- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #19.541
Ayyy bunu sabah izledim benhttps://www.instagram.com/p/BrmhinvA40n/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=3i6y3dxwwcql
kızlar bunu gorunce aklıma topik geldi adam posetleri yıkayıp kurutuyo bızım muhacır komsumuz vardı onlar oldu bitti oyle yapar
Yaaa evethttps://www.instagram.com/p/BrmhinvA40n/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=3i6y3dxwwcql
kızlar bunu gorunce aklıma topik geldi adam posetleri yıkayıp kurutuyo bızım muhacır komsumuz vardı onlar oldu bitti oyle yapar
çok geçmiş olsun canımGünaydınlar
Sonunda cumayı gorebıldık , çok şükür.
Baya hastayım , eklemlerim sallanıyor resmen. Öksürük, burun akması herşey var bende
120 liram kalmıştı , suanda 100 lıram var .
Dün sadece öğlen yemeği aldım dışardan onu ödedim 20 lira.Haftaya cuma günü maaş alacağım o zaman kadar devam ettirmek istiyorum bu 100 lirayı ınşallahh.
Bizde durumlar böyle, bugun pazar var 60 lıra aldım evden. Kahvaltılık harıc pazarlık alacağım. Dun aksam son enerjımle buzdolabını sıldım , neler var neler yok gordum ona gore ufak bır lıste yapmam lazım .
çok geçmiş olsun canımBende çok kötü hastayım, sabah işe geldim ancak kafamı kaldırabiliyorum. Birazdan sağlık ocagına gidip serum taktırıcam, daha öncede yapmıştı. Boğazım ve başım çok agrıyor.
Kızlar bizim poşetler geliyor, kargoya verilmiş
Valla istes3 de istemese de tasarruf etmek zorunda.doğalgaz faturası gelmiş 180 tl elektrk 90 suda bugün yarın gelir 3 petek yandığı halde bu geldi hepsi açık olsa kim bilir ne kadar gelir ufff eşim bugün arkadaşlarıyla yemeğe gitcek adama tasarruf dedin mi çıldırıyor
hiç umrunda değil kazandığımı yemeyeceksem niye çalışıyorum diyor adamın yaşam felsefesi buymuşValla istes3 de istemese de tasarruf etmek zorunda.
Piyasayi gormuyor mu.
Serbest piyasa cok acimasiz. Dün lastik bakiyorum sitelerde bile 80 90 lira fark.
Marketlerde urun karsilastiriyorum mesela bulasik mak tabletlerinde 25 liraya kadar oynuyor
O da hakli tabi ama dengeyi iyi kurmak lazim.hiç umrunda değil kazandığımı yemeyeceksem niye çalışıyorum diyor adamın yaşam felsefesi buymuşçalış birktir emekli ol tam sefa sürecekken hastalan sonra sağlığına harca parayı ne anladım ben bu işten diyor yarın yaşayacağım bile belli değilken canımın istediğini istediği kadar yer içerim gezerim diyor
hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin allahO da hakli tabi ama dengeyi iyi kurmak lazim.
Benim elektrik faturasi gelmis 148 lira sanirim biz 140-150 ye sabitledik :))
Bir de dun adet oldum Sabah doktora gittik bebek icin surece baslamis oluyoruz
hadı hayırlı olsun arkdasım Allahım hayırlısıyla cabucak tedavınızı ıyı yonde sonuclandırsın ben de asılamanın pesıne regl oldm ama hemen pesıne olan ay hamıle kaldım yani ignelerin etkısı 2-3ay suruyor Allahın ıznıyle, tek soyleyecegım sey içini ferah tut, beslenmene dıkkat et, bide işlem olduktan snra lütfen bol bol dınlenO da hakli tabi ama dengeyi iyi kurmak lazim.
Benim elektrik faturasi gelmis 148 lira sanirim biz 140-150 ye sabitledik :))
Bir de dun adet oldum Sabah doktora gittik bebek icin surece baslamis oluyoruz
Tesekkur ederim de o biz hala o levele gelemedik sanirim. Bugun muayenede solda Hic yumurta cikmadi sagda da iki tane gorunuyor. Yumurta rezervim dusmus kan testi verdik yarina cikacak sonuclar, yarin tekrar planlama yapacagiz. Tabi ben sok cunku simdiye kadar Hic rezerv azligi olmamisti. Zaten yas 35 asilama ile ugrasamam direk pgd li tup bebek istiyorum.hadı hayırlı olsun arkdasım Allahım hayırlısıyla cabucak tedavınızı ıyı yonde sonuclandırsın ben de asılamanın pesıne regl oldm ama hemen pesıne olan ay hamıle kaldım yani ignelerin etkısı 2-3ay suruyor Allahın ıznıyle, tek soyleyecegım sey içini ferah tut, beslenmene dıkkat et, bide işlem olduktan snra lütfen bol bol dınlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?