Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tam altin yaklasik 1500.
Sen tasarruflu bir kadinsin . Yeter. Eger yetmezse bu zamlar ve gelecek zamlar yuzünden yetmez kış geldi diye sebze meyve tavan yapar
Ya şöyle ki pure bizim hesap ekside onu eksiden çıkartmak için 500 tl bırakalım her ay bir an evvel çıkalım dedik. Çünkü faiz arttı can sıkıcı oluyor promosyonu hiç hesaba katmıyorum faize kesiliyor . Herşey hesapladım o 500 tl yi de çıkarttım kalan 2400 tl . Evde bakliyat et buzluk dolu zeytinyağı var sıvı yağ yeter mi bu ay onu bilmiyorum . Tam altın 4 çeyreğe bedel oluyor oda 350x4 hesapla. Eğer yetmezse hesapta bıraktığım paradan tırtıklarım dedim . Bu ay 1000 tl yetti bize bilmiyorum ya

akşam eşimin dayısı hanımı kuzenleri kvler görümceler gelecek.. için şehir dışından geldiler...eşim ben bişeyler alırım dedi..
benim de gidip lavaboları falan halletmem ortalığı toplamam lazım.. ıspanak almıştık onu yapmam lazım.. hangi birini yetiştircem bilemedim şimdi:)
kızın da sınavı var ama yapıcak bir şey yok.. nasıl daha kolay hemen yapabilirim acabaa... eli çabuk lar öneri gelirse sevinirim.

Ispanak yıkamak bile deli zaman alıyor ya bilemedim

Bu arada 5 gün Doğu tazminatımız kesilecek bu ay yoksa 350 tl gibi eksik hali yine maaşın ÜFE

Bezelye yemeğimi ve bulgur pilavını ocağa vurdum
Yarın içinde buzluktan içli köfte çıkarayım diyorum çorbada yapardım ama içli köfte varken çorba kalıyor bizde yanına salata ve ayran düşünüyorum

Buzlukta bir sürü kırmızı et ve tavuk var ama buzluktaki etlere karşı tiksinti oluştu bende çıkaramıyorumda eşim yapsa da yiyemiyorum dün eşim satın alıp geldi kıymayı öyle yaptım köfteyi

Temizliğini önce hallet canım keşke eşin yardım etseydi o temizliğe yardım eder sen yemekleri yapardın

Bizimkilerde hasta surekli atlatıyoruz tam yeniden oluyor birinden birine geçiyor falan. Kreşin ilk yılı çok zor olacak gibi gecmiş olsun sizede

Krese yada anasinifina gonderen arladaslarda hep ayni sorun. Bir ögrenci de olsa bile bulasiyor . Bir de kücükler daha.
Gelecek yil zor durumda kalmazsamyine bakiciya vereyim diyorum. Ama zorunlu olacak iste kafam karisiyor
O hastalıktan kaçılmıyor ama yani cocuk 3yasında değilde 4yasında baslasa ozaman hastalanıyor bukezde. Olaya bağışıklık sistemlerinin geliştiği yonünde bakmak gerek, evde hiç mikropla karsılasmayınca hassas oluyor bünyeleri cunku ilk yıl çok hastalanma sebepleri de bu. Seninki 4yasında değil miydi? Sıkılmıyor mu evde arkadassız? Yarımgun calışıyorsan yarım gun kres yarım gun senle gelişim acısından ideal olur aslında, işine karışmak istemem ama buda bi fikir:)

Valla seninle aynı dusunceleri paylasıyorım ama keske yarım gun calışma sansımız olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…