- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.581
Haydi inşallah yaIlaclar etkisini gosterdikce duzeleceksin canim
Bende içeyim bari biraz daha sıcakAynı tarif ettiğin gibiydi Benim de sesim bir dönem. Dinlenerek ılık şeyler içip boğazımı nemli tutarak atlatmıştım.
amin canım Allah razı olsun ınsAllah devamı da gelır Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasıp etsınSenin adına çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.
cok tesekkur ederımmCanim bosver. Hamileymissin. Cok sukur .
Rabbim devamini getirsin. Yeni mi haberin oldu
Tuce telefonunda arayan o numarayı engelleme özelliği Yok mu? Engelle numarayı arayamasın seni.Salak telefon sapığı aradı telefon eşimdeydi bana verdi açtım sesim yeterli gelmedi tabi kapattım. Sonra eşim tekrar aradı oda meşgule attı geri aradı eşime diyor ki Murat beyi aramıştım eşimde yanlış aradınız dedi kapattı umarım bir daha aramaz bu 3 oldu
Darısı başıma :))cok tesekkur ederımmpazartesi gunu adet gunumdu kan testi yaptırdım hamıle oldugumu ogrendm cuma gunu de tekrarladm ck sukur yukselmıs yeterınce carsambada dr a gtcez ınsAllah. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın
Aynen engelledim şimdi canımTuce telefonunda arayan o numarayı engelleme özelliği Yok mu? Engelle numarayı arayamasın seni.
Bu ay yatırıma çok girip de beklenmedik harcamalar çıkınca e dolar düşünce tl ye geçemedim biz de çok kk dan yedik.Bu arada kızlar kaç gündür kk dan harcıyoruz bu ay pek dikkatli harcıyamadık o yüzden böyle oldu bu ay çok dikkatli olmam gerekiyor
ınsAllah cok tesekkur ederım ben 29yasındayım esım 32 2,5yıllık evlıyız 1.5yıldırda ıstıyoduk eylul ayında asılama yaptırmıstm tutmadı adet oldum pesıne bu ay hamıle kaldm canım cok sukur. darısı basına ınsAllahhDarısı başıma :))
Doktora git gel güzel haberlerini bekliyoruz. Siz kaç yaşındaydınız kaç yıllık evlisiniz?
Bende aynen esımde yok yanımda okadar ağır geliyor kı Allah sağlık kuvvet versın çok zor 1sayfa açıp kitap bıle okuyamıyorum sureklı ayaktayım 5dk gozumden ayrılayım bakıyorum sandalye almış tırmanmış bir yerı dağıtıyor az önce mesela kapı dobındekı süpürgelıgı sökmüş.Eşim gelsin çocuk psikiyatrisi ne goturıcm benimde destek almam şart.Hep hasta olacak gıbı gelıyor sunu yerdi bunu yemedı hep kafamda bunlar.Allah buna sağlık Versın ben başka çocuk düşünmüyorum kazayla fln olur onu bılemem.Sansımada esım hep görevde gerçekten çok yoruldum. İşten çık çocuğu al eve gel sabah bırak koştur koştur makete pazara gidiyorum.Bugun oturdum ağladım.Allah yardımcımız olsun bizi bizden başkası anlamaz.Evdeyim oturuyorum yapacak birseyim yok bugunlerde ozellikle.
Cok fazla düsünmeye firsatim oluyor.
Eskileri lise universite yilarimi dusünüyorum.
Yaa ben mutlu muyum. İstedigim evliligi mi yaptim. Şuan istedigim hayati mi yaşiyorum. Neyim , ne olacagim. Kafam bazen böyle bulaniyor.
Diyeceksiniz ki istedigin kisiyle evlenmedin mi bu senin tercihin degil miydi.
Tercih benimdi evet..
Bilmiyorum . Anlatamiyorum net. Kendimi de anlamiyorum
Zorr malesef. Güçlü çiktim. Inanamiyorum bu yasadiklarima. Tüm sorumluluk şuan bende. Ayağim kaysa düssem kimsenin haberi olmazBende aynen esımde yok yanımda okadar ağır geliyor kı Allah sağlık kuvvet versın çok zor 1sayfa açıp kitap bıle okuyamıyorum sureklı ayaktayım 5dk gozumden ayrılayım bakıyorum sandalye almış tırmanmış bir yerı dağıtıyor az önce mesela kapı dobındekı süpürgelıgı sökmüş.Eşim gelsin çocuk psikiyatrisi ne goturıcm benimde destek almam şart.Hep hasta olacak gıbı gelıyor sunu yerdi bunu yemedı hep kafamda bunlar.Allah buna sağlık Versın ben başka çocuk düşünmüyorum kazayla fln olur onu bılemem.Sansımada esım hep görevde gerçekten çok yoruldum. İşten çık çocuğu al eve gel sabah bırak koştur koştur makete pazara gidiyorum.Bugun oturdum ağladım.Allah yardımcımız olsun bizi bizden başkası anlamaz.
3 günÇarşamba gecesi maaşlar yatıyor 3 gün kaldı hayırlısıyla alalımda birikimlerimizi yapalım
Yeter çok olunca yenmıyor zatenKek kısır tatli börek yapayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?