Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese merhabalar
A101 den yoğurt irmik ve kurutulmuş elma 18tl
BİM’den un şeker pirinç gazoz eldiven 72,90tl
Çağdaş market peynir kakao maya susam zeytin domestos hamsi yumurta 108tl
Akşama hamsi kuşu bar allah olmayana da yedirsin inş

Nasil yoruldum gerildim bugun.
Kayinvalidemin kokoş arkadaslari geldi kizlar. 2 kisi. Birinin oğlunun ev bana yakin. Burda komser yard. Kendisi. Onun yanina gelmisler. Bunlar bile bizden rahat valla. Fildir fildir geziyorlar
Neyse annemi aradim sabah. Ikramliklari degistirdim. Kaynananin kulağina laf gitmesin dedi.

Kisir
Kiymali ve kaşarli minik pidecikler
Tuzlu simit kurabiye
Sade kek
Burma baklava(tabiki hazir yufkadan)
Çay yaninda.
Hicbirseye el sürdürmedim. Herseyi ben tasidim .ikram yaptim. Çay doldurdum filann ordan burdan lafladik. Sigara icmelerine izin verdim salonda. Pencereleri actim hafif.

Sadece ceviz ici ve baklavalik yufka aldim 30 lira harcadim. Diger malzeler evde vardi.
Kendiler de gelirken cok guzel bir cikolata paketi yaptirmislar . Icinde draje cikolatalar ve şu çakil gibi olan cikolatalarla filan suslenmisti. Oglana da bi oyuncak palyaco gibi birsey getirmisler icinde drajeler var. Biri de elini opturdu 50 lira verdi oglana kârdayim

Selams kızlar hahaha pure hazel sevindim ya iyi geçmiş . Bende öğlen bizim bina da aynı memleketli olduğum arkadaşım var o aradı ki Tuğçe canım kısır istiyor kızlar geliyor sende gel diye bende sesim çıkmıyor ya tamam dedim ama uyardım bulaşıcı değil diye . Çünkü hamile ve çocuklar vardı . Temizlik yaptım 1 saat . Giyindim indim . Oturduk iyi geldi . Eve geldim yemek yaptım eşime 3 tl ye kola istedim . Yemeğimizi yedik elektrik faturasız geldi 53 tl binada en az bizimki . Hafta sonu kuruyemiş almamıştık eşimde marketten azcık aldı 7 tl o tutmuş pek taze olmuyor oranın kuru yemişi ondan az aldık . Ayrıca 3 tl tulumba Tatlısı almış evde profiterol vardı ama neyse . Harcama 16 tl olmuş oldu bugün. Maaşımıza kadar son 22 tl . Yarın ıspanak ve su alacağım birtek

Bende 50 lira daha oldu. Harcanmazsa atarim birikime
Bak simdi kola dedin
Biraz çekirdek citliyorum bende.

Bazi dizilerin ilk bolumlerini izlemeye basladim. Yahu nasil şeyler bunlar böyle dedim. Dayak şiddet mafya ..
Ben trt cocuğu izlemeye devam

Eczaneden nezle ilacı aldım 50tl odedım.Lcw de 129 TL yemek 18tl 200tl ye yakın harcama oldu bugün.Cumartesı günü arabayı muayeneye goturecegım maaşı alınca 400ayırıcam ona.700tl çocuğun okula kırtasıye 2.taksıt verılecej bu son taksıt şükür .1200 okul taksıdı benim maaştan bana ne kalacak

Okul pahali canim yaa
Valla sizler böyle yazinca gözüm korkuyor .
Büyük şehirlerde mecbur kaliyor insanlar napsin.
Ya şoyle temiz sakin kucük ama egitimde iddiali bi şehre ciksa keske tayinimiz.

Bugün çok yoruldum kızlar başım falan döndü kaç defa
Nöbettende düştüm ama 8 saat dersi bünyem kaldırmıyor galiba
Dünkü düşündüğüm yemekleri yaptım yedik
Bugün bizim Pazar vardı ama eşime gitme biraz buzluktan yeriz dedim
Yarın bezelye yemeği yapmayı düşünüyorum yanına bulgur pilavı ve hoşaf

Son düzenleme:
Ya ben normalde böyle hiç hasta olmazsın hatta ben hiç hasta olmam ne oldu anlayamadım benim evde normal bal var onunla yapayım bari çok teşekkür ederim
Sık sık olmuosan iyi cnm faranjit berbat bişey rica ederim iyi gelir inşallah. Kestane balı bulabilirsen daha iyi gelir cnm onu sade de tüketiyorlar da bana cok acı geldigi için yiyemedim cok faydalı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…