- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #16.741
Cimri insan kendisine cimri mirasçılarına karşı çok çömerttir diye bir söz var aynen öyle
Kapıcı yerine çocukları yer artık parayı.
Herşeyin aşırısı zarar. Yememiş içmemiş biriktirmistir. De yine de o kadar biriktiremez kapıcı maaşıyla
Pure bu kapıcılar yalnız yaşlı insanlara bakanları oluyormuş onlardan da bütün malını mülkünü verenler oluyormuş buda öyle olabilir belkiKizlar az önce bir haber gördum.
Ankarada bi kapici ölmüs. Mirasini yazayim
* 1kg altin
*11 daire
*700 bin tl kalmis cocuklarina
Komsulari cok sıkı ve tutumlu bir adam oldugunu söyluyor
Kizlar az önce bir haber gördum.
* 1kg altin
*11 daire
Yok yaa tabiki bizler yiyoz geziyoruz cok şukur.Valla biz Ankara’da oturuyoruz. Evlendiğimizde ilk oturduğumuz sitede kapıcının dairesi vardı kirada. Sadece maaş değil evde tadilat avize asma perde takma gibi şeyler de yapıyorlar biriktirmiştir.pure hazel söyleyince acaba bizim eski kapıcı mı dedim bir ev alıp kiraya verip onun kirası ile başka ev mi aldı acaba. Biz nasıl birikim yapıp yatırımları iyi değerlendirecez bakalım ama hayatı da yaşayın gençler yiyemeden. Ölmeyelim uzun sağlıklı huzurlu çok paralı ömürlerimiz olsun inş
Paranin adı var. Alim gucumuz düsük.2gundur gelemedım AÖF sınavına girdım.Oglan İskender istiyordu İskender yedik annem ben oğlan 65tl tuttu 34tl market tuttu. Dün oğlanı traş ettırdım 20tl markete girdım 50tl haftasonu baya harcadık.Sahı bugün 200tl ye arabaya yakıt aldım bunların hepsı hepsi kk dan harcandı
Cok iyisin tucecim.Kızlar az evvel hesapladım da 2 ayda 6 çeyrek altın ve 1000 tl biriktirmişim.önümüzdeki ay ki hedef 1 tam altın almak . Yanlız birde %27 vergi dilimine girmiş olacağız 200 tl kesintimiz olacak bakalım sizce nasıl gidiyorum ya
Biraz boyle birikim konusalim da kendimizi frenleyelimKızlar az evvel hesapladım da 2 ayda 6 çeyrek altın ve 1000 tl biriktirmişim.önümüzdeki ay ki hedef 1 tam altın almak . Yanlız birde %27 vergi dilimine girmiş olacağız 200 tl kesintimiz olacak bakalım sizce nasıl gidiyorum ya
Bende indirimden çocuğa play doh fırın kendıme ağız dusu aldım dişçim tavsıye etmişti pahalıydı 230tl ye aldım 500-600arasıydı bir o eksıktı tamamlandımGeçen ay bütçeyi pek tutturamamistim bu ay daha da beter
Black friday o alisverisleri yapmamaliydim. Burda yazmadim ama sonra flormardan 5 tane de mat ruj aldimolmazsa olmazimdir yarin gelirler umarim
Ek ders gelseydi .bakici parasindan üç beş birsey artar belki
Bence çok iyi tek maaşla hem borç ödüyorsun hem evi cevirip birikim yapıyorsunKızlar az evvel hesapladım da 2 ayda 6 çeyrek altın ve 1000 tl biriktirmişim.önümüzdeki ay ki hedef 1 tam altın almak . Yanlız birde %27 vergi dilimine girmiş olacağız 200 tl kesintimiz olacak bakalım sizce nasıl gidiyorum ya
Bende ağız duşu yok diş fırçalama Makinesi var diş hekimime yeni geldiğinde lansman fiyatından almıştım. Şimdiye kadar iyi ki almışım dediğim şeylerden birisi olmuştur. Helal yani ona giden para:))Bende indirimden çocuğa play doh fırın kendıme ağız dusu aldım dişçim tavsıye etmişti pahalıydı 230tl ye aldım 500-600arasıydı bir o eksıktı tamamlandım
Kizlar az önce bir haber gördum.
* 1kg altin
*11 daire
Bende elektrıklı fırça var duşta aldım diş taşını fln önlüyormuşBende ağız duşu yok diş fırçalama Makinesi var diş hekimime yeni geldiğinde lansman fiyatından almıştım. Şimdiye kadar iyi ki almışım dediğim şeylerden birisi olmuştur. Helal yani ona giden para:))
Üc beş kurus bise olsa garibim filan denilir de o kadar mal mulke garibim nasil biriktirdi filan diyemiyorum canim. Onun ki basbayagi varyemezlik. Aldikca almis.hayat kısa.. Garibim ...Garibim kimbilir nasil biriktirdi.
Üc beş kurus bise olsa garibim filan denilir de o kadar mal mulke garibim nasil biriktirdi filan diyemiyorum canim. Onun ki basbayagi varyemezlik. Aldikca almis.
Neyse rahmetli gece yanimiza filan ugramasin
Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?