Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah cikmadan 1 yumurta yiyorum günlük. Tok tutuyor hem
Bugun sandwich yaptim. Nobette iyi oldu iyiki yapmisim dedim
Kantinden birkac kez tost yaptirdim. Köfte aldim. Gercekten berbat. Tostu peynirlinistedim. Kuru kuru geldi.
Koftenin de eti malum

Boşa dememişler iyilikten maraz doğar diye. Ama hep karşımızdakini de kendimiz gibi gördüğümüz için iyi düşünüyoruz. Yasal haklarınız neler öğrenin şimdiden yapabileceğiniz şeyler varsa yapın ki ilerde iş işten geçmemiş olsun.

Selamlar migrostan alışveriş yaptım 114tl tuttu.
Muz,deveci armutu,biraz patates-soğan
4kutu algida dondurma(1 alana 1bedava)
Dr oetker ristorante pizza(evdede yapıyoruz ama bugun tadı da cok guzel, pratik)
Aoç süt, torku 1kilo beyaZ peynir
Yarım kilo yerli besi kıyma
1 paket tekirdag kofte(evde hazır bulunsun)
Lipton 150lik demlik poşet( normalde demlik poşet kullanmıyorum ama 60tl üstüne 9,90tl idi sabahları pratik olur idi aldım)

Aksama çorba pizza patates yaparım.

Saat 1 de uyandık kızımla
Bugün diyete başlamış bulunmaktayız
2 yumurta 3 çeri domates ve yarım salatalık Yeşilçayla başladık güne
Biraz geç oldu ama kızım 1 yaşına girmesine rağmen uyku problemimiz hat safhada gece 4 ten önce kesinlikle yatmıyor
Ne yaparım nasıl çözüm yolu bulurum bilmiyorum

Boğazlarım ağrıyor sanki ya lütfen hasta olmayayım lütfen! Dün manava gittik 35 tl tuttu sebze alışverişimiz. Dünkü yemekten kaldı yanına makarna yapacağım sadece. Hiç para harcamadım bugün. Yarın maaş günü, yaptığım hesaba göre elimde sadece 1 gr altın parası kalıyor. Bir gr da ek ders yatınca almıştım, aylık 2 gr hedefimi tutturdum bu ay da

Bende 2 lira harcadim sadece. Yemegimizi yedik.
Aksam icin kayisi hoşafi yaptim kayisiyi bitirdim.
Yanina bi mercimekli bulgur pilavi yapayim diyorum.
Yarim pazara gidecegim. Evde salata icin bile malzeme kalmadi. Buzluk tiklim tiklim acasim gelmiyor valla. Biraz rahatlamadi dondurma paketleri de cabasi oldu

Of benim buzluk ta karmakarışık. Çekmeceli bir derin dondurucu istiyorum ama ev küçük zaten tıkış tepiş herşey. 140 metre kare koskoca evimi kiraya verip 90 metrekareye sığmaya çalışıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…