Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tövbe tövbe senin eşinin yanında olmadığını biliyor galiba hiç cvp verme bence ben olsam eşime söylerdim canım çünkü aynı şeyi eşimden beklerdim
Daha da ileri gitmezse soylemem ki gidemez sanirim. Engelledim zaten.
Annem de ayni fikirde. Anlatsam eşime yüz yüze bakiyorlar. Özdenetimini yitirebilir silahli insanlar sonucta.
Gecenler de haberler de görmustum asker ile polis birbirini vurdu . Galiba bu tarz bir sey yüzunden

Allah korusun canım inşallah ileri gitmez

Terbiyesiz
Geçende benim başıma geldi
İntag resim koydum
İşyerimden birisi alkış yaptı
Telefon da eşimin elindeydi
Bu kim dedi
Valla işyerimden ama bu samimiyeti nerden buldu anlamadım dedim
Yani bir insan resim koymuş , evli onun öküzlüğü dedim
Neyse konu çok uzamadı
Hemen engelledim
Resmi de kaldırdım

Ya zaten okuldan bi arkadasla da surekli göz göze geliyoruz. Surekli ama.
Ben gercekten farkli düsunmek istemiyorum.
Ama bilemiyrum iste. Herseyi herkese de anlatamiyorum. Insanlar bir tuhaf artik. Evli bekar farketmiyor

Ama bilemiyrum iste. Herseyi herkese de anlatamiyorum. Insanlar bir tuhaf artik. Evli bekar farketmiyor
Kesinlikle haklısın
İnsanlar fırsatçı
İnsanın hisleri yanıltmaz
Mesafemi koyuyorum , elinden gelen bu

Bu ne terbiyelik acaba pure asker mi bu adam

Story bölümüne mi koymuştun acaba? Şundan soruyorum ig da yeni olarak story leri izlerken bir smiley ile cevap verebiliyorsun senin durumuna bakarken eli yanlışlıkla gitmiş olabilir mi? Bu anlattığım geçen Benim başıma geldi de:)) gerçi benimki Allahtanki yakın arkadaş idi.

Bu daha önce de yapmıştı pek yanlış değildi
2. Olunca blokladım

Merhaba kızlar, bugün bir yürüyüşe çıkarayım oğlanı dedim. Kabızlık sorunumuz var çok asabiyiz bu aralar Dönüşte kasaba uğradım 30 tl harcadım. Fırından ekmek hamuru aldım dönüşte kızartıp yedik çay ve peynirle öğle yemeği niyetine. Akşama mantar sote var yemekte. Toplamda 45 tl harcamış oldum bugün. Eşim daha maaşını alamadı. Bu hafta içi almazsa baya baya sıkışacağız. Fatura ödemeleri filan duruyor hala. Nakit te kalmadı elimizde pek. İnşallah altın bozdurmak zorunda kalmam. Of canımı sıkıyor şu düzensiz yatan maaşı

Canim polis degilmiydi eşin

10 tl hamsi aldık 3.5 tl şalgam soğukta pikniğe geldik 5 tl giriş ücreti verdik . Hafta içinin alışverişini genel anlamda bitirdim sayılır birkaç eksik kalmış küçük parça 50 tl limit var hafta içi için . Yarın arkadaşım kahvaltıya gelecek

Kizlar az önce bir haber gördum.
Ankarada bi kapici ölmüs. Mirasini yazayim
* 1kg altin
*11 daire
*700 bin tl kalmis cocuklarina
Komsulari cok sıkı ve tutumlu bir adam oldugunu söyluyor
Kapıcı yerine çocukları yer artık parayı.
Herşeyin aşırısı zarar. Yememiş içmemiş biriktirmistir. De yine de o kadar biriktiremez kapıcı maaşıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…