Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar bugün a101de sirkelim 2 li alımda düşmüş tanesi 5.50 geliyor ondan aldım ark kahve içtik eve gelirkende küçük palamutlar aldım 15 tuttu evin yakınında süper bir ocakbaşı var yemek kesmeyince aldık 20 civaı da yemek tuttu yarın da palamut ları yaoarım hastaneden dönunce randevum var siz neler yapıyorsunuz

Kizlar cumartesi süt aliyorum sabahtan kaynatiyorum. 1 litresini cocuga ayiriyorum. Dün aksam icti en son . Bugun baktim kokmuş son 1 bardak kadar.
Bunun bi çaresi var mi
Ben de gizli takipçilerinizdenim sütü kaynatirken sicak sicak kaynar halde kavanoza koyup ters çevirirseniz acmayana kadar hiçbir şey olnuyor.kapak yeni olsun domates konservesi gibi yani.bu da süt konservesi oluyor.dolapta tutup istediginiz zaman açip tüketebilirsiniz hicbirşey olmuyor.afiyet olsun

Evet bu çok iyiy oluyor bende kaynatıp buzluğa atıyorum çıkarıp yekrar ya içme için ya da yoğurt yapıyorum sıkımtı olmuyor

Kızlar aldığınız açık sütleri emin olduğunuz yerlerden alıyorsunuz değil mi? Bizim buralarda hep bahçelerin demir parmaklıklarına küflenmiş kurumuş ekmekler asarlar sütçü geldiğinde alsın ve hayvanlarına yem olarak kullansın diye. Sütçüler de hep bu ekmekleri topluyorlar. Geleneksel olarak yapılan bir şey bu ancak doğru değil. Hayvan küflenmiş ekmekleri, meyve sebzeleri yediğinde sütüne aflatoksin geçebiliyor. doğal süt diyerek aldığımız süt Yarar değil zarar veriyor.

Ben açık süt almayı bıraktık ne yazıkki içtiğimiz şeye sanki su karıştırılıyor gibi garipti ayrıca da yoğurt yapıyoruz sünüyordu

Evet istiyoruz da olursa olur olmazsa olmaz durumundayiz canim.. ama yine de her regl geldiginde uzulmuyorum diyemem..bir de pms var Allahim cekilmez cile... simdi bitti rahatladim dunyayi iyi gozle goruyorum

foto at da bakalim bi.
valla olursa olur densede ıllaki istenıyo canım korunmadıgına göre istıyosun yani
regl olunca tabiki üzülüyo ınsan ah bılmezmıyım
ınsAllah Allah dn hayırlı zamanda nasıp etsın darısı basınıza

yaa aman benım aklıma ne bakıyon canım milletten duydugumu soyluyorum sımdı atmak için fotoya baktımda ekranda renklendırmıstı dr o yuzden fotoda pek bişe cıkmamıs ama atim kız dımı teyzesi kız kız tıpınden belli

İnşallah sağlıcakla gönlüne göre olur canım

Kız kız :) Rabbim gonlune gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…