.
Bi sor bence kayinvalidesineHiç para harcamadım Bütün gün evdeydim poğaça ve kek yaptım.
Kim bakacak canim. Kac aylik. Bu dönemler zor olabilir ama bakan kisiye alisana kadar. Alistiktan sonra karni tom olsun alti temiz olsun hasta olmasin sıkıntı olmaz senin icinBen de yakında işe dönücem. Bebeğim öyle huysuz ki bugün başım şişti ağlamasındanSusmuyor, gece de hiç uyumadı. Ne zaman geçecek bugünler (
Kaç aylıkBen de yakında işe dönücem. Bebeğim öyle huysuz ki bugün başım şişti ağlamasındanSusmuyor, gece de hiç uyumadı. Ne zaman geçecek bugünler (
Sen dolar almışsın canım Zarar da değil misin benim gibi pek hevesim kalmadı hep zarar edincePiyasada güzel düşüş var.
15 kasim maas günü gelseydi bi
Satmadigim surece zararda degilim.Sen dolar almışsın canım Zarar da değil misin benim gibi pek hevesim kalmadı hep zarar edince
5. Ayına girecek, komşumla anlaştık o bakacak. Aslında çok keyifli bir bebekti ama son bir haftadır çok huy değiştirdi. Şaşırdım kaldım niye böyle oldu.Kim bakacak canim. Kac aylik. Bu dönemler zor olabilir ama bakan kisiye alisana kadar. Alistiktan sonra karni tom olsun alti temiz olsun hasta olmasin sıkıntı olmaz senin icin
Anne sütüyle besleniyor, yani sakin bir hayatımız var, anlayışlı ve bana her konuda yardımcı olan bir eşe sahibim. Evde genelde huzurlu bir hava vardır ama işe başlayacağım için biraz kaygılıyım, ondan mı etkilendi acaba?Kaç aylık
Ilk aylar kolik
Sonra diş çıkarması sıkıntı verebilir
Anne sütü alan bebekler annenin huzursuzlugundan etkileniyorlar.
Bebekler sakinliği severler genelde
Mecbur mu başlıyorsun özel sektörde mi çalışıyorsun canım çok ufakAnne sütüyle besleniyor, yani sakin bir hayatımız var, anlayışlı ve bana her konuda yardımcı olan bir eşe sahibim. Evde genelde huzurlu bir hava vardır ama işe başlayacağım için biraz kaygılıyım, ondan mı etkilendi acaba?
Benimde pazartesiydi ve sekiz saat dersim oluyor Cuma’ya kadar kendime gelemiyorumYarin için domatesli makarna ve cacik düsündum. Oğlan hasta ve çok iştahsiz. Makarna yer belki.
Buzluktan ispanakli gozleme cikaririm yanina da .
Yarin nöbetciyim yorgun olurum
Öğretmenim ben, Doğum iznim bitti malesefMecbur mu başlıyorsun özel sektörde mi çalışıyorsun canım çok ufak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?