- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.581
Gece 12 de başlayacak çoğu yer 12 yı bekliyorum benBen de alışveriş sitelerinde geziniyorum da öyle uygun bir şey göremedim henüz.
Ben açtım ama çocuktan izleyemedım odasında oturuyoruzKıvanç Tatlıtuğun yeni dizisi şahaneeee
Kesin bak sonra cidden kadro oyunculuk çok güzelBen açtım ama çocuktan izleyemedım odasında oturuyoruz
ZARA ile oysho ya baktım. ZARA da kazaklar fena değil ancak görmeden alamam gibi. Oysho dan belki bir ev terliği alabilirimGece 12 de başlayacak çoğu yer 12 yı bekliyorum ben
Ben de gizli takipçilerinizdenim sütü kaynatirken sicak sicak kaynar halde kavanoza koyup ters çevirirseniz acmayana kadar hiçbir şey olnuyor.kapak yeni olsun domates konservesi gibi yani.bu da süt konservesi oluyor.dolapta tutup istediginiz zaman açip tüketebilirsiniz hicbirşey olmuyor.afiyet olsunKizlar cumartesi süt aliyorum sabahtan kaynatiyorum. 1 litresini cocuga ayiriyorum. Dün aksam icti en son . Bugun baktim kokmuş son 1 bardak kadar.
Bunun bi çaresi var mi
Evet bu çok iyiy oluyor bende kaynatıp buzluğa atıyorum çıkarıp yekrar ya içme için ya da yoğurt yapıyorum sıkımtı olmuyorBen de gizli takipçilerinizdenim sütü kaynatirken sicak sicak kaynar halde kavanoza koyup ters çevirirseniz acmayana kadar hiçbir şey olnuyor.kapak yeni olsun domates konservesi gibi yani.bu da süt konservesi oluyor.dolapta tutup istediginiz zaman açip tüketebilirsiniz hicbirşey olmuyor.afiyet olsun
Ben buzluğa koymuyorum normal buzdolabinda da bu şekilde bisey olmuyorEvet bu çok iyiy oluyor bende kaynatıp buzluğa atıyorum çıkarıp yekrar ya içme için ya da yoğurt yapıyorum sıkımtı olmuyor
5 kilo alınca yapıyırum birkaç hafta içinde tüketiyorum uzun kalacaksa o şekilde yapıyorumBen buzluğa koymuyorum normal buzdolabinda da bu şekilde bisey olmuyor
Ben açık süt almayı bıraktık ne yazıkki içtiğimiz şeye sanki su karıştırılıyor gibi garipti ayrıca da yoğurt yapıyoruz sünüyorduKızlar aldığınız açık sütleri emin olduğunuz yerlerden alıyorsunuz değil mi? Bizim buralarda hep bahçelerin demir parmaklıklarına küflenmiş kurumuş ekmekler asarlar sütçü geldiğinde alsın ve hayvanlarına yem olarak kullansın diye. Sütçüler de hep bu ekmekleri topluyorlar. Geleneksel olarak yapılan bir şey bu ancak doğru değil. Hayvan küflenmiş ekmekleri, meyve sebzeleri yediğinde sütüne aflatoksin geçebiliyor. doğal süt diyerek aldığımız süt Yarar değil zarar veriyor.
valla olursa olur densede ıllaki istenıyo canım korunmadıgına göre istıyosun yaniEvet istiyoruz da olursa olur olmazsa olmaz durumundayiz canim.. ama yine de her regl geldiginde uzulmuyorum diyemem..bir de pms var Allahim cekilmez cile... simdi bitti rahatladim dunyayi iyi gozle goruyorum
foto at da bakalim bi.
yaa aman benım aklıma ne bakıyon canım milletten duydugumu soyluyorumkız fotoda sağ tarafta olduğunu nerden anladın Allah seni
Hareketlerini hissedince o zaman ne tarafta olduğunu anlarsın benim oğlum sağdaydı şuan daha hareketleri hissedemiyorum ama doktor net erkek dedi 12. Haftada.ama kızları ilerleyen haftalarda anlıyorlarmış arkadaşımla haftalarımız aynı 14. Haftada görememiş ama kız olabilir demiş 16.haftada tekrar bakalım demiş
İnşallah sağlıcakla gönlüne göre olur canımyaa aman benım aklıma ne bakıyon canım milletten duydugumu soyluyorumsımdı atmak için fotoya baktımda ekranda renklendırmıstı dr o yuzden fotoda pek bişe cıkmamıs ama atim kız dımı teyzesi kız kız tıpınden belli
Eki Görüntüle 2208587
ınsAllah canım Allah razı olsunİnşallah sağlıcakla gönlüne göre olur canım
Keşke katılan sadece su olsa o en masumuBen açık süt almayı bıraktık ne yazıkki içtiğimiz şeye sanki su karıştırılıyor gibi garipti ayrıca da yoğurt yapıyoruz sünüyordu
Kız kız :) Rabbim gonlune gore versin.yaa aman benım aklıma ne bakıyon canım milletten duydugumu soyluyorumsımdı atmak için fotoya baktımda ekranda renklendırmıstı dr o yuzden fotoda pek bişe cıkmamıs ama atim kız dımı teyzesi kız kız tıpınden belli
Eki Görüntüle 2208587
Teori bende tutmadi :))canım gözün aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. varsa fotosunu at tabi ben de az çok bilebilirim belki
nub teorisi de 12.haftalık görüntüsünde belli olur diyorlar ona da bakarız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?