- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.661
Bende 50 lira daha oldu. Harcanmazsa atarim birikimeSelams kızlar hahahapure hazel sevindim ya iyi geçmiş . Bende öğlen bizim bina da aynı memleketli olduğum arkadaşım var o aradı ki Tuğçe canım kısır istiyor kızlar geliyor sende gel diye bende sesim çıkmıyor ya tamam dedim ama uyardım bulaşıcı değil diye . Çünkü hamile ve çocuklar vardı . Temizlik yaptım 1 saat . Giyindim indim . Oturduk iyi geldi . Eve geldim yemek yaptım eşime 3 tl ye kola istedim . Yemeğimizi yedik elektrik faturasız geldi 53 tl binada en az bizimki . Hafta sonu kuruyemiş almamıştık eşimde marketten azcık aldı 7 tl o tutmuş pek taze olmuyor oranın kuru yemişi ondan az aldık . Ayrıca 3 tl tulumba Tatlısı almış evde profiterol vardı ama neyse . Harcama 16 tl olmuş oldu bugün. Maaşımıza kadar son 22 tl . Yarın ıspanak ve su alacağım birtek
Puzzle yapıyorum ama bir problem var çözemiyorum da sinirleniyorumBende 50 lira daha oldu. Harcanmazsa atarim birikime
Bak simdi kola dedin
Biraz çekirdek citliyorum bende.
Eve bir kac yuz mt kaldi
Bugun harcamasiz gecirdim
Marketlere bakmadan kosarsam basaricam
Vardın mı hedefe
Okul pahali canim yaaEczaneden nezle ilacı aldım 50tl odedım.Lcw de 129 TL yemek 18tl 200tl ye yakın harcama oldu bugün.Cumartesı günü arabayı muayeneye goturecegım maaşı alınca 400ayırıcam ona.700tl çocuğun okula kırtasıye 2.taksıt verılecej bu son taksıt şükür .1200 okul taksıdı benim maaştan bana ne kalacak
Sık sık olmuosan iyi cnm faranjit berbat bişey rica ederim iyi gelir inşallah. Kestane balı bulabilirsen daha iyi gelir cnm onu sade de tüketiyorlar da bana cok acı geldigi için yiyemedim cok faydalı amaYa ben normalde böyle hiç hasta olmazsın hatta ben hiç hasta olmam ne oldu anlayamadımbenim evde normal bal var onunla yapayım bari çok teşekkür ederim
Amin Allah senden de razı olsuncok tesekkur ederım Allah razı olsn Allahım hepınızın ne muradı varsa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?