- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.561
Aynen bende aile olma hissi eşimle tatile gitme gezme vs den aldığım tadı başkalarından alamıyorumİlk evlendiğim zamanlar bende de bu düşünceler olmuştu @pure hazel yeni bir hayata alışmaya çalışıyordum.ama ben hiç eşimle gezerken tatil yaparken aldığım tadı arkadaşlarımla gezerken almadım.aile olma ait olma hissini seviyorum.2.çocuğu düşünürken de büyük bir aile olmayı hayal ettim.hala bekar olan gezen arkadaşlarıma da hiç özenmiyorum benim gibi evli çocuklu olmayı istediklerini biliyorum
Bende onunlayken hayattan zevk aliyorum.İlk evlendiğim zamanlar bende de bu düşünceler olmuştu @pure hazel yeni bir hayata alışmaya çalışıyordum.ama ben hiç eşimle gezerken tatil yaparken aldığım tadı arkadaşlarımla gezerken almadım.aile olma ait olma hissini seviyorum.2.çocuğu düşünürken de büyük bir aile olmayı hayal ettim.hala bekar olan gezen arkadaşlarıma da hiç özenmiyorum benim gibi evli çocuklu olmayı istediklerini biliyorum
Rabbim evlerimize sağlık huzur mutluluk versin her daimBende onunlayken hayattan zevk aliyorum.
Simdi yok ya yanimda boyle dusunceler oluyor iste.
Eşim iyidir bana karşi canim. Aramizda her zaman saygi olur. Beni de cok sever biliyorum .
Okulda cuma günü arkadas biraz bahsetti mesela eşinden. Adamda en ufak bir saygi yok bana karsi diyor. Hicbir sekilde yardimci olmuyormus. Ilgisiz diyor.
Evden defolup gitse keşke ayrilsak filan diye anlatti.
Herkesin farkli hayatlari var iste. Herkesin derdi farkli.
Canimm hamilesin hasirkencubin dualarım seninle arkadasım Rabbim tez elden hayırlı zamanda nasıp etsın ınsAllah 18aydır beklıyorum ben de 18yıl gıbı geldi inan çok sukur mujdeyı yeni aldım devamı gelır ınsAllah henuz doktora gıtmedim nasıp bu ısler hıc gec kaldım vs dıye dusunme her seyın en ıyısını Allah bılır bunları da yasıyorsak vardır bi hayır
Canim bosver. Hamileymissin. Cok sukur .pure hazel cogu zaman ben de oturup dusunuyorum ve kendım ıcın hıc bıse yapmadıgımı farkedıyorum benzer duygulara kapılıyorum bakıyorum arkadaslarımı falan gorunce ne guzel dıyorum
sonra dıyorum bın sukur halımıze ugrasalım dıdınelım yeterki ailemiz yanımızda olsn sag olsun
cok guclu bi kadınsın arada olur boyle seyler ruhunu daraltma
Darısı tez zamanda akaryakıta olsunElektrik ve dogalgaza yüzde 10 indirim gelebilirmis bakanlik aciklamasi var haberlerde
Senin adına çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.sirkencubin dualarım seninle arkadasım Rabbim tez elden hayırlı zamanda nasıp etsın ınsAllah 18aydır beklıyorum ben de 18yıl gıbı geldi inan çok sukur mujdeyı yeni aldım devamı gelır ınsAllah henuz doktora gıtmedim nasıp bu ısler hıc gec kaldım vs dıye dusunme her seyın en ıyısını Allah bılır bunları da yasıyorsak vardır bi hayır
Konusma baby yazSesim tamamen gitti artık hiç konuşamıyorum kızlar
Bizim için farketmez zaten sesin değil harflerin geliyor :))Sesim tamamen gitti artık hiç konuşamıyorum kızlar
Aynen ya valla yazıyorum bende evde mesajlaşıyoruz. Sabah nöbetten geldi şoka girdi valla adam beni acile götürecekmiş öyle diyor şimdi. Antibiyotik içiyorum 1000 lik öksürük için ilaç alıyorum sıcak ballı süt filan içtim. Eee tedavimde eksik ne var sence pure doktora gitmem lazım mı acaba bilemiyorum. Boş yere gitmek istemiyorum doktoraKonusma baby yaz
Kocama fark ediyor işte hahah ona da mesaj yazar oldum evdeBizim için farketmez zaten sesin değil harflerin geliyor :))
Yok canim tedavini yapiyosun zaten. Toparlarsin birkaç güneAynen ya valla yazıyorum bende evde mesajlaşıyoruz. Sabah nöbetten geldi şoka girdi valla adam beni acile götürecekmiş öyle diyor şimdi. Antibiyotik içiyorum 1000 lik öksürük için ilaç alıyorum sıcak ballı süt filan içtim. Eee tedavimde eksik ne var sence pure doktora gitmem lazım mı acaba bilemiyorum. Boş yere gitmek istemiyorum doktora
Bende diyorum ama içime de bi korku düştü gibi oldu sesim daha çok gidinceYok canim tedavini yapiyosun zaten. Toparlarsin birkaç güne
Aynı tarif ettiğin gibiydi Benim de sesim bir dönem. Dinlenerek ılık şeyler içip boğazımı nemli tutarak atlatmıştım.Bende diyorum ama içime de bi korku düştü gibi oldu sesim daha çok gidince
Ilaclar etkisini gosterdikce duzeleceksin canimBende diyorum ama içime de bi korku düştü gibi oldu sesim daha çok gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?