Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar 1600tl lik yatırım yapacağım altın 207 küsür suan dolarda 5.30.Altın zamanında 221 den 245 bandından almıştım baya zararım var.SiZce altınmı almalıyım ortalamayı düşürmek adına yoksa dolarmı? Bu ay dolar aldım 430 dolar 5.33 tl den

bence de altın al ortalamayı düşür azcık derim.

peki arbitraj için ne düşünüyorsunuz kızlar, bir kısım altında bir kısım usd de duruyor ne olarak dursa daha iyi sizce yoksa ikisi de aynı mı?

Bence Aralık’ta yükselecek Haberleri yalan seçime kadar bu düşüş devam edecek seçimde de bir sıkıntı olmazsa düşmeye devam eder yine

Tabi ki isterim ama ölmüyorum ille bebis diye onu anlatmaya calistim
Rabbim once isteyip olmayana nasip etsin canim. Kuzularimiza da saglikli omur versin.
aminn ınsAllah canım valla ben öldüm ille olsun dıye Rabbim nasıp ettti cok sukur Allahım her isteyene hayırlısıyla versın ınsAllah sana da canım

Kızlar sabah yukarıdaki kapımı tekmeledikten sonra eve çıktı bir süre sonra aradı 2 kere ama açmadım . Sonra eşimde annemde ara ne istiyor öğren dedi. Bende duramadım aradım . Telefonda bağıra çağıra kavga ettik çok kötüydü kendime gelemedim hala yemeği zor yaptım . Çamaşır makinası çalıştırıyorsun dedim hayır dedi duyuyoruz karşı komşunda çalıştırıyor diyo benim karşı komşum da makina sesini duyuyor gece dedim . Sende karşındaki de yalancısınız dedi bana çok feci kavga ettik . Yine boğazım ağrımaya başladı. Eşi eşimi aramış siz haklısınız da şöyle böyle sayıklamış offff

canım nasıl cıkmıs babanın tahlil

ay tüh cok uzuldm canım yaa kapı tekmeleme neymıs ne kadar ayıpp kendını uzme canım seni cok ıyı anlıyorum

hayır da bu kişi hiç bişey yokken mi geldi kapına bunları yaptı? en son geçenlerde tartışmıştınız onun üzerine duramadı geldi heralde?
yaa sen boşversene neden uğraşıyorsun bunlarla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…