- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #15.881
Bizde de benimki geçen ayla aynı sabit ama eşimde biraz düşüş olmuş. sanırım vergi dilimine girmişMaaşlar düşük bu ay nedenki evdeki hesap çarşıya uymadı
Boşa dememişler iyilikten maraz doğar diye. Ama hep karşımızdakini de kendimiz gibi gördüğümüz için iyi düşünüyoruz. Yasal haklarınız neler öğrenin şimdiden yapabileceğiniz şeyler varsa yapın ki ilerde iş işten geçmemiş olsun.Memur degıl ya aptal emlakçı vermıs evi anne be 2 oğluna yok maaş aldık yok bılmem ne kadın psikıyatrıde yatmış eşime dedım yazık hastalıkla uğraşıyorlar sıkıştırma boşver verir elbet bizimde başımıza gelır dünya halı dedım.Ama senmısın diyen nasıl kullandılar anlatamam.Hep bizim saflığımızdan bida kendım verecegım kıraya
Ben bu sebepten yatırımlık aldığım evi sattım. Allah kolaylık versin kiracının iyisini bulamazsan işin zorYok canım ya nerde kaç kez arıyoruz bazı 2aylık veriyor bazı vernıyor çok canımızı sıkıyor
Son aylar vergi dilimin değişmiştir canımMaaşlar düşük bu ay nedenki evdeki hesap çarşıya uymadı
Hıh şahane çok teşekkür ediyorum hemen Perşembe yapacağım bu işi
Bu yil sadece buzluga koydum bende yeter diye .ama epeyce karisti.Of benim buzluk ta karmakarışık. Çekmeceli bir derin dondurucu istiyorum ama ev küçük zaten tıkış tepiş herşey. 140 metre kare koskoca evimi kiraya verip 90 metrekareye sığmaya çalışıyorum ya.
Yavaş yavaş yemeye başlayarak aralayabilirsin. Bize de dün annem lahana sarması verdi akşama çorba ile o var. Bi salata yapsam yeterBu yil sadece buzluga koydum bende yeter diye .ama epeyce karisti.
Canim fazla fazla yiyoruz ama fazla fazla da koyuyoruz galiba. Gece gun a101 indirimden dondurma aldim. Onlarda epey yer tuttuYavaş yavaş yemeye başlayarak aralayabilirsin. Bize de dün annem lahana sarması verdi akşama çorba ile o var. Bi salata yapsam yeter
Annemi özledim yaYavaş yavaş yemeye başlayarak aralayabilirsin. Bize de dün annem lahana sarması verdi akşama çorba ile o var. Bi salata yapsam yeter
BendeAnnemi özledim ya((
benim buzluğum altta olanlardan çekmeceli birde nefret ediyorum çok kullanışsızOf benim buzluk ta karmakarışık. Çekmeceli bir derin dondurucu istiyorum ama ev küçük zaten tıkış tepiş herşey. 140 metre kare koskoca evimi kiraya verip 90 metrekareye sığmaya çalışıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?