Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Al bence. Para biterse b planin var.
Yetişir ya bence .bi kaza bela saglik sorunu filan olmazsa. Misafiri de az çağir
Topik Sahibi olarak bana hep destek tam destek yap lütfen . Para biter gelir burada parasız kaldım diye ağlarım kesin

Cocukbsabah 10 gibi kalkiyor ben 2de geliyorum. 4 saatte ancak giyin kahvalti yap biraz tv izle. Ben gelince de disari cikiyoruz. Parka gidiyoruz. Babasi olunca yemege cikariz. Babasi askeriyeye goturur. Sosyal ortami genis . Zaten cok bilmis birsey

Alya merhaba konuya ortadan giriyorum ama aslında bizim dil öğretme tekniğimiz cok hatalı bence 1.sınıf bile cok gec. Bunu soylerken okullarda ogretilen klasik ing eğitiminden bahsetmiyorum yani gramer anlatarak ogrenilmiyor tamamen ikinci anadil gibi yoneltmek lazım cocuga. İkinci dil ediniminde 1ebebeyn 1yontemi çok populer mesela; istikrarlı uygulaması cok zor ama sonuçları harika. Yani anne yada baba cocuk dogdugun itibaren onunla sadece ing konuşuyor, basta cocuk tepkisiz kalsada alışıyormuş. 3yasındaki cocugun ailesi ile sakır sakır ing konuştuğunu gordu bugun bu gozler:) oyuzden suanda bircok kreşte bu yontemle eğitim veriyor. Sınıfta 2ogretmen oluyor biri sadece ing diğeri sadece turkce konusuyor cocuk gun içinde dogal ortamında ing kelimelerden once ing dusunmeyi ögreniyor ki bence kalıcı olan bu. O dediğin 2dilin verdiği kafa karısıklı 3yası gecince oturuyormuş.

Buzlukta bir sürü kırmızı et ve tavuk var ama buzluktaki etlere karşı tiksinti oluştu bende çıkaramıyorumda eşim yapsa da yiyemiyorum dün eşim satın alıp geldi kıymayı öyle yaptım köfteyi
Hamileliğin baslarında olur öyle ya zorlama kendini. Eti duzenli tuketmeye calış ama tiksinti geliyorsa yesil mercimeke falan yönel. Semizotu ve somonda öok faydalı:)

Cocukbsabah 10 gibi kalkiyor ben 2de geliyorum. 4 saatte ancak giyin kahvalti yap biraz tv izle. Ben gelince de disari cikiyoruz. Parka gidiyoruz. Babasi olunca yemege cikariz. Babasi askeriyeye goturur. Sosyal ortami genis . Zaten cok bilmis birsey
Maasallah:) aslında calışma saatlerin harika kuzu biraz erken kalkacak sabah cıkarken bırakıp öğlen gelirken alacaksın zaten 4saat sncak orda kalır ama acayip fayda gorursun. Akranları ile vakit gecirmesi oyalama maksatlı değilde hayalgucunu destekler bir program sunulması cok faydalıymış. Basladıgında nedemek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Keske bende yarım gun calışsam tam gun saatleri cok uzun ama mecburuz

Canım ozel kreşlerde bez sorunu yok, zaten devlet kreşlerinde sistemin zincir anaokulları kadar düzgün kurduklarını dusunmuyorum. Kreş iyi araştırılmalı kalabalık olmamalı ve sistemi bir merkez tarafından kontrol edilebilir olmalı

Hahhaa kayınpeder aile grubuna elinin resmini atmış herhalde birşey olmuş eline . Bende baktım kapattım sayfayı sonra dedim ki kendi kendime ne olduğunu sor. Çünkü eşim bu durumlarda kafayı bana takıyor . Bir kere annesi köyde birşey yaptıklarının resmini atmış bende onlara aşırı kızgın olduğum için birşey yazmamıştım. Eşimde neden annemler kolay gelsin yazmadın dedi gerilmiştik bu saçma işten . Neyse babacığım elinize ne oldu geçmiş olsun yazdım . Diğer çocukları eşimde ve kv dahil birşey yazmadılar . Eşim eve gelmiş diyor ki aşkım babamın eline ne olmuş ? Bende dedim ki ben nereden bileyim ben yazdım babana sende yazsaydın dedim ohhh canıma değsin. Sonra baktım kızları mesajı okumuşlar bişey yazmadılar eşimde ben söyleyince yazdı sonra da babası aradı zaten eşimi . Benimle uğraşacağına ablalarına bak dicem hepsi çok ilgili evlat maşallah

Benim arkadaşım çocuklarıyla doğduğumdan beri bu yöntemi uyguluyor şimdilik bayağı başarılı

Kv gruba öyle birşey attığında kozları arayıp konuşmuş olmazlar mı

Alıntıladığım mesajların saatine hiç bakmamışım iyi hortlattım:) neyse aksana domates corbası ve bamya var bizde. Bende yarın kkartı hesap kesimi bekliyorum market alışverişi yapmak için. Esim maası coktan aldı ama alışverişleri karttan yapıyoruz hep. Bez ıslak k mendil falan da alınacak internetten. Borsanın hiç tadı yok gecen haftadan beri paranın yarıdan fazlasını cektim, altında takıldı bu ayarda bakalım neler olacak

Komikmiş:) bende soyle dusunurum fotogrsf cekip atabildiğine gore ciddi birsey yoktur demekki:) acaba sizi deniyor olabilir mi? Ayrıca niye senin yazdoğına cevap vermemiş, ozaman sende bunu sorun yapabilirsin gayet. Çok takılmamak gerek yok acil bir durum varsa zaten acar konusulur

Haftalik 50 lira pazara. 10 lirada sute ayiriyorum.
Cebimdeki 800 harclik da su ekmek kahvaltilik eğlence gibi seyler..
Ayda 2 kez de disardan ciğer filan yiyoruz. Bi cocuk bi ben yetiyor
Yetıyorsa problem Yok . Siz biraz daha büyük şehirdeyseniz ya ondan bi an az mı birde çocuk var diye düşündüm. Eşinin Türkiye maaşı ile sen mi ilgileniyorsun o işleri ödemeleri filan nasıl yapıyorsunuz pure merak ettim . Ama istemezsen anlatmak zorunda değilsin sordum diye

Komik ya bencede resime baktım baktım birşey yok zaten ortada anlayamadım bile niye çektiğini eğer ooo bana niye cevap yazmadı filan bunları dert etsem varya kv beni hiç aramaz mesela ölsem haberi olmaz .

Çalisma saatlerim cokkk uygun. 3 gün evdeyim yani. Bakici benim durumumda cok mantikli diger arkadaslarim da ayni fikirde.
Gelecek yil eşim tayin isticek bende ilkokul yazacagim. Oglumu da okulumun anasinifina verecegim. Gozumun onunde olur. Nasil fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…