Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benimde yumurta rezervim amh yani 0.97 cıkmıstı 1in altında olması yardmcı tedavı olmasını gosterıyor dmıstı dr. hıc degerlere takılma madem asılama ıle ugrasmak ıstemıyosun tüp bebek daha dgru dedıgın gbı ınsAllah hayırlısıyla kucagına alırsın

Sanada gecmıs olsun hepımız hastayız valla
Buarada bızım torbalar yola cıkmamıs yanı benım kı , demek onlara en cok kım guvenıyorsa once onunkinden başladılar

Sanada gecmıs olsun hepımız hastayız valla
Buarada bızım torbalar yola cıkmamıs yanı benım kı , demek onlara en cok kım guvenıyorsa once onunkinden başladılar

Ben sizinle paylaşırımki torbalarımı
Kocaman 1 şişe serum 2 ampul vitamin yedim geldim
Gözüm açıldı yüzüme kan geldi

Ben sizinle paylaşırımki torbalarımı
Kocaman 1 şişe serum 2 ampul vitamin yedim geldim
Gözüm açıldı yüzüme kan geldi
Ben hala duruyorum oylece , ne güzel kendıne gelmıssındır. Esımde bu aksam gec gelecekmıs, yarında çalışacak ben doktora fılan bıle gıdemem herhalde.
Pazar lıstesı yapmam lazım ne alsam ne yapsam sızın lıstelerınızı gordum ben her güne ayrı yemek yıyorsunuz

Benim alerjik öksürüğüm var gitmezsem geçmiyor birde aylarca onunla uğrasamam
Akşama eşim gelecek halsiz olmak istemedim
Birde gribe en iyisi serum, sıvı dengesi sağlanıyor vucüt hemen toparlıyor

Valla haksızda sayılmaz benim buzamana kadar gezip gormeye ve eğitime harcadıgım para ile sanırım yatırımlık kıyıda kosede bi daire alınırdu. Tercih meselesi, tasarruf yapacagız diye herseyden kısılmaz ama bahsettiğim gezme tozma surekli dışarda yemek arkadaslarla kahve değil elbette yeni yerler gormek, bi kursa katılmak, bizleri geliştirecek deneyimler yasamak. Tabi hepsi bi dengede olmalı, bi evim bi arabam kenarda biraz kotu gun param olsun onundan sonrasını rahat harcarım ben. Mesajım baslıga biraz ters olmuş olabilir ama bende durum bu:)

Hastalara gecmiş olsun bende hasta oluyorum, kızlar zaten hasta. Umarım haftasonu toparlarız. Aksama mercimek corbası ıspanak yemeği pizza olacak

Canım doktorun uygun gıruyorsa bencede aşılama ile ugrasma direk tup bebeğe geç. Hayırlısı olsun, kendini motive et hersey çok güzel olacak

burda bahsetmişsin biraz...
evet sende yumurta rezerv azlığı yoktu.. halbuki yediğine içtiğine dikkat ediyorsun.. umarım bu aylık bir durumdur?
sağlıklıca sürece başlayıp başarıya ulaşırsınız..

Tatlım alşah gönlünüze göre versin moral bozmak YÖK sen yediğine içtiğine dikkat et lütfen çiğ kabak çekirdeği ye

Slm kızlar
Dün harcamalı geçti. Cumartesi de psikoloğa gitcem gene harcamalı geçer. Bugün annemlerde hamsi yiyeceğiz sıfır harcama olacak.
Geçmiş olsun hastalara. Dikkat edin bol c vitamini alın.
Ben de yürüyüş yaptım bugün 45dk kadar .örgü örüyorum ip vs aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…