Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim oglis de evi berbat etmis. Supurdum kucuk salonu ve mutfaggi. Etrafi toparladim.
Aksama kayisi hosafi ve mercimekli pilav var. Pilav pisiyor.
Buzluktan tavuk indirecegim.
Tavada tavugu nasil yaptin tugce
Şöyle yapıyorum patatesleri halka şeklinde doğruyorum sonra biber domates birkaç diş sarımsak bir soğanı da aynı şekilde doğruyorum. Tavuk gögsü vardı onu da doğradım . Patatesleri tavanın altına diziyorum üzerine sebzelerden koyuyorum tavuktan da . Başka bir kasede baharatlı salçalı yağlı bir su yapıyorum . Üzerine döküyorum . Sonra yeniden patatesleri dizip aynı işlemleri yapıyorum . Ocağa koyup kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyorum canımm

Bende senin gibi yapayim.

Bende senin gibi yapayim.
Yap yap baharat olarak kırmızı toz biber , kimyon, karabiber tuz kullanıyorum. Etlede yapılabilir benim buzlukta küçük bir göğüs eti kalmış onu değerlendirdim. Yoksa o tek başına yemek olacak oranda değildi

Dun koyamadigim ispanagimi koydum sukur yanina da tel sehriye corbasi bir de eriste mi tel sehriyeli bulgur var onu mu koysam karar veremedim.. ya da ikisini yiyelim yeter yoruldum da karadeniz sivesiyle
Simdi de kalkip makineyi bosaltip yenilerini koymam lazim..

Az once bankayi aradim. Gram altinlarimi fiziki olarak cekebiliyormuyum diye. Evet dedi.
Ve 100 bin tlye kadar banka guvence veriyor. Atiyorum banka batti. 100bine kadar para guvencedeymis.

Simdi aklima geldi. Kesinti yapiliyor mu ki grami fiziki cekerken

Annem de dediki kocan gelsin ondan sonra fiziki yapmak istiyorsan yap. Simdi tek yasiyorsun boşver dedi

Maaşımız yatmadan parayı bitirdik çok şükür . Eşim annemin aldığı traş makinasını bozmuştu malum . İnternetten bulmuş bir tane alacağız onun motorunu bizimkine takacağız 80 tl miş 20 tl de kargo olur . Bende tayt swit istiyordum 100 tl kendime bütçe yaptım . Kalan 800 hey allahım

Bence de dursun simdilik... fiziki cekebiliyormusuz derken misal ceyrek olarak mi yarim tam falan diye mi verilir

Benimde eşim izin vermedi pure saklaması her şeyi sıkıntı diyor

ben de sormustum gramına gore kesılıyor demıstı kuveyt bankası.ama hesaptan euro dolar cekerken kesılmıyor canım

Canim netten mi alacaksin
Elbise giyermisin trendyol ola butiginde 30 tl sabane elbiseler var.
Birde 20 sini bekle o zmnda indirim gunleri olacak.
Eger magaza ise 100 az 200 yap

Ben bugun bsy yaptim
Market kapisinda 2 kadin 2 cocuk
1 tanesi agliyor bana yemeklik alin para vermeyin diyor
Once yok dedim sonra baska bir adam para cikardi almadi. Sebze abicim dedi. Ispanaga saldirdi. Kabak aldi.
Hemen 1 poset patates brz muz aldim. Iceri kostum hizlica kasar cokokrem ac bitir salam hazir corba aldim. Ucu ucuna yetistim. Eline verdim kactim.
Bana da iyi geldi.

Simdi korkuyorum yrn da gelir diye

Canim netten mi alacaksin
Elbise giyermisin trendyol ola butiginde 30 tl sabane elbiseler var.
Birde 20 sini bekle o zmnda indirim gunleri olacak.
Eger magaza ise 100 az 200 yap
Yok 20 tl lik tayt alacağım ancak öyle yeter para bak şimdiden tükendi paramız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…