Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İlk evlendiğim zamanlar bende de bu düşünceler olmuştu @pure hazel yeni bir hayata alışmaya çalışıyordum.ama ben hiç eşimle gezerken tatil yaparken aldığım tadı arkadaşlarımla gezerken almadım.aile olma ait olma hissini seviyorum.2.çocuğu düşünürken de büyük bir aile olmayı hayal ettim.hala bekar olan gezen arkadaşlarıma da hiç özenmiyorum benim gibi evli çocuklu olmayı istediklerini biliyorum

Aynen bende aile olma hissi eşimle tatile gitme gezme vs den aldığım tadı başkalarından alamıyorum

Bende onunlayken hayattan zevk aliyorum.
Simdi yok ya yanimda boyle dusunceler oluyor iste.
Eşim iyidir bana karşi canim. Aramizda her zaman saygi olur. Beni de cok sever biliyorum .
Okulda cuma günü arkadas biraz bahsetti mesela eşinden. Adamda en ufak bir saygi yok bana karsi diyor. Hicbir sekilde yardimci olmuyormus. Ilgisiz diyor.
Evden defolup gitse keşke ayrilsak filan diye anlatti.
Herkesin farkli hayatlari var iste. Herkesin derdi farkli.

Rabbim evlerimize sağlık huzur mutluluk versin her daim

sirkencubin dualarım seninle arkadasım Rabbim tez elden hayırlı zamanda nasıp etsın ınsAllah 18aydır beklıyorum ben de 18yıl gıbı geldi inan çok sukur mujdeyı yeni aldım devamı gelır ınsAllah henuz doktora gıtmedim nasıp bu ısler hıc gec kaldım vs dıye dusunme her seyın en ıyısını Allah bılır bunları da yasıyorsak vardır bi hayır

pure hazel cogu zaman ben de oturup dusunuyorum ve kendım ıcın hıc bıse yapmadıgımı farkedıyorum benzer duygulara kapılıyorum bakıyorum arkadaslarımı falan gorunce ne guzel dıyorum
sonra dıyorum bın sukur halımıze ugrasalım dıdınelım yeterki ailemiz yanımızda olsn sag olsun
cok guclu bi kadınsın arada olur boyle seyler ruhunu daraltma

Canimm hamilesin ha
Masallah. Allahim saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin. Cok sevindim

Canim bosver. Hamileymissin. Cok sukur .
Rabbim devamini getirsin. Yeni mi haberin oldu

Sesim tamamen gitti artık hiç konuşamıyorum kızlar

Senin adına çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.

Konusma baby yaz
Aynen ya valla yazıyorum bende evde mesajlaşıyoruz. Sabah nöbetten geldi şoka girdi valla adam beni acile götürecekmiş öyle diyor şimdi. Antibiyotik içiyorum 1000 lik öksürük için ilaç alıyorum sıcak ballı süt filan içtim. Eee tedavimde eksik ne var sence pure doktora gitmem lazım mı acaba bilemiyorum. Boş yere gitmek istemiyorum doktora

Yok canim tedavini yapiyosun zaten. Toparlarsin birkaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…