Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cnm hangi hastane de doğuracaksın Doğum paketi ne kadar ödediniz merak ettim

Alya medicalparka gidiyorum
Geçen yıl tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdığım için hastanedeki 10 muayene tetkik ve doğumu kapsıyor
2 senede toplam 2600 gibi bir rakam ödedim
Ayrıca epidural verirlerse ücretliymiş
Oda süsleme vs bişey istemediğim için ek masraf çıkmaz diye umuyorum

Çocuğu uyuttum çok şükür.Ortalıgı topladım kendıme ballı zencefilli süt yaptım biraz nette takılıp yatarım bende çocuğa birkaç üst bakacağım kendımede bot bakarım belki

Selams eşim sinir etti beni ailecek görüştüğümüz bir aile var eşimler de birlikte şubede çalışıyorlar . Onlarla görüşmekten zevk alıyorum onlarda aynen bizimle hep dile getiriliyor zaten . Onlar yeni geldiler diye bir kere onların evine hoşgeldine gittik . Sonra onları bize davet ettim bir kere mangala gittik . 29 Ekim’de onlar bizi bir kafeye davet ettiler gidip birer kahve içtik. Geçen hafta Cumartesi bize öğlen kahveye diye geldiler ben çay pasta çerez ağırladım . Bugünde dedim ki ya Ordu evinde yemek yiyelim çaya da onları davet edelim orada kahve çay içelim eşimde tamam dedi. Adamla konuştuk anlaştık herşey yolunda . Eşim dedi ki burada bi kafe var çok pahalı oraya götürelim. Bende ne gerek var ki gireceğiz 100 tl hesap ödeyeceğiz . Nerede birşeyler yiyip içtiğimizin Önemi yokki önemli olan sohbet muhabbet dedim. Buda surat astı bir çocuk gibi neymiş karnı açıkmışta hazırlanamıyormuşum da söyleniyor yanından geçerken kolum valla sadece değdi. Tutturdu beni itekledin diye Konu uzadı sinir etti konuşmuyorum dedim ya sesim gitmiş zaten. Ben 45 kg bile değilim o 80 kg onu nasıl itiyorsam

ay tugce valla kader arkadasıyız sen sımdı kafenın parasını dedın ya kesın ona bozulmustur bugun 2defa esım yol bostu gercıde tam sarıdan kırmızıya donunce gecti, dedım ceza gelince sorarım ben sanaa
ayy nerden dedım sabahtan beri onu sayıklıyo o da calısıyomus para muhabbeti yapmısım ona

Benim eşimde 90. Ama boyu var kemikli belli etmiyor gobek filan yok. Bazen benim üstümde güc dener.
Bende diyorum yanlislikla çarpsam ben yamulurum da kendine birsey olmaz

Aman dikkat canim cok dikkat. Trafik cezalari felaket artti ve denetimler cok sıklaşti.
Polise emir gelmis zaten bilmem ne kadar ceza yazacaksiniz 1 yilda diye.

Aman dikkat canim cok dikkat. Trafik cezalari felaket artti ve denetimler cok sıklaşti.
Polise emir gelmis zaten bilmem ne kadar ceza yazacaksiniz 1 yilda diye.
aynen ben de o yuzden dıyorum yok zaten cok dıkkatlıdır ama tenha bı yerdi ama nolur nolmaz valla benim ödüm kopuyo radara falan gırerım dıye
bizim burda cevre yolunda okul var okulun orda 40 km hız sınırı pesınede kameralı radar koymuslar resmen bubi tuzagı

Bir süre konuşmadım o süre içinde Ordu evinden ev yemeği yedik 15 tl ödedik. Oradan çıktık aile kantininde ;
100 gram kahve 3.75
Şampuan 10.25
Saç kremi 3.80 ( ama ben 7 tl diye görüp almıştım nasıl böyle ucuz anlamadım Eminim bir hata var)
1 kg lık lipton çay 22 tl ödedik
Et döner aldım yarın İskender yapacağım 11 tl

Buluşmayı iptal ettik arkadaşımız maç izliyormuş ve oda hastaymış birine söz verdiği için mecbur gitmiş. Eşim dolu özür diledi beni sinir ettiği için. Bir kafeye gittik iki Türk kahvesine 16 tl verdik. Oradan çıktık yolda yeni A101 açılmıştı bende merak ediyordum oraya uğradık.

Sana margarin 2.5 tl
10 lu yumurta 6.5 tl
Çamaşır suyu 4.5 tl ödedik
Toplam: 13.5 tl

Bizim apartmana geldik yerel markete girdik

1 kg patates 2.60 kuruş
4 sivri biber 0.20 kuruş ( normalde artık biber almıyorum buzlukta var birde 5 kg kurutmuştum yemeklerde onları kullanıyorum. Ama iskenderin yanına biber közlerim dedim.)
500 gram kuru soğan 2.20 tl . Kg 4 tl olmuş oha diyorum neyse.
3 tane domates aldım 400 gram gelmiş 2 tl
Havuç aldım kg 2.5 tl 1 tl lik almışım.
Kara lahana 800 gram 2.32 tl
Pakmaya 5 li vanilya 1 tl
Pakmaya 5 li kabartma tozu 1 tl

Toplam: 12.5 tl Ödemişiz buraya
Bu hafta hiç alışveriş lazım değil artık . Ancak ekmek ve su olabilir Yani inşallah

Aynen ben gitmeyelim dedim ya ona bozuldu o . Konuşmuyorum seninle dedim bir süre hiç konuşmadım. Ardı ardına soru sormaya başladı bu sefer . Bende kafamı salladım ağzımı açmadım. Ama valla bak dediği kafede çayın bardağı 3 tl adam 10 bardak çay içiyor tek başına . Ben onları evde daha kaliteli ağırlarım gerek yokki kafeye gitmeye

Çok uyguna gelmiş maşallah cnm sağlıkla doğur inş

Haftalık menü oluşturdum kızlar

Pazartesi : İskender , domates çorbası , kırmızı biberli meze
Salı : ıspanak, mercimek çorbası
Çarşamba : tavada patates tavuk, mercimek çorbası
Perşembe: nohut , pirinç pilav ,yoğurt çorbası
Cuma: yeşil fasulye , cacık ,şehriye çorbası
Cumartesi : mangala gideriz belki balık
PaZar : köz patlıcan kavurması , et sote

pazartesi sizdeyım canım ona gre hepsı cok sevdıgım seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…