- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.701
Evet dedigim bu iste. Devlete bagli kurumlar bez olayini çozmeden almiyorlar.anladım şimdi canım.
yanii daha küçük diye ev hanımıyım diye evde tutup, direk 1. sınıfa verilenlerin yanında bizim kuzular iyi yine yavrumm yaa.. kreş günleri aklıma geldi de....Evet dedigim bu iste. Devlete bagli kurumlar bez olayini çozmeden almiyorlar.
Yani ozellerde var tabiki. Fakat devlette yok
Ben 2 yaşında verdim canım ama bizde tutmadı şimdi 3 yaşında ablasıyla güzel anlaşıyorlarÜç yaş kreş için çok geç. Çocuk anneden koparılmış gibi hissedebilirmiş. 2 yaş idealiymiş ama tabi bu konuda devletin bir şey yapması lazım sonuçta tuvalet öğrenmeden çoğu kreş kabul etmiyor.
canım senin 3. mü geliyoorr?Ben 2 yaşında verdim canım ama bizde tutmadı şimdi 3 yaşında ablasıyla güzel anlaşıyorlar
Yok canım 2. Geliyorcanım senin 3. mü geliyoorr?
he bakıcı ablası mı o bahsettiğin? bilemedim canım :)Yok canım 2. Geliyor
Aynen canım :)he bakıcı ablası mı o bahsettiğin? bilemedim canım :)
canım bızde de aynı problem oluyo en ck yedıgımız sey peynır olmasına ragmen bıdeKızlar 2 bağ ıspanak küçük olduğu için 2 bağ aldım 2 tl tuttu 600 gram. 1 ekmek 5 lt su ona da 3.30 verdim. Bambu Amerika servis beğendim 3 tl di almadım maaşımız yatınca alırım diyip kendimi tuttum . Bizim evde bi problem var beyaz peynirimiz hemen bozuluyor aslında hemen değil de işte 1 kg alıyorum 2 kalıp oluyor kutuda ben bir tanesini buzluğa atsam olur mu acaba
Sevdiğim peynirin yarım kiloluğu yok problem ocanım bızde de aynı problem oluyo en ck yedıgımız sey peynır olmasına ragmen bıde
bizde artk dha pahalıya gelse bıle yarım kıloluklardan alıyoruz ayrı ayrı
Bende yarım kiloyu yemek için bırakıp yarım kiloyu da buzluğa koyayım diye düşündüm amaben de yarım kiloluk alıyorum canım..
ama dediğin gibi de yapabilirsin ya da bölerek koyarsın böreklik olur.. gerçi sen daha iyi bilirsin de
tuce_tuce
Kesinlikle psikolojik olarak bir şiddetin olduğunu düşünüyorum bende.Bizde bulunduğumuz ilçede en iyi ve pahalı kreşe verdik ama öğretmeninin yanında oğlum kasılıyordu rahat hareket edemiyordu bizede parmağını sallayarak kızma hareketi yapıyordu ben normalde kaşımı çatarak parmağımı sallayarak ona kızmazdım sonuç itibariyle mecburiyetten verdikOkul konusunda imkanım olsaydı 4 yaşına kadar hiçbir yere göndermezdim. Oldukça adı bilinen iki kreşten de memnun kalmadım. Ha mecburen devam ediyorum. Evet çocuklar çok güzel İngilizce öğreniyor, yemek seçmiyor, arkadaşlık ilişkileri gelişiyor ama çoğu şeyde psikolojik şiddete maruz kaldıklarını düşünüyorum . Bir öğretmen çocuğumun ayakkabılarını çöpe atacağını söylemiş . Akşam kreşten aldım ama nasıl ağlıyor beni görünce . Ertesi gün gittim okul müdürü asla böyle birşey yok diyor. E bu çocuk durup dururken mi söyledi bunları.
Masallah baya tasarruflusunEve geldim. Aksamdan yemek hazirlamamistim. Hemen dünden kalma kekleri ve borekten yedim biraz tuttu.
Kofte yapacaktim ama ugrasmak istemedim. Kiymayi soganla kavurdum ekmek arasi yaptik valla.
Ekmek icin 2 lira harcafim baska harcamam yok
Aman kizlar boşverin. Aklimizi bulandirmayalim iyice. Hersey iyi olur insallahKesinlikle psikolojik olarak bir şiddetin olduğunu düşünüyorum bende.Bizde bulunduğumuz ilçede en iyi ve pahalı kreşe verdik ama öğretmeninin yanında oğlum kasılıyordu rahat hareket edemiyordu bizede parmağını sallayarak kızma hareketi yapıyordu ben normalde kaşımı çatarak parmağımı sallayarak ona kızmazdım sonuç itibariyle mecburiyetten verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?