- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.621
Ay seni zaten çok merak ediyorum birkaç kişi daha var merak ettiğim üyeler . Seve seve kabul edebilirim ne güzel olur dimipazartesi sizdeyım canım ona gre hepsı cok sevdıgım seyler
ben de seniiiAy seni zaten çok merak ediyorum birkaç kişi daha var merak ettiğim üyeler . Seve seve kabul edebilirim ne güzel olur dimibu arada üst kattakilerin sesi arttı
Valla gel birşey olmaz yaparız birlikteben de seniiiama ben gelmeye kıyamam bu ara zaten hastasın baska zaman şekerim
sen uyma onlara bosver napıcan
ay canım ya ck tesekkur ederım eger yolum duserse o tarafa ınan bı kahve ıcmek cok ısterımValla gel birşey olmaz yaparız birlikte
Seve seveay canım ya ck tesekkur ederım eger yolum duserse o tarafa ınan bı kahve ıcmek cok ısterım
sen gel karadenizeSeve seve
İnadına yapıyorlar artık hiç bir zaman konusupta iyi sonuç alanı görmedim eşinin dediği gibi bence uzun bir şeyle ses geldiğinde vurun tavana sen sinir oluyorsan onlar da sinir olsunAy seni zaten çok merak ediyorum birkaç kişi daha var merak ettiğim üyeler . Seve seve kabul edebilirim ne güzel olur dimibu arada üst kattakilerin sesi arttı
Yapacağım artık evet şimdi halim Yok ama düzeleyim yapacağım da onlar kendi seslerinden beni duyarlar mı bilmemİnadına yapıyorlar artık hiç bir zaman konusupta iyi sonuç alanı görmedim eşinin dediği gibi bence uzun bir şeyle ses geldiğinde vurun tavana sen sinir oluyorsan onlar da sinir olsun
İnşallah yasen gel karadenize
Güzel günlerde kullan fırsat bulup çıksam Benim de çok şey alasım var ancak çıkamıyorum bir türlüTrendyoldan 2 tane basic seven hill kazak 24.99
1 tane siyah kazak 44 tl
1 tane kazak 90 tl
Ic camasiri 8 tl
Gecelik 24 tl
2 takim pijama 22 - 35 tl
Tuy toplayici 20 tl
Dis fircasi 12 tl × 2
Hee bide bahce makasi oda arkadasima 125 tl
1 tl evde giymelik ust 20 tl
11.11 bana fena patladi
Black friday de esime mont english home dan kolonya oda kokusu havlu alicam
Gecen yil kiyafet pek almamistim iyice eskittim. Dolap yeniliyor gibiyim.
Güzel günlerde giy canımTrendyoldan 2 tane basic seven hill kazak 24.99
1 tane siyah kazak 44 tl
1 tane kazak 90 tl
Ic camasiri 8 tl
Gecelik 24 tl
2 takim pijama 22 - 35 tl
Tuy toplayici 20 tl
Dis fircasi 12 tl × 2
Hee bide bahce makasi oda arkadasima 125 tl
1 tl evde giymelik ust 20 tl
11.11 bana fena patladi
Black friday de esime mont english home dan kolonya oda kokusu havlu alicam
Gecen yil kiyafet pek almamistim iyice eskittim. Dolap yeniliyor gibiyim.
Güzel günlerde giy canımben de sepetimi doldurdum boşalttım tuttum kendimi black friday bekliyorum
Günaydın hanımlar mutlu,sağlıklı,huzurlu ve bol birikimli bir hafta olsun ınsDün gece kendime columbıa bot aldım 899tl den 620ye bugun avm ye gidecegım Polo kazak olmamıştı beden getirttim degısım yapacağım benim kart kesılmıstır benim karttan oğlana 3ust 2de kalın alt alacağım Lcw den.Gecen ay pantolon gömlek eşofman kazak aldım bura ay kendime birsey almak yok
Columbia mı seninkide canımBende mont almıştım, beklemediğime pişman oldum gerçi hiç rüzgar geçirmiyor ağrılarım bitti 2 3 yagmurda hayatım kurtuldu ama yinede üzüldüm.
Eşime mont için karar verip black fridayda alıcam kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?