- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.621
Acilarla yapilan bi teoriydihangisi tutmadı?
yuvarlaklık bende tuttu mesela 12. hafta nub görüntümüzü de göremedim...:)
İlikli kemiksuyuyla sehriye corbasi ve makarna var bgn bendeBugun ne yemek yapacaksiniz kizlar
Oglene var da aksam ne yapsam ki.
Biktim valla bu yemek işinden
nasıl tutmadı ki? nubu diyorsun işte nubu dikse erkek yataysa kız gibi neyse canım ya.. merak işte.. aslında bilmesek nolur ki değil mi:)Acilarla yapilan bi teoriydi
Nasi yaaa sebep?Üst kattaki kadın az önce kapıma geldi bende pijamalıydım ve lensim yoktu açmadım kapıyı. Zile 10 kere bastı sonra en sonunda eli ile vurmaya başladı ardından ayağı ile kapıma vurdu galibaaradı şimdi açmadım görüşmek istemiyorum
Yani ama tutmadi ben erkek dedm dr da erkege benzio dedi ama kiz oldu :))nasıl tutmadı ki? nubu diyorsun işte nubu dikse erkek yataysa kız gibi neyse canım ya.. merak işte.. aslında bilmesek nolur ki değil mi:)
Benim kuzuya da %1500 kiz dedi 12. Haftaydi sanirim.. kiz.. ama o zaman nubdan, kesedeki yerinden, keseden haberim yoktuYani ama tutmadi ben erkek dedm dr da erkege benzio dedi ama kiz oldu :))
bence de altın al ortalamayı düşür azcık derim.Kızlar 1600tl lik yatırım yapacağım altın 207 küsür suan dolarda 5.30.Altın zamanında 221 den 245 bandından almıştım baya zararım var.SiZce altınmı almalıyım ortalamayı düşürmek adına yoksa dolarmı? Bu ay dolar aldım 430 dolar 5.33 tl den
Bence Aralık’ta yükselecek Haberleri yalan seçime kadar bu düşüş devam edecek seçimde de bir sıkıntı olmazsa düşmeye devam eder yineKızlar 1600tl lik yatırım yapacağım altın 207 küsür suan dolarda 5.30.Altın zamanında 221 den 245 bandından almıştım baya zararım var.SiZce altınmı almalıyım ortalamayı düşürmek adına yoksa dolarmı? Bu ay dolar aldım 430 dolar 5.33 tl den
aminn ınsAllah canım valla ben öldüm ille olsun dıyeTabi ki isterim ama ölmüyorum ille bebis diye onu anlatmaya calistim
Rabbim once isteyip olmayana nasip etsin canim. Kuzularimiza da saglikli omur versin.
canım nasıl cıkmıs babanın tahlilGünaydın kızlar eşim işe gitti ben az daha uyudumyarın Cumartesi ve biz çok mutlu oluyoruz hafta sonu birlikte zaman geçireceğimiz için. Uyanır uyanmaz anneme mesaj yazdım tahlil verdiniz mi diye cevap vermedi daha . Akşama etli patates yemeği, şehriye çorbası cacık salata var kızlar . Temizlik yapacağım bugün
ay tüh cok uzuldm canım yaa kapı tekmeleme neymıs ne kadar ayıpp kendını uzme canım seni cok ıyı anlıyorumKızlar sabah yukarıdaki kapımı tekmeledikten sonra eve çıktı bir süre sonra aradı 2 kere ama açmadım . Sonra eşimde annemde ara ne istiyor öğren dedi. Bende duramadım aradım . Telefonda bağıra çağıra kavga ettik çok kötüydü kendime gelemedim hala yemeği zor yaptım . Çamaşır makinası çalıştırıyorsun dedim hayır dedi duyuyoruz karşı komşunda çalıştırıyor diyo benim karşı komşum da makina sesini duyuyor gece dedim . Sende karşındaki de yalancısınız dedi bana çok feci kavga ettik . Yine boğazım ağrımaya başladı. Eşi eşimi aramış siz haklısınız da şöyle böyle sayıklamış offff
hayır da bu kişi hiç bişey yokken mi geldi kapına bunları yaptı? en son geçenlerde tartışmıştınız onun üzerine duramadı geldi heralde?Kızlar sabah yukarıdaki kapımı tekmeledikten sonra eve çıktı bir süre sonra aradı 2 kere ama açmadım . Sonra eşimde annemde ara ne istiyor öğren dedi. Bende duramadım aradım . Telefonda bağıra çağıra kavga ettik çok kötüydü kendime gelemedim hala yemeği zor yaptım . Çamaşır makinası çalıştırıyorsun dedim hayır dedi duyuyoruz karşı komşunda çalıştırıyor diyo benim karşı komşum da makina sesini duyuyor gece dedim . Sende karşındaki de yalancısınız dedi bana çok feci kavga ettik . Yine boğazım ağrımaya başladı. Eşi eşimi aramış siz haklısınız da şöyle böyle sayıklamış offff
Babamın tahlil temiz çıktı çok mutlu oldum ona kroni ya çok şüküray tüh cok uzuldm canım yaa kapı tekmeleme neymıs ne kadar ayıpp kendını uzme canım seni cok ıyı anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?