- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.721
Beyaz peynir buzluktan çıkınca lor gibi oluyormuş teyzem öyle dediBenim yediğim peynirin vakumlu poşette dilimli hali çıkmış üç dilim halinde. Onu alıyorum hep taze yiyoruz. Gerçi son zamanlarda hep erken çıktığımız ve uykudan fedakarlık edemediğimiz için atıştırma ile geçiyor kahvaltılar.
Tahsıldaroglumu ben onu alıyorumdaBenim yediğim peynirin vakumlu poşette dilimli hali çıkmış üç dilim halinde. Onu alıyorum hep taze yiyoruz. Gerçi son zamanlarda hep erken çıktığımız ve uykudan fedakarlık edemediğimiz için atıştırma ile geçiyor kahvaltılar.
Böreklere fon kullan daha çabuk tuketırsın canım poğaça yap peynirli makarna yap bozulacağına yakın peynır ağırlıklı şeyler yapBeyaz peynir buzluktan çıkınca lor gibi oluyormuş teyzem öyle dedi
Nakıt bnm yetmıyır genelde kk dan harcıyorum sende öyle yaparsın al gıtsın altınKızlar ya hesap kitap yaptım tüm ödemeleri yapınca elimize kalan 2400 tl bi tam altın almak istiyorum olur mu acaba 1000 tl yeter mi bilmiyorum4 hafta oluyor maaşa kadar 250 tl haftalık
Bizim kredi kartımız YokNakıt bnm yetmıyır genelde kk dan harcıyorum sende öyle yaparsın al gıtsın altın
Bizim kredi kartımız Yok
Tam altin yaklasik 1500.Kızlar ya hesap kitap yaptım tüm ödemeleri yapınca elimize kalan 2400 tl bi tam altın almak istiyorum olur mu acaba 1000 tl yeter mi bilmiyorum4 hafta oluyor maaşa kadar 250 tl haftalık
ocak ayını ıple cekıyorum zamları cok merak edıyorum bıde 3yılda bir banka promosyonumuz var onu da merak edıyorum esımın patronu zamı az yapıyo ama harclık verıyo bu sene sıkısıgız demıs verırmı vermezmi onu da merak edıyorumTam altin yaklasik 1500.
Sen tasarruflu bir kadinsin . Yeter. Eger yetmezse bu zamlar ve gelecek zamlar yuzünden yetmezkış geldi diye sebze meyve tavan yapar
Kızlar ya hesap kitap yaptım tüm ödemeleri yapınca elimize kalan 2400 tl bi tam altın almak istiyorum olur mu acaba 1000 tl yeter mi bilmiyorum4 hafta oluyor maaşa kadar 250 tl haftalık
Bende cok merak ediyorumocak ayını ıple cekıyorum zamları cok merak edıyorum bıde 3yılda bir banka promosyonumuz var onu da merak edıyorum esımın patronu zamı az yapıyo ama harclık verıyo bu sene sıkısıgız demıs verırmı vermezmi onu da merak edıyorum
merak kedıyı öldürür mü diyiverin hele kızlar
Bizim kasko sıgorta vergı ocakta yandık valla bu ayda muayene var arabanın oğlanında muayene var bende dişçiye gidecegım oh yasadıkBizim araba kasko taksidi bitti.
Aralikn15te daha az öderim insallah karti
Araba yedikce yiyor. Benim okulum yakin yürüyorum 5 dk. Arabayi park ettim yatiyor .Bizim kasko sıgorta vergı ocakta yandık valla bu ayda muayene var arabanın oğlanında muayene var bende dişçiye gidecegım oh yasadık
Bence al canım ne kadar harçlık koyarsan koy harcanılıyor az olunca insan daha idareli davranıyorKızlar ya hesap kitap yaptım tüm ödemeleri yapınca elimize kalan 2400 tl bi tam altın almak istiyorum olur mu acaba 1000 tl yeter mi bilmiyorum4 hafta oluyor maaşa kadar 250 tl haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?