- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.741
Hadi ıns. Bende dolar almak istiyorum ama euroda almak istiyorum altında istiyorum Allahım deliricemBende 2 tam altin alacagim galiba kizlar insallah
Tl ni 3e böl az az al canim. Bende suan dolar ve gr var hesapta. Tl yokHadi ıns. Bende dolar almak istiyorum ama euroda almak istiyorum altında istiyorum Allahım deliricem
Euro ve altın hesabım var dolar hesabı açtırayım ben altın hesabında var param birazda digerlerıne boleyım bari bakalım kaç para kalacakTl ni 3e böl az az al canim. Bende suan dolar ve gr var hesapta. Tl yok
Ortalama düşüruŕsünAltın hesabım var ne zamandır açıpta bakamıyorum 245 den bile aldığım var
Benimde bu ay bilezik gelir inşallah
Evet ben onu seviyorum.Tahsıldaroglumu ben onu alıyorumdaoda 3dılım seklınde
E tabi don çöz ile yapısı boxuluyordurBeyaz peynir buzluktan çıkınca lor gibi oluyormuş teyzem öyle dedi
Ya şöyle ki pure bizim hesap ekside onu eksiden çıkartmak için 500 tl bırakalım her ay bir an evvel çıkalım dedik. Çünkü faiz arttı can sıkıcı oluyor promosyonu hiç hesaba katmıyorum faize kesiliyor . Herşey hesapladım o 500 tl yi de çıkarttım kalan 2400 tl . Evde bakliyat et buzluk dolu zeytinyağı var sıvı yağ yeter mi bu ay onu bilmiyorum . Tam altın 4 çeyreğe bedel oluyor oda 350x4 hesapla. Eğer yetmezse hesapta bıraktığım paradan tırtıklarım dedim . Bu ay 1000 tl yetti bize bilmiyorum yaTam altin yaklasik 1500.
Sen tasarruflu bir kadinsin . Yeter. Eger yetmezse bu zamlar ve gelecek zamlar yuzünden yetmezkış geldi diye sebze meyve tavan yapar
Alıcam galiba canım ya eşim al dediBence al canım ne kadar harçlık koyarsan koy harcanılıyor az olunca insan daha idareli davranıyor
Ispanak yıkamak bile deli zaman alıyor ya bilemedimakşam eşimin dayısı hanımı kuzenleri kvler görümceler gelecek.. için şehir dışından geldiler...eşim ben bişeyler alırım dedi..
benim de gidip lavaboları falan halletmem ortalığı toplamam lazım.. ıspanak almıştık onu yapmam lazım.. hangi birini yetiştircem bilemedim şimdi:)
kızın da sınavı var ama yapıcak bir şey yok.. nasıl daha kolay hemen yapabilirim acabaa... eli çabuk lar öneri gelirse sevinirim.
Temizliğini önce hallet canım keşke eşin yardım etseydi o temizliğe yardım eder sen yemekleri yapardınakşam eşimin dayısı hanımı kuzenleri kvler görümceler gelecek.. için şehir dışından geldiler...eşim ben bişeyler alırım dedi..
benim de gidip lavaboları falan halletmem ortalığı toplamam lazım.. ıspanak almıştık onu yapmam lazım.. hangi birini yetiştircem bilemedim şimdi:)
kızın da sınavı var ama yapıcak bir şey yok.. nasıl daha kolay hemen yapabilirim acabaa... eli çabuk lar öneri gelirse sevinirim.
Bizimkilerde hasta surekli atlatıyoruz tam yeniden oluyor birinden birine geçiyor falan. Kreşin ilk yılı çok zor olacak gibiGünaydın hanımlar.Oglanın burun tıkanıklığı geçmiyor bir aydır sureklı burun acıyorum geçen hafta antıbiyotıgı bitti çocuk hep ilaç hep ilaç ne zormuş ya su okul donemı.Gözüde çapaklanmış bugün diğer gözde Çapaklı bilme çayla silicem baktım gecmıyor göz doktoruna götürürüm birde KBB doktoruna baktırırım.Özeldede muayene 85 TL olmuş.Tamamlayıcı sağlık sıgortası yapmıştık yine yaptırsak iyi olacak.
O hastalıktan kaçılmıyor ama yani cocuk 3yasında değilde 4yasında baslasa ozaman hastalanıyor bukezde. Olaya bağışıklık sistemlerinin geliştiği yonünde bakmak gerek, evde hiç mikropla karsılasmayınca hassas oluyor bünyeleri cunku ilk yıl çok hastalanma sebepleri de bu. Seninki 4yasında değil miydi? Sıkılmıyor mu evde arkadassız? Yarımgun calışıyorsan yarım gun kres yarım gun senle gelişim acısından ideal olur aslında, işine karışmak istemem ama buda bi fikir:)Krese yada anasinifina gonderen arladaslarda hep ayni sorun. Bir ögrenci de olsa bile bulasiyor . Bir de kücükler daha.
Gelecek yil zor durumda kalmazsamyine bakiciya vereyim diyorum. Ama zorunlu olacak iste kafam karisiyor
Valla seninle aynı dusunceleri paylasıyorım ama keske yarım gun calışma sansımız olsaydı.Mecbur veriyoruz canım.Hem artık evde sıkılıyor okul onada banada iyi gelıyor.İlk okuldada özele verecegız gıbı duruyor ben 5bucukta çıkıyorum devlette erken çıkıyor kım alacak 2-3saatt napacak o sorun.Allah güç kuvvet Versın çalışalım onlar ıcın çalışıyoruz zaten.Sabah ben bırakıyorum akşam ben alıyorum daha rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?