Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cumartesi yüreğinizden geçen dileklerinizin gerçekleştiği,Hayallerinize bir adım daha yaklaştığımız gün olsun

Yüzümüzden gülücük,
kalbimizden sevgi,
bedenimizden sağlık,
ruhumuzdan huzur,
çevremizde dostluk, soframızdan bolluk, ömrümüzden mutluluk
ve neşe eksik olmasın!

(Alınti)

Günaydın kızlar,
Kahvaltı, Ardından kahve faslı
Evde yanlızim hava kapalı,
Kitap okuyacağım
Öğleden sonra avm ye gidip gitmemek arasında kararsizim,
Canım gezmek istiyor
Madem canın istiyor vaktin de var iki git gez havanı al. Bir şey almasan bile attığın adım sayısından daha hareketli olursun.

Gumaydın kızlar dün çok guzeldi şükür iş ark eşimle canlı müziğe ordan ark çaya 12 yi geçiyordu geldik eve çok keyif aldım uzun zamandır ark böyle şeyler yapmıyorduk genelde tek takılırız eşinle çok iyi geldi bugun dinlenme ancak kendime geldim gun yeni başlıyor bana

Pazartesi de okuldan arkadaslara cikacagiz guzel bir restoran secmisler.
Bu ay hesap ettim sadece oğlanla benim kiyafetime 500 küsür harcadik bir iki parça birsey. Güya almam demistim
Allahtan bu ay hızlı geçecek gibi pure bu hafta geçince ek ders gelecek ordan da harçlık çıkar

Akşama fırında kıymalı beşamel soslu karnıbahar yapıcam eşim özellikle istedi yanına salata yaparım birde şeftali hoşafı açarım. pirinç pilavı yakışırdı yanına ama eşim yemiyor diyette olduğu için bende hiç girişmiyorum

Bende yikadim tuvalet banyo lavabolar..
Benim de karnabahar var lahana ile haslayip limon sıkıp yiyeyim. Oğlana da birseyler hazirlarim

Selam Kızlar haftaya için yemek menüsü oluşturdum.

Pazartesi eşim nöbetçi yemek Yok
Salı: ezogelin çorbası , fırında köfte patates
Çarşamba:ezogelin , yaprak sarması
Perşembe:domates çorbası , mantı
Cuma yeşil fasulye , pirinç pilavı ,cacık, şehriye çorbası
Cumartesi: ıspanak yemeği
Pazar : balık

Alışveriş listesi de oluşturdum almam gereken şeyler var

Hic harcama yapmadik
Dun kofte makarna bugun taze fasulye bulgur pilavi kavurma yedik. Haftaya cuma balik yeriz. Cumartesi dogum gunum o programin ucu acik
Cok yedik sistik yahu
Dolaptan kullanmaya basladim esim kizdiriyor bu dolabin hali ne bombos diyo

Selam kızlar bugün saçma sapan bir gün geçirdik neyse ben ödemeleri yaptıktan sonra kalan paramızı maaşa kadar olan haftalara bölüyordum yine öyle yaptım . Bu haftadan 60 tl paramız kalmıştı cebimizde bende hemen A101 indirimlerinden yararlandım . Kahve yanına çikolata , ketçap , diş macunu aldım ayrıca demlik poşet çay indirime giriyordu onu da aldım ayrıca popeyes ta birşeyler atıştırdık oraya 17 tl verdik. Eşime diyorum ki yarın sadece 15 tl harcayabilirsin bu haftaya dair daha başka para kalmadı sabah beni delirtti kendi de ayrıca delirdi çok bilmiş adamla yaşamak ayrıca ikizler burcu ise ve benim yükselenim ikizler olduğu için evde zor oluyor bazen bazı şeyler. Neyse hemen anlatıyorum
A101 den 3 lt su
Ketçap
Çikolata
Diş macunu
Köfte harcı
Demlik poşet çay
Toplam 35 tl ödedik
Popeyes 17 t ödedik
4 dilim baklava 10 tl

Migros’a gittik oradan
1 kg küp şeker
Ankara makarna
Yarım kilo kıyma
2 tane yağlı süt
3 kg yoğurt
Toplam 43 tl tuttu 2 money varmış harcadık 41 tl ödedik

BİM’e girdik 9 tl orada verdik . Tam kapıdan çıktık eşim dedi ki bak sana birşey söyleyeceğim ama bak ağlamak üzülmek Yok dedi ben şaşırdım tamam dedim arabaya bindik 10 metre gitti gitmedi durdu . O an şoka girdim ya benim ilk arabam 2 ay önce Türkiye’nin öbür ucunda sattığımız arabam karşımda duruyor . Tabi indim baktım ağladım biraz eşim birkaç gün önce balkonda sigara içerken görmüş Yok o değildir demiş sonra yeniden görmüş . Bugün de avm ye giderken ben müzik ayarlıyordum o sırada yanından geçmişiz eşimde ben görürüm diye söylemeye karar vermiş. Yemek masasında zaten bana dedi ki senin kalbin çok temiz bende niye dedim cvp vermemişti . Noterde satışı verip yeni arabamızı üzerime alırken sistem arabanın satışını vermeme izin vermemişti 2 araba da benim üzerime geçmiş ve yeniden satış yapmak zorunda kalmıştım. Memur siz bu arabayı satmak istemiyorsunuz oda sizden gitmek istemiyor demişti ki öyleydi cidden . Şimdi araba bizim sokakta park edili . Galericimizi aradık bi askere sattım ama vekalet ile alındı dedi ağladım ağladım çok üzüldüm neyse sonra yerel markette gittik sebze meyve almaya

20 li tealıght mum
2 salatalık ( arkadaşım kahvaltıya gelecek onun için yoksa ben bu mevsimde almıyorum)
Kara lahana
2 tane eti puf
Ceri domates
Taze hurma
Taze nane
Maydonoz
Elma
Kuru soğan
Nar
Havuç
Mandalina
Patates

Toplam 25 tl ödedik

Eksik pek birşey kalmadı şuan . Eve geldik yeşillikler yıkandı temizlendi dolaba girdi köfte yaptık eşim şekillendirdi buzluğa attım 3 yemeklik oldu . Kahve içtik çay filan balkondan canım eski arabama bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…