Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet dedigim bu iste. Devlete bagli kurumlar bez olayini çozmeden almiyorlar.
Yani ozellerde var tabiki. Fakat devlette yok
yanii daha küçük diye ev hanımıyım diye evde tutup, direk 1. sınıfa verilenlerin yanında bizim kuzular iyi yine yavrumm yaa.. kreş günleri aklıma geldi de....

Tünaydın arkadaşıma kahvaltıya geldim onun eşiyle Benim eşim yakın arkadaş . Ama eşi şimdi Irak’ta görevde arkadaşımın da Doğum günüymüş bugün . Eşi çok güzel bir çiçek yolladı çiçekçi getirdi bende videoya çektim izler mutlu olurlar diye düşündüm. Ağladı biraz bende üzüldüm ya çok zor herşey . İçimde çok korku var bizim de işler ters gider eşim yine araziye çıkar diye. Şimdi yürüyüşe gidicez büyük bir market var orayı ikimizde seviyoruz . Geri dönüşte su ve ıspanak alıcam birde ekmek . Son 20 tl biz kaldı

Ben 2 yaşında verdim canım ama bizde tutmadı şimdi 3 yaşında ablasıyla güzel anlaşıyorlar

Kızlar 2 bağ ıspanak küçük olduğu için 2 bağ aldım 2 tl tuttu 600 gram. 1 ekmek 5 lt su ona da 3.30 verdim. Bambu Amerika servis beğendim 3 tl di almadım maaşımız yatınca alırım diyip kendimi tuttum . Bizim evde bi problem var beyaz peynirimiz hemen bozuluyor aslında hemen değil de işte 1 kg alıyorum 2 kalıp oluyor kutuda ben bir tanesini buzluğa atsam olur mu acaba

canım bızde de aynı problem oluyo en ck yedıgımız sey peynır olmasına ragmen bıde
bizde artk dha pahalıya gelse bıle yarım kıloluklardan alıyoruz ayrı ayrı

Okul konusunda imkanım olsaydı 4 yaşına kadar hiçbir yere göndermezdim. Oldukça adı bilinen iki kreşten de memnun kalmadım. Ha mecburen devam ediyorum. Evet çocuklar çok güzel İngilizce öğreniyor, yemek seçmiyor, arkadaşlık ilişkileri gelişiyor ama çoğu şeyde psikolojik şiddete maruz kaldıklarını düşünüyorum . Bir öğretmen çocuğumun ayakkabılarını çöpe atacağını söylemiş . Akşam kreşten aldım ama nasıl ağlıyor beni görünce . Ertesi gün gittim okul müdürü asla böyle birşey yok diyor. E bu çocuk durup dururken mi söyledi bunları.

ben de yarım kiloluk alıyorum canım..
ama dediğin gibi de yapabilirsin ya da bölerek koyarsın böreklik olur.. gerçi sen daha iyi bilirsin de
tuce_tuce
Bende yarım kiloyu yemek için bırakıp yarım kiloyu da buzluğa koyayım diye düşündüm ama

Kesinlikle psikolojik olarak bir şiddetin olduğunu düşünüyorum bende.Bizde bulunduğumuz ilçede en iyi ve pahalı kreşe verdik ama öğretmeninin yanında oğlum kasılıyordu rahat hareket edemiyordu bizede parmağını sallayarak kızma hareketi yapıyordu ben normalde kaşımı çatarak parmağımı sallayarak ona kızmazdım sonuç itibariyle mecburiyetten verdik

Eve geldim. Aksamdan yemek hazirlamamistim. Hemen dünden kalma kekleri ve borekten yedim biraz tuttu.
Kofte yapacaktim ama ugrasmak istemedim. Kiymayi soganla kavurdum ekmek arasi yaptik valla.
Ekmek icin 2 lira harcafim baska harcamam yok
Masallah baya tasarruflusunvitamın ilacı aldım kendıme 69 TL yemek 5tl tatlı yedım 13tl kazıkladım resmen pastanede

Aman kizlar boşverin. Aklimizi bulandirmayalim iyice. Hersey iyi olur insallah

Benim yediğim peynirin vakumlu poşette dilimli hali çıkmış üç dilim halinde. Onu alıyorum hep taze yiyoruz. Gerçi son zamanlarda hep erken çıktığımız ve uykudan fedakarlık edemediğimiz için atıştırma ile geçiyor kahvaltılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…