- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.601
Geçmiş olsun canımSelam kızlar günaydın eşim gelirken ekmek biraz zeytin ve salam aldı bende patates kızartıp yumurta yaptım . Sesim tamamen gitti konuşmuyorum evdekahvaltı yapıp yeniden yatağa girdim eşim başladı seni doktora götürecem filan demeye
Benımde 40tl var inş birsey çıkmaz çıkarsada kk kullanıyorumSebze, kahvaltılık ve kahve aldım
65 tl harcadım.
Maaşa kadar 35tl kaldı sadece
Saol canım benimGeçmiş olsun canım
Sebze, kahvaltılık ve kahve aldım
65 tl harcadım.
Maaşa kadar 35tl kaldı sadece
Benımde 40tl var inş birsey çıkmaz çıkarsada kk kullanıyorum
+1 bende varimay sonu hep meteliğe kurşun atıyoruz
Cnm hangi hastane de doğuracaksın Doğum paketi ne kadar ödediniz merak ettimay sonu hep meteliğe kurşun atıyoruz
Cnm hangi hastane de doğuracaksın Doğum paketi ne kadar ödediniz merak ettim
ay tugce valla kader arkadasıyızSelams eşim sinir etti beni ailecek görüştüğümüz bir aile var eşimler de birlikte şubede çalışıyorlar . Onlarla görüşmekten zevk alıyorum onlarda aynen bizimle hep dile getiriliyor zaten . Onlar yeni geldiler diye bir kere onların evine hoşgeldine gittik . Sonra onları bize davet ettim bir kere mangala gittik . 29 Ekim’de onlar bizi bir kafeye davet ettiler gidip birer kahve içtik. Geçen hafta Cumartesi bize öğlen kahveye diye geldiler ben çay pasta çerez ağırladım . Bugünde dedim ki ya Ordu evinde yemek yiyelim çaya da onları davet edelim orada kahve çay içelim eşimde tamam dedi. Adamla konuştuk anlaştık herşey yolunda . Eşim dedi ki burada bi kafe var çok pahalı oraya götürelim. Bende ne gerek var ki gireceğiz 100 tl hesap ödeyeceğiz . Nerede birşeyler yiyip içtiğimizin Önemi yokki önemli olan sohbet muhabbet dedim. Buda surat astı bir çocuk gibineymiş karnı açıkmışta hazırlanamıyormuşum da söyleniyor yanından geçerken kolum valla sadece değdi. Tutturdu beni itekledin diye Konu uzadı sinir etti konuşmuyorum dedim ya sesim gitmiş zaten. Ben 45 kg bile değilim o 80 kg onu nasıl itiyorsam
Benim eşimde 90. Ama boyu var kemikli belli etmiyor gobek filan yok. Bazen benim üstümde güc dener.Selams eşim sinir etti beni ailecek görüştüğümüz bir aile var eşimler de birlikte şubede çalışıyorlar . Onlarla görüşmekten zevk alıyorum onlarda aynen bizimle hep dile getiriliyor zaten . Onlar yeni geldiler diye bir kere onların evine hoşgeldine gittik . Sonra onları bize davet ettim bir kere mangala gittik . 29 Ekim’de onlar bizi bir kafeye davet ettiler gidip birer kahve içtik. Geçen hafta Cumartesi bize öğlen kahveye diye geldiler ben çay pasta çerez ağırladım . Bugünde dedim ki ya Ordu evinde yemek yiyelim çaya da onları davet edelim orada kahve çay içelim eşimde tamam dedi. Adamla konuştuk anlaştık herşey yolunda . Eşim dedi ki burada bi kafe var çok pahalı oraya götürelim. Bende ne gerek var ki gireceğiz 100 tl hesap ödeyeceğiz . Nerede birşeyler yiyip içtiğimizin Önemi yokki önemli olan sohbet muhabbet dedim. Buda surat astı bir çocuk gibineymiş karnı açıkmışta hazırlanamıyormuşum da söyleniyor yanından geçerken kolum valla sadece değdi. Tutturdu beni itekledin diye Konu uzadı sinir etti konuşmuyorum dedim ya sesim gitmiş zaten. Ben 45 kg bile değilim o 80 kg onu nasıl itiyorsam
Aman dikkat canim cok dikkat. Trafik cezalari felaket artti ve denetimler cok sıklaşti.ay tugce valla kader arkadasıyızsen sımdı kafenın parasını dedın ya kesın ona bozulmustur bugun 2defa esım yol bostu gercıde tam sarıdan kırmızıya donunce gecti, dedım ceza gelince sorarım ben sanaa
ayy nerden dedım sabahtan beri onu sayıklıyo o da calısıyomus para muhabbeti yapmısım ona
aynen ben de o yuzden dıyorum yok zaten cok dıkkatlıdır ama tenha bı yerdi ama nolur nolmaz valla benim ödüm kopuyo radara falan gırerım dıyeAman dikkat canim cok dikkat. Trafik cezalari felaket artti ve denetimler cok sıklaşti.
Polise emir gelmis zaten bilmem ne kadar ceza yazacaksiniz 1 yilda diye.
Aynen ben gitmeyelim dedim ya ona bozuldu o . Konuşmuyorum seninle dedim bir süre hiç konuşmadım. Ardı ardına soru sormaya başladı bu sefer . Bende kafamı salladım ağzımı açmadım. Ama valla bak dediği kafede çayın bardağı 3 tl adam 10 bardak çay içiyor tek başına . Ben onları evde daha kaliteli ağırlarım gerek yokki kafeye gitmeyeay tugce valla kader arkadasıyızsen sımdı kafenın parasını dedın ya kesın ona bozulmustur bugun 2defa esım yol bostu gercıde tam sarıdan kırmızıya donunce gecti, dedım ceza gelince sorarım ben sanaa
ayy nerden dedım sabahtan beri onu sayıklıyo o da calısıyomus para muhabbeti yapmısım ona
Onu nasıl itiyorsam anlamış değilimBenim eşimde 90. Ama boyu var kemikli belli etmiyor gobek filan yok. Bazen benim üstümde güc dener.
Bende diyorum yanlislikla çarpsam ben yamulurum da kendine birsey olmaz
Çok uyguna gelmiş maşallah cnm sağlıkla doğur inşAlya medicalparka gidiyorum
Geçen yıl tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdığım için hastanedeki 10 muayene tetkik ve doğumu kapsıyor
2 senede toplam 2600 gibi bir rakam ödedim
Ayrıca epidural verirlerse ücretliymiş
Oda süsleme vs bişey istemediğim için ek masraf çıkmaz diye umuyorum
pazartesi sizdeyım canım ona gre hepsı cok sevdıgım seylerHaftalık menü oluşturdum kızlar
Pazartesi : İskender , domates çorbası , kırmızı biberli meze
Salı : ıspanak, mercimek çorbası
Çarşamba : tavada patates tavuk, mercimek çorbası
Perşembe: nohut , pirinç pilav ,yoğurt çorbası
Cuma: yeşil fasulye , cacık ,şehriye çorbası
Cumartesi : mangala gideriz belki balık
PaZar : köz patlıcan kavurması , et sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?