- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.561
benimde yumurta rezervim amh yani 0.97 cıkmıstı 1in altında olması yardmcı tedavı olmasını gosterıyor dmıstı dr. hıc degerlere takılma madem asılama ıle ugrasmak ıstemıyosun tüp bebek daha dgru dedıgın gbı ınsAllah hayırlısıyla kucagına alırsınTesekkur ederim de o biz hala o levele gelemedik sanirim. Bugun muayenede solda Hic yumurta cikmadi sagda da iki tane gorunuyor. Yumurta rezervim dusmus kan testi verdik yarina cikacak sonuclar, yarin tekrar planlama yapacagiz. Tabi ben sok cunku simdiye kadar Hic rezerv azligi olmamisti. Zaten yas 35 asilama ile ugrasamam direk pgd li tup bebek istiyorum.
Sanada gecmıs olsun hepımız hastayız vallaBende çok kötü hastayım, sabah işe geldim ancak kafamı kaldırabiliyorum. Birazdan sağlık ocagına gidip serum taktırıcam, daha öncede yapmıştı. Boğazım ve başım çok agrıyor.
Kızlar bizim poşetler geliyor, kargoya verilmiş
Sanada gecmıs olsun hepımız hastayız valla
Buarada bızım torbalar yola cıkmamıs yanı benım kı , demek onlara en cok kım guvenıyorsa once onunkinden başladılar
Ben hala duruyorum oylece , ne güzel kendıne gelmıssındır. Esımde bu aksam gec gelecekmıs, yarında çalışacak ben doktora fılan bıle gıdemem herhalde.
Ben sizinle paylaşırımki torbalarımı
Kocaman 1 şişe serum 2 ampul vitamin yedim geldim
Gözüm açıldı yüzüme kan geldi
Ben hala duruyorum oylece , ne güzel kendıne gelmıssındır. Esımde bu aksam gec gelecekmıs, yarında çalışacak ben doktora fılan bıle gıdemem herhalde.
Pazar lıstesı yapmam lazım ne alsam ne yapsam sızın lıstelerınızı gordum ben her güne ayrı yemek yıyorsunuz
oo ne güzelBenim alerjik öksürüğüm var gitmezsem geçmiyor birde aylarca onunla uğrasamam
Akşama eşim gelecek halsiz olmak istemedim
Birde gribe en iyisi serum, sıvı dengesi sağlanıyor vucüt hemen toparlıyor
Valla haksızda sayılmaz benim buzamana kadar gezip gormeye ve eğitime harcadıgım para ile sanırım yatırımlık kıyıda kosede bi daire alınırdu. Tercih meselesi, tasarruf yapacagız diye herseyden kısılmaz ama bahsettiğim gezme tozma surekli dışarda yemek arkadaslarla kahve değil elbette yeni yerler gormek, bi kursa katılmak, bizleri geliştirecek deneyimler yasamak. Tabi hepsi bi dengede olmalı, bi evim bi arabam kenarda biraz kotu gun param olsun onundan sonrasını rahat harcarım ben. Mesajım baslıga biraz ters olmuş olabilir ama bende durum bu:)hiç umrunda değil kazandığımı yemeyeceksem niye çalışıyorum diyor adamın yaşam felsefesi buymuşçalış birktir emekli ol tam sefa sürecekken hastalan sonra sağlığına harca parayı ne anladım ben bu işten diyor yarın yaşayacağım bile belli değilken canımın istediğini istediği kadar yer içerim gezerim diyor
Canım doktorun uygun gıruyorsa bencede aşılama ile ugrasma direk tup bebeğe geç. Hayırlısı olsun, kendini motive et hersey çok güzel olacakTesekkur ederim de o biz hala o levele gelemedik sanirim. Bugun muayenede solda Hic yumurta cikmadi sagda da iki tane gorunuyor. Yumurta rezervim dusmus kan testi verdik yarina cikacak sonuclar, yarin tekrar planlama yapacagiz. Tabi ben sok cunku simdiye kadar Hic rezerv azligi olmamisti. Zaten yas 35 asilama ile ugrasamam direk pgd li tup bebek istiyorum.
Ben bugun cok harcadıgım ya cocukları doktora goturdum 120doktor 60 ilaçlar 39tl de markette harcadım. Daha gun bitmedi tabi baska çıkmaz inşBugun harcama yapmadim kizlar şükür
Dogru aslinda daha gün bitmedi. Dün aksam harcadim mesela lastik patladi vs.Ben bugun cok harcadıgım ya cocukları doktora goturdum 120doktor 60 ilaçlar 39tl de markette harcadım. Daha gun bitmedi tabi baska çıkmaz inş
burda bahsetmişsin biraz...Tesekkur ederim de o biz hala o levele gelemedik sanirim. Bugun muayenede solda Hic yumurta cikmadi sagda da iki tane gorunuyor. Yumurta rezervim dusmus kan testi verdik yarina cikacak sonuclar, yarin tekrar planlama yapacagiz. Tabi ben sok cunku simdiye kadar Hic rezerv azligi olmamisti. Zaten yas 35 asilama ile ugrasamam direk pgd li tup bebek istiyorum.
Patates patlıcan yeşil fasulye konserve domates salça soğan sebze yemeği gibi pişirdim türlüyüNasıl yaptın canım , bende cok severım ıcınede peynır kırarım. Soyle yaparım ben. Sogan , bıber, patlıcan, kabak , bol kırmızı bıber, salca domates sosu sarımsak hmmmm
Tatlım alşah gönlünüze göre versin moral bozmak YÖK sen yediğine içtiğine dikkat et lütfen çiğ kabak çekirdeği yeTesekkur ederim de o biz hala o levele gelemedik sanirim. Bugun muayenede solda Hic yumurta cikmadi sagda da iki tane gorunuyor. Yumurta rezervim dusmus kan testi verdik yarina cikacak sonuclar, yarin tekrar planlama yapacagiz. Tabi ben sok cunku simdiye kadar Hic rezerv azligi olmamisti. Zaten yas 35 asilama ile ugrasamam direk pgd li tup bebek istiyorum.
Ben bıraz da kavurma gıbı yapıyorum canım .Patates patlıcan yeşil fasulye konserve domates salça soğan sebze yemeği gibi pişirdim türlüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?