Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Beyaz peynir buzluktan çıkınca lor gibi oluyormuş teyzem öyle dedi

Tahsıldaroglumu ben onu alıyorumdaoda 3dılım seklınde

Kızlar ya hesap kitap yaptım tüm ödemeleri yapınca elimize kalan 2400 tl bi tam altın almak istiyorum olur mu acaba 1000 tl yeter mi bilmiyorum 4 hafta oluyor maaşa kadar 250 tl haftalık
Nakıt bnm yetmıyır genelde kk dan harcıyorum sende öyle yaparsın al gıtsın altın

Aldığım bot büyük geldı gerı gonderecegım işin yoksa kargoya git şimdiyarın öğleden sonra oğlanı hem KBB a hemde göz e goturecegım muayene 85 TL miş ilaçlarla 200 oluriyi olur inş

Kızlar ya hesap kitap yaptım tüm ödemeleri yapınca elimize kalan 2400 tl bi tam altın almak istiyorum olur mu acaba 1000 tl yeter mi bilmiyorum 4 hafta oluyor maaşa kadar 250 tl haftalık
Tam altin yaklasik 1500.
Sen tasarruflu bir kadinsin . Yeter. Eger yetmezse bu zamlar ve gelecek zamlar yuzünden yetmez kış geldi diye sebze meyve tavan yapar

Tam altin yaklasik 1500.
Sen tasarruflu bir kadinsin . Yeter. Eger yetmezse bu zamlar ve gelecek zamlar yuzünden yetmez kış geldi diye sebze meyve tavan yapar
ocak ayını ıple cekıyorum zamları cok merak edıyorum bıde 3yılda bir banka promosyonumuz var onu da merak edıyorum esımın patronu zamı az yapıyo ama harclık verıyo bu sene sıkısıgız demıs verırmı vermezmi onu da merak edıyorum
merak kedıyı öldürür mü diyiverin hele kızlar

bence hiç düşünme al
alınmış alınmış oluyor
yoksa harcanır
kalan ile idare etmek en güzeli

Bende cok merak ediyorum
14 ocakta e devlet kilitlenir
Benim banka promosyonuundan daha haber yok. Aralikta verilecekmis güya.

Maaşlar yaklasiyor biz altin alacaz ya israil filistine saldirir. Dış borclari ödeme zamani gelir. Trump italyaya laf sokar saldirganlaşir. Olur da olur. 2 gune emtialar tavan yapmasaydi bari

Bence al canım ne kadar harçlık koyarsan koy harcanılıyor az olunca insan daha idareli davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…