Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canim bosver. Hamileymissin. Cok sukur .
Rabbim devamini getirsin. Yeni mi haberin oldu
cok tesekkur ederımm pazartesi gunu adet gunumdu kan testi yaptırdım hamıle oldugumu ogrendm cuma gunu de tekrarladm ck sukur yukselmıs yeterınce carsambada dr a gtcez ınsAllah. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın

Salak telefon sapığı aradı telefon eşimdeydi bana verdi açtım sesim yeterli gelmedi tabi kapattım. Sonra eşim tekrar aradı oda meşgule attı geri aradı eşime diyor ki Murat beyi aramıştım eşimde yanlış aradınız dedi kapattı umarım bir daha aramaz bu 3 oldu

Tuce telefonunda arayan o numarayı engelleme özelliği Yok mu? Engelle numarayı arayamasın seni.

Darısı başıma :))
Doktora git gel güzel haberlerini bekliyoruz. Siz kaç yaşındaydınız kaç yıllık evlisiniz?

Geçen günden yaprak ve içi artmıştı onları sarıp pişirdim, tarhana çorbası kaynıyor ocakta yanına da cacık yaptım

Bu arada kızlar kaç gündür kk dan harcıyoruz bu ay pek dikkatli harcıyamadık o yüzden böyle oldu bu ay çok dikkatli olmam gerekiyor

Darısı başıma :))
Doktora git gel güzel haberlerini bekliyoruz. Siz kaç yaşındaydınız kaç yıllık evlisiniz?
ınsAllah cok tesekkur ederım ben 29yasındayım esım 32 2,5yıllık evlıyız 1.5yıldırda ıstıyoduk eylul ayında asılama yaptırmıstm tutmadı adet oldum pesıne bu ay hamıle kaldm canım cok sukur. darısı basına ınsAllahh

Bende aynen esımde yok yanımda okadar ağır geliyor kı Allah sağlık kuvvet versın çok zor 1sayfa açıp kitap bıle okuyamıyorum sureklı ayaktayım 5dk gozumden ayrılayım bakıyorum sandalye almış tırmanmış bir yerı dağıtıyor az önce mesela kapı dobındekı süpürgelıgı sökmüş.Eşim gelsin çocuk psikiyatrisi ne goturıcm benimde destek almam şart.Hep hasta olacak gıbı gelıyor sunu yerdi bunu yemedı hep kafamda bunlar.Allah buna sağlık Versın ben başka çocuk düşünmüyorum kazayla fln olur onu bılemem.Sansımada esım hep görevde gerçekten çok yoruldum. İşten çık çocuğu al eve gel sabah bırak koştur koştur makete pazara gidiyorum.Bugun oturdum ağladım.Allah yardımcımız olsun bizi bizden başkası anlamaz.

Zorr malesef. Güçlü çiktim. Inanamiyorum bu yasadiklarima. Tüm sorumluluk şuan bende. Ayağim kaysa düssem kimsenin haberi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…