Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aaa tam da bugün aradığım konu

bebek için para biriktiriyodum ev hanımıyım bu arada 2 kızım daha var
neyse bugün evi sil süpür yemek yoktu eşim de hadi sen ısmarla da görelim dedi bende beni bunla korkutma dedim .
eve bişeyler söyledik neyse işte çok tuttu be hoş onun geçenkine verdiği kadar olmadı da ayyy bu birikim işi beni pinti cimri biri yaptı yedim ama niyeyse aklımdan çıkmadı hayır normalde acımam paraya yani yemek yiyoruz sonuçta fuzuli bişey de değil de ayy gitti param modundayım

Slm kızlar biz de arkadaşlar ile yedigöllere gidip geldik çok keyifliydi ama en güzel zamanı Eylül Ekim ve ilk bahar
izmirde demi orası ayy bi tanıdığımız otueuyo o tarafta çok güzel aayesinde görmüştüm bende hoş benim gitriğimde temiz ve bakımlı değildi ama olsun

Ne sipariş ettiniz ne tuttu merak ettim valla

Ne sipariş ettiniz ne tuttu merak ettim valla
öyle pahalı bişey değil aslında da ben param kıymetli modundaydım buranın meşhur pidesi var
pide istedi kızlar pide söyledik ve 60 tl verdim neyse bida düşmm bu laflara da kızlarıma feda olsun hep de adamdamçn mı yicez be deyip kendimi avutuyorum da adam gömlek beğenmiş polodan alıver diyo banker bilo sandı beni herhal hayır bide mutfak masrafından falan biriktiriyorum öyle al koy diye verdiği bi para da yok yani çarşıya gidip altın almam yada hesabıma yatırmam lazım gömleği resimlerini atıyo hala

Gören de seni çalışıyor sanacak kocan seni mutfakta para basıyorsun sanıyo bence

tuce_tuce araba konusunda yasadigin cok ilginc olmus.

Günaydin herkese. Erkenciyiz bugun.
Kahvalti yapicaz. Evim temiz. Hava kapali galiba evdeyiz bugun.
Ne yemek yapalim onu düsünuyorum.
Bu ay para konusunda ipin ucu kacti gibi birsey. Zararin neresinden donersek kâr.
Maaşa son 3 hafta kala biraz daha dikkatli gitmeliyim

Slm kızlar bende dün bayağı uyudum bugun kalktım dokuz gibi bir aradaşım ve annesini davet etmek istiyorum ama çaya mı alsam yemeğe mi bilemedim en önemlisi ne yapacagıma karar veremedim bir türlü tatlı var kafamda yöresel hazır o ama yemek türü ne yapsam basitte olsun istemiyorum

Sana anlatmıştım galiba pure o arabayı ben kendim 2 sene çalışarak ve maaşından 1 kuruş bile harcamadan biriktirip almıştım ki o zaman üniversiteye gidiyordum gönül bağım vardı o arabayla şimdi evimin balkonundan görür oldum çok garip bir his

Buzlukta cinekop kalmis 5tane. Onubcikardim. Yanina mercimek corba yapacagim sicak sicak iyi gelir. Salata.
Yahu daha kahvaltiyi yapmadan oğle yemegi derdine düsüyorum
biz kahvaltıyı geç yapıyoruz canım o yüzden öğlen yemeği düşünmüyorum pek akşamı düşünmek yetiyor bana

Biz hala kahvaltı yapmadık kızlar hamsinin kg ne kadardan alıyorsunuz

Yine çamaşırlarla uğraştım topladım dürdüm tekrar astım tekrar çamaşır attım makinaya elektrik faturam bu yüzden çok geliyor galiba
Kahvaltı bulaşıkları duruyor onları halledip markete gitmem lazım su yok evde
Geçen günden kereviz kalmıştı portakalda var tekrar portakallı kereviz yapayım diyorum seviliyor evde
Bu hafta balık yemedik eşim dün alayım demişti ben bu hafta geçsin dedim sınavları var genelde balığın pişirmesini eşim yapıyor

Kizlar dun arkadas esi ve cocuklar kahvaltiya gittik orduevine.
Neyse orda bi tanidik vardi. Erkenden içmis mi ne. sarhos geldi yanimiza. Neyse bir iki konustu.
Sonra aksamustu messengerdan bana mesajlar atiyor muhabbet kurmak istiyor fialn. Aksam da atti. Sinirlendirdi beni. Adamin niyeti iyi gelmedi.
Anladim bişeyler. Karisi da hemsire ve buyuk ihtimal nobette.
Adamin tavrindan hoslanmadim. Eşime de konusunu acmayacagim hic.
Yaşli pislik..

Tövbe tövbe senin eşinin yanında olmadığını biliyor galiba hiç cvp verme bence ben olsam eşime söylerdim canım çünkü aynı şeyi eşimden beklerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…